Detalii despre Uleiurile Esențiale Pure cu Grad Terapeutic doTERRA

și despre Oportunitatea din spatele lor

Ne bucurăm că sunteti interesat(ă) de uleiurile esențiale și/sau de oportunitatea doTERRA.

Pe aceasta pagina aveți o mulțime de informații despre Uleiurile Esențiale Pure cu Grad Terapeutic doTERRA, dar și despre oportunitatea doTERRA. Dacă aveti neclarități sau întrebări contactați-ne cu încredere.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

Dacă încă nu ați participat la un webinar live, sau dacă doriți să aprofundați informația, mai jos aveți o înregistrare video a unui webinar cu tema ”Introducere în lumea uleiurilor esențiale doTERRA”.

Webinar - Introducere în lumea uleiurilor esențiale doTERRA - Simona Dărăbant & Dan Oros

Dacă sunteți decis(ă) să vă implicați în oportunitatea doTERRA și/sau să achiziționați uleiuri esențiale să ne contactați pe email (atma_ananda@spandaproject.ro) sau telefonic (0740 175 185), pentru a vă ghida în procesul de creare a unui cont doTERRA (să beneficiați de discount-uri între 35-55%) și să va ghidăm în procesul de pornire (consumator sau consultant).

Daca veți opta să colaborați cu doTERRA prin intermediul nostru (consumator sau consultant), vă asiguram ca veți primi ghidarea de care aveți nevoie (informații, introducerea în grupuri de suport, introducerea în grupuri de business, training-uri de produse/business etc.).

Vă invităm să dati click pe link-urile de mai jos pentru a avea acces la toate informațiile.

Grup de suport și Instruire de pe Facebook:
Daca inca nu aveti un cont doTERRA, dar doriti sa aflati mai multe despre uleiurile esentiale si despre celelalte produse doTERRA, inregistrati-va in grupul nostru de suport de pe Facebook – ”Uleiuri esențiale pentru Sănătate – Natura într-o Picătură”.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

O zi minunată !

Simona Dărăbant & Dan Oros – doTERRA Diamond Wellness Advocate, Aromaterapeuți & Fitoterapeuți certificați de Ministerul Muncii