Blog

doTERRA BOGO – cea mai iubită promoție

Posted by:

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

doTERRA BOGO – cea mai iubită promoție, 19-22 Octombrie 2020

doTERRA BOGO este cea mai iubită promoție de la doTERRA. Ea este oferită de 2-3 ori pe an și ne oferă posibilitatea de a achiziționa uleiurile esențiale doTERRA cu niște discount-uri extraordinare, cuprinse între 25-60% (față de prețul de depozit).

BOGO = Buy One Get One Free = Cumpără un podus (sau mai multe) și îl primești pe al doilea (sau mai multe) GRATUIT.

De ce merită să beneficiezi de Promoția doTERRA BOGO?

♦ Dacă NU ai cont doTERRA: Este momentul perfect să testezi câteva dintre uleiurile esenţiale pure şi produsele doTERRA achiziționându-le cu niște discount-uri extrem de consistente. De asemenea, poţi să profiţi de acest moment şi să îți creezi şi un cont doTERRA, adăugând în coș produsele de la oferta doTERRA BOGO şi ce alte uleiuri esenţiale sau produse îţi doreşti.

♦ Dacă AI cont doTERRA: Pe lângă reducerile cuprinse între 25-55% de care beneficiezi deja prin faptul ca ești membru doTERRA, beneficiezi și de reducerea pe care Promoția doTERRA BOGO ti-o oferă. Poți plasa comenzile BOGO pe Programul de Loialitate (LRP) și suplimentar vei primi și puncte de loialitate pe comenzile plasate. Este o excelentă oportunitate de a-ți îmbogăţi colecţia de uleiuri esenţiale pure şi de produse naturale doTERRA şi astfel să poţi împărtăşi cu alţii bucuria şi beneficiile lor.

♦ Dacă ești Consultant și dezvolţi Afacerea doTERRA: Pe lângă faptul că beneficiezi de toate avantajele prezentate la secțiunea de mai sus (”Dacă AI cont doTERRA”) este o ocazie să îţi dezvolţi echipa, să împărtăşeşti cu toată lumea aceste soluţii naturale şi să le poţi oferi celorlalţi uleiurile esenţiale pure şi produsele doTERRA la un preţ cu mult redus faţă de cel obişnuit.

Promoția doTERRA BOGO este o bună oportunitate (și) de a achiziționa la prețuri mici produse pe care să le putem oferi cadou celor dragi.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

În perioada 19-22 Octombrie 2020 – un BOGO cum nu s-a mai văzut !

doTERRA ne-a pregătit ceva nou… Avem plăcerea să îți oferim economii incredibile, oferte limitate și noua geantă BOGO – cel mai bun mod de a cumpăra ofertele BOGO!
Bucurați-vă de minunatele oferte BOGO (BOGO = „Buy-One-Get-One free”- Cumperi unul, primești unul sau mai multe GRATIS!)

♦ BOGO 1 – Cumperi uleiul esențial de Cardamom (5 ml), primești gratuit si uleiul esențial de Pink Pepper (Piper roz) la 5 ml

♦ BOGO 2 – Cumperi amestecul de uleiuri esențiale Balance (15 ml), primești gratuit și uleiul esențial de Black Spruce (Molid negru) 5 ml

♦ BOGO 3 – Cumperi uleiul esențial Neroli Touch (10 ml), primești gratuit și uleiul esențial de Ylang Ylang (15 ml)

♦ BOGO 4 – Cumperi uleiul esențial Frankincense Touch (tămâie) (10 ml), primești gratuit și uleiul esențial Lavender Touch (levănțică) (10 ml) și amestecul de uleiuri esențiale dōTERRA Motivate Touch (10 ml)

♦ BOGO BAG – Sau cumpără geanta BOGO pentru a primi toate ofertele și nu numai:
Geanta BOGO include toate ofertele de produse de săptămâna aceasta, plus o sticluță de Helichrysum (5 ml) și un ulei surpriză (15 ml) în ofertă limitată (LTO) GRATUIT, toate într-o geantă reutilizabilă.

Câte BOGO pot să cumpăr?
Fiecare ofertă BOGO are o limită de 1 geantă BOGO pe cont și 5 oferte individuale pe cont.

Pot să combin mai multe oferte BOGO în timpul perioadelor promoționale pentru a economisi la transport?
Da! Fiecare perioadă promoțională va avea mai multe oferte BOGO. Poți combina ofertele BOGO într-o singură comandă pentru a economisi costurile de livrare pe durata fiecărei perioade promoționale de 96 de ore.

Cum puteți să vă achiziționați produsele din Promoția BOGO?

♦ Daca nu doriți să vă creați un cont de membru doTERRA, ne contactați telefonic (0740 175 185 – Simona) sau completați formularul de contact de mai jos și vă ghidăm cum să le achiziționați la preț de retail (prețul întreg)

♦ Dacă optați să creați un cont de membru doTERRA puteți achiziționa produsele la prețul de membru (prețul de depozit) cu 25% mai mic, la care se adaugă discount-urile Promoției doTERRA BOGO. Puteți utiliza butonul de mai jos sau, dacă nu vă descurcați, puteți să ne contactați pentru a vă ghida.

doTERRA BOGO Octombrie 2020

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

Webinar - Prezentarea detaliată a Promoției BOGO

Formular de Contact - Ma intereseaza Promoția BOGO

 

Verification

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole