Lista de Prețuri doTERRA (cu TVA inclus)

În lista de prețuri doTERRA pe care o poti accesa mai jos (click pe butonul violet) vei găsi două preţuri – Prețul Retail (cu amănuntul – prețul de client doTERRA) şi Prețul Wholesale (angro – prețul de membru doTERRA). Accesul la preţul de Wholesale, redus cu 25% faţă de preţul de Retail, se poate obține dacă ai cont de membru doTERRA (contul se creează o dată şi nu implică alte costuri lunare). Achiziţionând un pachet (kit) presatabilit de doTERRA ai acces la preţuri şi mai reduse şi la ofertele lunare.

Pentru a comanda oricare dintre produse la cele mai avantajoase preţuri ne poţi contacta la adresa de email contact@spandaproject.ro sau sună la 0740 175 185.

Dacă ne contactezi te ajutăm cu toate informaţiile de care ai nevoie şi cu sfaturi privind folosirea uleiurilor esenţiale doTERRA pentru a te bucura de toate beneficiile lor.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

ÎNAINTE SĂ AJUNGI LA LISTA DE PREŢURI doTERRA, TE RUGĂM SĂ CITEŞTI URMĂTOARELE INFORMAŢII:

În primul rând trebuie să înţelegem de ce uleiurile esenţiale pure cu grad terapeutic (CPTG) de la doTERRA au preţul pe care îl au. Calitatea, puritatea şi metodele de obţinere sunt motivul care stă în spatele preţului şi a diferenţei faţă de alte uleiuri esențiale de pe piaţă.

O sticluţă de 15 ml (varianta în care sunt îmbuteliate majoritatea uleiurilor esenţiale de la doTERRA) conţine aproximativ 250 de picături de ulei esenţial. Iar un lucru pe care mulţi nu îl realizează atunci când citesc despre uleiurile esenţiale de la doTERRA pe Internet şi văd preţul lor este că aceste soluţii naturale se folosesc cu picătura.

De exemplu, atunci când le folosim aromatic, punem o picătură în palme şi inhalăm de câteva ori. Sau punem 3-4 picături în difuzorul cu ultrasunete şi îl putem lăsa pornit pentru 2 sau 4 ore, fără ca aroma să se piardă, ba dimpotrivă, umple întreaga încăpere.

Când le folosim topic, adică pe punem pe piele, facem la fel – 1-2 picături într-un ulei purtător (de cocos, măsline etc.) şi masăm zona cu probleme.

Iar atunci când le consumăm intern, în cele mai multe cazuri, o singură picătură este suficientă în cazuri precum problemele digestive, creşterea imunităţii, scăderea tensiunii, calmare etc.

Click pe butonul violet pentru a fi directionat către Lista de Prețuri a produselor doTERRA, actualizată în Noiembrie 2019.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185