Blog

doTERRA BOGO – cea mai iubită promoție

Posted by:

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

doTERRA BOGO – cea mai iubită promoție, 27-29 Aprilie 2020

doTERRA BOGO este cea mai iubită promoție de la doTERRA. Ea este oferită de 2-3 ori pe an și ne oferă posibilitatea de a achiziționa uleiurile esențiale doTERRA cu niște discount-uri extraordinare, cuprinse între 25-60% (față de prețul de depozit).

BOGO = Buy One Get One Free = Cumpără un podus (sau mai multe) și îl primești pe al doilea (sau mai multe) GRATUIT.

De ce să profiţi de Promoția doTERRA BOGO?

♦ Dacă NU ai cont doTERRA: Este momentul perfect să testezi câteva dintre uleiurile esenţiale pure şi produsele doTERRA achiziționându-le cu niște discount-uri extrem de consistente. De asemenea, poţi să profiţi de acest moment şi să îți creezi şi un cont doTERRA, adăugând în coș produsele de la oferta doTERRA BOGO şi ce alte uleiuri esenţiale sau produse îţi doreşti.

♦ Dacă AI cont doTERRA: Pe lângă reducerile cuprinse între 25-55% de care beneficiezi deja prin faptul ca ești membru doTERRA, beneficiezi și de reducerea pe care Promoția doTERRA BOGO ti-o oferă. Poți plasa comenzile BOGO pe Programul de Loialitate (LRP) și suplimentar vei primi și puncte de loialitate pe comenzile plasate. Este o excelentă oportunitate de a-ți îmbogăţi colecţia de uleiuri esenţiale pure şi de produse naturale doTERRA şi astfel să poţi împărtăşi cu alţii bucuria şi beneficiile lor.

♦ Dacă ești Consultant și dezvolţi Afacerea doTERRA: Pe lângă faptul că beneficiezi de toate avantajele prezentate la secțiunea de mai sus (”Dacă AI cont doTERRA”) este o ocazie să îţi dezvolţi echipa, să împărtăşeşti cu toată lumea aceste soluţii naturale şi să le poţi oferi celorlalţi uleiurile esenţiale pure şi produsele doTERRA la un preţ cu mult redus faţă de cel obişnuit.

Promoția doTERRA BOGO este o bună oportunitate (și) de a achiziționa la prețuri mici produse pe care să le putem oferi cadou celor dragi.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

Cum puteți să vă achiziționați produsele din Promoția BOGO?

Puteți achiziționa una, două sau toate trei promoțiile în limita a 5 comenzi per cont din fiecare promoție.

♦ Daca nu doriți să vă creați un cont de membru doTERRA, ne contactați telefonic (0740 175 185 – Simona) sau completați formularul de contact de mai jos și vă ghidăm cum să le achiziționați la preț de retail (prețul întreg)

♦ Dacă optați să creați un cont de membru doTERRA puteți achiziționa produsele la prețul de membru (prețul de depozit) cu 25% mai mic, la care se adaugă discount-urile Promoției BOGO. Puteți utiliza butonul de mai jos sau, dacă nu vă descurcați, puteți să ne contactați pentru a vă ghida.

doTERRA BOGO Aprilie 2020

Webinar - Prezentarea detaliată a Promoției BOGO

Formular de Contact - Ma intereseaza Promoția BOGO

 

Verification

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole