HOME ESSENTIALS KIT doTERRA – Pachetul pentru o familie Sănătoasă

Home Essentials Kit conține uleiurile esentiale doTERRA cele mai utilie într-o casă, pentru menținerea sau refacerea sănătății

Compania doTERRA propune celor care vor sa isi creeze un cont pe site-ul companiei (si sa beneficieze de preturi cu discount-uri între de 25-55%) mai multe kit-uri de inregistrare in sistem. Dintre toate aceste kit-uri, noi consideram ca cel mai interesant, complet si generos este HOME ESSENTIALS KIT (cod 60207351). Acest kit contine tot ceea ce are nevoie o familie pentru a mentine starea de sanatate si pentru vindecare (in cazul in care apare boala).

In imaginile de mai jos ai prezentate pe scurt, uleiurile conținute in HOME ESSENTIALS KIT, cu cateva dintre principalele lor efecte. Dacă deplasezi cursorul peste slider, imaginile nu se mai derulează și vei putea citi textul.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

În cazul în care nu exista niște probleme specifice, care să necesite utilizarea anumitor uleiuri esențiale, cea mai bună optțiune de start este achiziționarea pachetului HOME ESSENTIALS KIT. Acest pachet este configurat de doTERRA si contine 10 uleiuri esențiale (9 la 15 ml și unul la 5 ml), cele mai utile într-o casă, pentru menținerea sau refacerea stării de sănătate. La acest pachet primim o mulțime de avantaje (vezi mai jos).

Cele 10 uleiuri esențiale din Home Essentials Kit (6 single oils (uleiuri individuale) si 4 blend-uri (amestecuri de uleiuri esentiale)) sunt:

Lemon (Lamaie)
Lavander (Lavanda)
Melaleuca (Tea Tree / Arborele de ceai)
Oregano
Peppermint (Mentă – mentha piperita)
Frankincense (Tamaie)
Blend-ul AIR (Breathe) – pentru respiratie
Blend-ul ON GUARD – pentru Imunitate
Blend-ul DigestZen – pentru digestie sanatoasa
Blend-ul DEEP BLUE – pentru articulatii inflamate, dureri si tensiuni musculare

In documentul de mai jos ai un “Retetar pentru o familie sanatoasa”, in care sunt prezentate protocoale de tratament, cu uleiuri esentiale de la doTERRA, pentru cateva dintre cele mai frecvente probleme de sanatate.

ATENTIE !!!
Toate recomandarile de pe acest site sunt valabile doar pentru uleiurile esentiale cu grad terapeutic de la doTERRA, care sunt 100% pure! Administrarea interna a unor uleiuri esentiale care nu sunt 100% pure implica riscuri.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

Daca inca nu ai un cont doTERRA, iti recomandam sa o faci pentru că vei beneficia de discount-uri între 25-55%.

Sunt doua modalitati in care poti sa-ti creezi un cont doTERRA:

♦ achiti o taxa de 25 € – (primesti un birou virtual, catalog de produse, brosuri, discount la achizitionarea produselor, puncte de fidelizare etc.).
♦ achizitionezi un “Enrollment kit” (un kit de produse predefinit de companie), caz in care taxa de inregistrare (de 25 €) este anulata.

Daca achizitionezi un “Enrollment Kit” (Kit de Inregistrare) taxa de inregistrare e zero.

Dacă nu ai niște probleme specifice pentru care ai nevoie de anumite uleiuri, cea mai bună opțiune de kit de înrolare este HOME ESSENTIALS KIT (224.5 PV).

 

Daca achizitioneazi HOME ESSENTIALS KIT vei primi:

♦ înregistrare gratuită în sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA)
♦ preturi cu 25–55 % mai mici (prețuri de depozit + LRP – programul de loialitate)
♦ acces la promoțiile periodice pe care le ofera doTERRA consumatorilor și consultanților
♦ 10 uleiuri esențiale (9 la 15 ml si 1 la 5 ml) – cele mai utile si necesare pentru menținerea sau redobândirea sănătății (personale și a familiei)
♦ un discount de 92 € (față de prețul de depozit)
♦ un difuzor de uleiuri cu ultra-sunete în valoare de 47 €
♦ un birou virtual (My Office), de unde poți să-ți gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, dacă optezi pentru această variantă)
♦ o afacere internațională 100% funcțională – dacă doresti, poți demara o afacere, în parteneriat cu noi și doTERRA (în care noi te vom sprijini) și pe care o poți dezvolta oriunde pe glob.

Vei achita 276 euro si vei primi produse in valoarea de 460 euro !

Daca vrei sa beneficiezi de aceasta promotie si doresti mai multe detalii, contacteaza-ne la 0740 175 185 – Simona Darabant.

Daca vrei sa iti creezi singur[a] un cont pe site-ul doTERRA poti s-o faci la urmatorul link, unde vei fi ghidat[a]: