De ce ne implicăm în Afacerea doTERRA?

Uleiuri Esentiale

doTERRA - DARUL PĂMÂNTULUI

De ce am optat să ne implicăm în Afacerea doTERRA?

Deși construim un proiect spiritual și de dezvoltare personală care ne împlinește atât din punct de vedere sufletește cât și material, Afacerea doTERRA, un network marketing (MLM) autentic, a reușit să ne cucerească. În acest articol o să punctăm câteva dintre argumentele care care ne-au determinat să ne implicăm în acest proiect.

 

Traim intr-o lume a rețelelor, așa ca cel mai potrivit model de dezvoltare a unei oportunități este network marketing-ul (MLM).

Am inceput sa ne implicam in acest domeniu din anul 2005 si am invatat o multime de lucruri, care acum ne ajuta in constructia proiectului nostru spiritual (de suflet) – Spanda Project. Considerăm ca network marketing-ul (MLM) autentic (bazat pe focalizarea pe produse si consumatori si nu (doar) pe recrutare de constructori de retea) reprezinta un model de afacere extraordinar, care nu numai ca iti poate oferi niste venituri frumoase, dar iti ofera un context de dezvoltare personala si spirituala.

Vreau sa precizez ca inainte de a ne implica în Afacerea doTERRA am mai avut o experienta network marketing (MLM) cu o altă companie extraordinara, cu produse de calitate (pe unele dintre ele le utilizam in continuare), cu un plan de compensare care iti permite, daca esti dispus sa investesti o mare cantitate de energie si timp, sa ai venituri foarte frumoase si relativ rapid. In ultimii ani nu am mai fost activi in acea afacere, insa si acum primim venituri pasive pentru munca pe care am depus-o. In perioada de 5 ani in care am fost foarte activi (investeam 6-10 ore pe zi) am reusit sa castigam comisioane consistente.

Poate va intrebati de ce am optat sa nu mai fim activi în acel proiect? Raspunsul e simplu: planul de compensare a acelei companii (ca si a majoritatii companiilor network marketing (MLM)) te preseaza sa atingi anumite target-uri destul de inalte si care la un moment dat ajung sa fie stresante. Noi suntem fiinte preocupate de spiritualitate si iubim linistea si pacea (interioara) si nu mai eram dispusi sa mentinem in vietile noastre aceasta tensiune permanenta a target-ului.

In 2017, in luna Martie, am fost sunati de o persoana (care si ea fusese implicata in aceeasi oportunitate de care am pomenit mai sus)  sa ne propuna implicarea in Afacerea doTERRA. Deși credem în afacerile network marketing (MLM), având în vedere faptul că eram suficient de ocupați cu proiectul nostru spiritual – Spanda Project, i-am spus din start ca in aceasta viata noi nu vom mai construi o retea, dar că suntem interesați de uleiuri esentiale pure (pentru a le utiliza în proiectul nostru spiritual), așa că am cumparat un pachet de produse (Home Essential Kit – cu 10 uleiuri si un difuser), cu care ne-am ne-am creat un cont de membru pe site-ul doTERRA (dacă îți creezi un cont beneficiezi de prețuri cu 25-55% mai mici).

Am inceput sa utilizam uleiurile esentiale doTERRA și am fost extrem de plăcut surprinși de virtuțiile terapeutice extraordinare pe care ele le au. Am văzut cum au fost rezolvate probleme de sănătate, unele foarte grave, într-un mod aproape miraculos. Daca nu am fi văzut / trăit personal aceste experințe nu le-am fi crezut niciodată posibile. Așa că dacă ești sceptic te înțelegem… și noi am fost. Îți recomandăm doar să ai un scepticism contructiv: nu crede, dar verifică…

network marketing (MLM) doTERRA

De ce credem că Afacerea doTERRA este interesantă

 

Afacerea doTERRA este un network marketing (MLM) autentic !

  • Primul lucru care ne-a atras atentia sunt uleiurile esentiale pure de grad terapeutic de o calitate extraodinara.
  • Un alt lucru care mi-a atras atentia este RATA DE RETENTIE A CONSUMATORILOR DE PESTE 65%, in conditiile in care media la nivelul industriei network marketing (MLM) este de 10%. Nu-ti dai seama de importanta acestui parametru decat daca ai mai construit o retea. Nu vrei ca munca ta sa fie munca mesterului Manole (“ce ziua zidea, noaptea se surpa”). Vrei sa-ti fidelizezi consumatorii (iar aici doTERRA are programul LRP – Loyality Rewards Program – Programul de recompensare a loialității, care stimuleaza retentia). Din perspectiva afacerii vrei ca odata ce ai construit reteaua de consum a produselor sa ai certitudinea ca ea va fi stabila si ca vei putea incasa comisioanele. Afacerea doTERRA este un network marketing (MLM) autentic !
  • Toate companiile din industria network marketing (MLM) sustin ca sunt focalizate pe consumatori si pe produse, insa, din pacate, majoritatea se transforma in niste sisteme piramidale mascate (se focalizeaza doar pe recrutarea constructorilor de retea si se utilizeaza kit-uri de start de valori foarte mari sau taxe lunare de membership inrobitoare pe care nu le poti recupera decat dupa ce ai cotizat timp de minim 12 luni etc), care aduc bani foarte multi, destul de rapid, insa nu rezista pe termen lung si nu sunt etice. De obicei, in astfel de situatii unii vor castiga foarte mult, iar altii vor pierde. Din pacate, astfel de scheme (ilegale) induc ideea ca network marketing-ul ar fi ceva in care unii pot sa piarda. Intr-un network marketing (MLM) autentic toata lumea castiga.

Atunci cand peste 30% din rulajul unei retele este realizat de catre constructorii de afacere avem de-a face cu un sistem piramidal. Intr-o constructie sanatoasa castigurile nu cresc foarte rapid, insa sunt stabile pe termen lung. Un sistem network marketing (MLM) autentic este focalizat pe produse si pe consumatori. In Afacerea doTERRA peste 85% din rulajul retelei este realizat de catre consumatori, altfel spus este o retea extrem de sanatoasa.

 

doTERRA a avut nevoie de doar 7 ani pentru a atinge rulajul de 1 miliard USD | cea mai rapidă ascensiune din nework marketing (MLM)

  • Toate marile companii de network marketing (MLM) (Amway, Herbalife, Forever Living, Nu Skin, Young Living etc.) au avut nevoie de peste 20 ani sa ajunga la un rulaj de peste 1 miliard USD. doTERRA a avut nevoie de doar 7 ani pentru a atinge rulajul de 1 miliard USD și apoi de încă 3 ani pentru a ajunge la un rulaj anual de 2 miliarde USD. Acest lucru a fost posibil si datorita retentiei uriase cat si faptului ca utilizarea uleiurilor esentiale reprezinta unul dintre cele mai dinamice trend-uri la nivel global. Oamenii incep sa inlocuiasca medicamentele sintetice cu uleiurile esentiale pure cu grad terapeutic (utilizate intern, topic sau aromaterapie), pentru ca sunt naturale, sunt mai eficiente, fara efecte secundare si la indemana oricui. Deasemenea aromaterapia este o metoda tot mai cunoscuta si utilzata de tot mai multi oameni pentru beneficiile ei extraordinare asupra starii psihice si de sanatate.
  • Afacerea doTERRA are un plan de compensare extrem de echilibrat si relaxat, fara presiunea target-urilor. Aceasta oportunitate cu adevarat se poate construi part-time foarte usor. Stiu ca unii care activeaza in sisteme network marketing (MLM) cu planuri de compensare agresive vor zambi si vor avea tendinta sa imi atraga atentia ca fara presiunea planului de compensare nu se genereaza rulaje. Faptele arata ca doTERRA a crescut foarte rapid cu acest plan de compensare. Desi se credea ca, competitia genereaza cel mai mare randament, studiile mai recente arata ca un randament incomparabil mai mare se obtine prin MUNCA DE ECHIPA, COLABORARE, SINERGIE.

In toate companiile network marketing (MLM) se spune ca reteaua realizeaza o munca de echipa, insa ceea ce eu stiu din experienta este ca in cazul majoritatii planurilor de compensare (si mai ales in cazul sistemelor mai vechi, de tip breakaway – Amway, Herbalife, Forever, Nu Skin etc) vine un moment in care interesul tau este in opozitie cu interesul partenerului tau si atunci munca de echipa nu prea mai poate functiona. Esti pus in situatia de a alege intre a sprijini partenerul sau a supravietui in afacere (realizandu-ti target-ul)…

In Afacerea doTERRA fiecare partener conteaza intotdeauna pentru tine, indiferent ce nivel de afacere atinge. In aceasta oportunitate nu poti sa iti pierzi niciodata pozitia si nu poti sa iti pierzi oamenii din echipa (decat daca ei opteaza sa nu mai construiasca oportunitatea, dar nu din cauza unor target-uri). Singurul target pe care il ai este rulajul personal lunar de 100 PV. Daca intr-o luna nu ai 100 PV esti considerat inactiv si nu primesti comision, dar daca ai punctele personale esti eligibil pentru orice fel de nivel de cariera si orice fel de comision sau bonus. De exemplu, poti sa nu fii activ cateva luni (si evident ca in acea perioada nu primesti comisioane), dar in momentul in care iti faci o comanda personala de 100 PV iti recastigi toate drepturile.

 

Planul de compensare în Afacerea doTERRA este unul INTERDEPENDENT | un network marketing (MLM) autentic

  • Planul de compensare în Afacerea doTERRA este unul INTERDEPENDENT, in care tu esti motivat permanent sa-ti sprijini partenerii de afacere. Sunt mai multe surse de venituri in doTERRA, insa pe termen lung cei mai multi bani vin din Bonusul Unilevel. Dupa cum se vede in imaginea de mai jos, acest bonus se plateste pana la 7 adancimi, dar cu cat o persoana este “mai departe” de tine primesti mai multe procente din rulajul ei. Acest lucru te stimuleaza sa plasezi noii tai parteneri cat mai “in adancime”, sub partenerii tai existenti si in felul acesta ii sprijini – situatie win-win. In cazul majoritatii companiilor network marketing (MLM) lucrurile se petrec invers: cu cat o persoana este mai apropiata de tine primesti procente mai mari, iar in aceste conditii nu esti motivat sa plasezi oamenii in adancime.
  • Modelul de duplicare / multiplicare este foarte simplu. Le vorbesti oamenilor despre uleiuri, le oferi sansa de a le testa, se entuziasmeaza si opteaza sa devina consumatori si/sau distribuitori. Oricine poate sa faca asta fara sa necesite o pregatire prea sofisticata.

Cont doTerra

Cum achiziționezi Uleiurile Esențiale doTERRA

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Sunt două modalități în care poți să îți creezi un cont doTERRA (în ambele cazuri ai acces la prețurile de membru (client) doTERRA – cu 25-55% mai mici față de prețul de retail):

  • 1. Achiți o taxa de 23.75 € și adaugi în coș produsele pe care le dorești (pe lângă produsele dorite primești un pachet de înrolare, care conține un catalog de produse și îți oferă statutul de membru (client) doTERRA etc.).
  • 2. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA), caz in care taxa de înregistrare (de 23.75 €) este anulată. În plus, pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

logo