Uleiuri Esentiale doTERRA

Uleiuri doTerra

COMANDA CU 25-55% DISCOUNT

Cele mai populare uleiuri esențiale doTERRA. Descoperă cum poți beneficia de puncte de fidelitate și discounturi între 25-55% față de prețul de retail al produselor. Mai jos poți descoperi și beneficiile uimitoare ale uleiurilor doTERA.

ulei esential de tămâie (frankincense) doTERRA

Ulei doTERRA
Frankincense

Preț: 100,33€
Preț: 75,25€
(25% OFF)

CUM COMAND
Ulei esential de Lavanda (Lavender) doTERRA

Ulei doTERRA
Lavender

Preț: 35,33€
Preț: 26,50€
(25% OFF)

CUM COMAND
Ulei On Guard doTERRA

Ulei doTERRA
On Guard

Preț: 47,67€
Preț: 35,75€
(25% OFF)

CUM COMAND
ZenGest doTERRA

Ulei doTERRA
ZenGest

Preț: 52,67€
Preț: 39,50€
(25% OFF)

CUM COMAND
Ulei esential Peppermint doTERRA

Ulei doTERRA
Peppermint

Preț: 31,67€
Preț: 23,75€
(25% OFF)

CUM COMAND
AIR (Reathe) doTERRA

Ulei doTERRA
Air

Preț: 34,00€
Preț: 25,25€
(25% OFF)

CUM COMAND
ulei esential de Portocala Salbatica | WILD ORANGE doTERRA

Ulei doTERRA
Wild Orange

Preț: 15,33€
Preț: 11,50€
(25% OFF)

CUM COMAND
ulei doterra copaiba

Ulei doTERRA
Copaiba

Preț: 54,00€
Preț: 40,50
(25% OFF)

CUM COMAND
Adaptiv doTERRA

Ulei doTERRA
Adaptiv

Preț: 60,00€
Preț: 45,00€
(25% OFF)

CUM COMAND
ulei esențial de Lămâie (Lemon) doTERRA

Ulei doTERRA
Lemon

Preț: 17,00€
Preț: 12,75€
(25% OFF)

CUM COMAND
Melaleuca (Tea Tree) doTERRA

Ulei doTERRA
Tea Tree

Preț: 25,33€
Preț: 19,00€
(25% OFF)

CUM COMAND
Ulei esential de Oregano doTERRA

Ulei doTERRA
Oregano

Preț: 35,67€
Preț: 26,75€
(25% OFF)

CUM COMAND

Uleiuri Esentiale

CE SUNT, CUM SE UTILIZEAZĂ, BENEFICII

În acest articol o să iți vorbim despre minunatele uleiuri esențiale doTERRA, Uleiuri Esențiale Pure cu Grad Terapeutic Certificat, care nouă și miilor de consumatori pe care îi avem, ne-au schimbat viața radical în bine.

Home Essentials Kit doTERRA

Ce sunt Uleiurile Esențiale ?

Uleiurile esențiale doTERRA sunt substante volatile extrase din plante (radacini, flori, seminte, frunze, scoarţă sau tulpini de copaci). Atunci când simțim mirosu unei flori sau strângem în mână o frunză busuioc sau de mentă, simţim de fapt uleiul esenţial.

In natură, uleiurile esenţiale reprezinta sistemul de apărare al plantelor împotriva dăunătorilor şi paraziţilor, un fel de sistem imunitar al plantei.

Aceste Uleiuri esentiale doTERRA reprezintă o esență a plantei, sunt extrem de concentrate şi pure. S-a dovedit științific că fiecare ulei esenţial conţine sute de substanțe active, constituenţi chimici naturali, iar profilul chimic, concentraţia anumitor constituenţi dă potenţa fiecărui ulei în parte.

Cea mai eficientă optiune de tratament naturist pe care o avem la dispozitie, este reprezentată de utilizarea de uleiurilor esențiale pure cu grad terapeutic doTERRA.

Video | Uleiuri esențiale doTERRA – Ce sunt ?

De ce să alegem uleiuri esențiale pure (uleiuri esențiale doTERRA)?

✔️ Sunt antivirale, antiinfecțioase și antiseptice, au proprietăţi antidolorifice, cicatrizante, reglează imunitatea, hormonii, digestive, antihemoragice şi întăresc vasele de sânge.

✔️ Sunt antibiotice naturale, eficacitatea lor fiind dovedită încă din 1887 (Chamberland a evaluat ştiinţific virtuţile antibiotice ale uleiurilor esențiale, oregano şi scorţişoară împotriva Bacilului anthracis). În cazul antibioticelor de sinteză, utilizate în medicina alopată, avem doar 1-2 substanțe active, și bacteriile pot dezvolta rezistență, iar în acest caz e necesar ori să mărim doza, ori să schimbăm antibioticul. Este dovedit științific că uleiurile esențiale conțin sute de compuși chimici (principii active), care acționează sinergic, iar în acest caz nicio bacterie nu poate să dezvolte rezistență (la atât de multe principii active) și tocmai datorită acestui fapt uleiurile esențiale sunt la fel de eficace, la fel de eficiente de fiecare dată când le utilizăm. În plus, acțiunea substanțelor antibiotice (naturale) din uleiurile esențiale au o acțiune selectivă și distrug doar bacteriile ”neprietenoase”, lăsându-le neafectate pe cele ”prietenoase” (care constituie flora intestinală).

✔️ Este dovedit științific că uleiurile esențiale doTERRA sunt antivirale, că luptă eficient împotriva virusurilor.Astfel, ele împiedică infecţiile. De exemplu, atunci când tatăm o gripă sau o răceala (virale), se evită degenerarea în bronşite sau sinuzite (bacteriene).

✔️ Stopează o varietate de bacterii și germenii, având o influenţă pozitivă asupra sistemului imunitar. Atunci când difuzăm uleiuri esențiale o cameră, purifică atmosfera în mai puţin de 10 minute. Adio, germeni şi bacterii nocive! La Universitatea Manchester (Anglia), s-a realizat un studiu care a arătat că nu a mai rămas niciun germen viu după dezinfectarea cu uleiuri esenţiale: Stafilococul auriu, clostridia difficile, Escheria coli, etc.

Eficacitatea uleiurilor esenţiale este dovedită de cele peste 10,000 de studii existente. Ele au intrat pe uşa principală în medicină şi continuă sa uimească!

Am uleiuri esențiale doTERRA pentru problema ta | Uleiurile esentiale Pure cu Grad Terapeutic doTERRA (CPTG)

Cum acționează aceste Uleiuri Esențiale Terapeutice doTERRA ?

Spre deosebire de antibioticele și antiviralele de sinteză, care nu pot trece de membrana celulară, uleiurile esenţiale POT pătrunde prin membrana celulară și, în celulă, stopează procesul de multiplicare a virusurilor. Uleiurile esențiale trec chiar şi prin membrana hematoencefalică, ajungând astfel în toate celulele corpului, unde susţin mecanismele proprii de luptă cu bolile.

Uleiurile esenţiale se absorb rapid:

 • în 30 secunde de pe piele,
 • în 20 minute ating nivelul celular,
 • în 3-4 ore se elimină din organism, ca un nutrient.

Efectele lor sunt astfel atât locale, cât şi sistemice.

De ce Uleiuri Esențiale doTERRA?

Uleiurile esenţiale doTERRA sunt:

✔️ 100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic). În industria uleiurilor esențiale acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decât ORGANIC.

✔️ 100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală măsură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

✔️ POTENTE: au compuşi activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrate decât planta din care provine. Standardul de calitate doTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur ci și că are un profil chimic optim, care să îi asigure eficiența terapeutică.

CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale doTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat) – cel mai înalt standard de calitate

Uleiurile esenţiale doTERRA sunt supuse la peste 100 de teste importante pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat. Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masa
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele
 • etc.

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com.  Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial doTERRA există un cod. Dacă introducem acel cod pe acest site se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării și a distilării etc..

Cum utilizăm aceste Uleiuri Esențiale doTERRA?

Efectele uleiurilor esenţiale sunt atât locale, cât şi sistemice (adică asupra întregului organism). Una dintre cele mai eficiente solutii de tratament naturist este reprezentată de utilizarea uleiurilor esențiale.

De exemplu, putem avea efecte locale la nivelul plămânului prin inhalarea unui ulei esenţial şi putem avea efecte locale la nivelul stomacului sau gâtului când ingerăm un ulei esenţial. Ele vor avea şi efecte sistemice în ambele cazuri, fiind absorbite în sistemul circulator.

Uleiurile esenţiale au proprietatea de a intra în contact cu fiecare celulă a corpului în doar 20 de minute, indiferent de metoda de utilizare aleasă. Apoi sunt metabolizate la nivelul ficatului şi eliminate din corp în 3-4 ore.

Cheia utilizării cu succes a uleiurilor esenţiale în viaţa de zi cu zi este sugeratp de sloganul “Less is more” (mai puţin este mai mult). Din acest motiv, sunt mult mai eficiente şi sigure 1-2 picături aplicate des decât o cantitate mare aplicată dintr-o dată.

UTILIZARE AROMATICĂ

 • difuzează cu ajutorul unui difuzor cu aburi reci
 • inhalează din palme
 • foloseşte ca parfum
 • poartă un lănţişor cu medalion difuzor
Uleiuri esențiale doTERRA - Utilizare Aromatic

Cel mai uşor mod de a ne bucura de efectele utilizării aromatice este inhalarea compuşilor aromatici volatili fie direct din sticluţă, fie o picătură inhalată din palme.

Difuzarea uleiurilor esenţiale împrospătează aerul din încăperi, birou sau maşină etc., aduce beneficii la nivel emoţional. Proprietăţile antivirale, antibacteriene şi antiseptice ale uleiurilor esenţiale ne asigură că microorganismele nocive vor fi omorâte, reduc mucegaiul şi poluarea din aer.

În plus, difuzarea sau inhalarea direct din palme sau din sticluţă este cel mai rapid şi util mod de a susţine aparatul respirator.

Uleiuri esenţiale doTERRA pot fi aplicate pe punctele de puls, pot fi folosite, de asemenea, şi pe post de parfum, fie purtate pe un pandantiv special. Astfel, nu doar că ne bucurăm de mirosul lor, dar în acelaşi timp beneficiem şi de proprietăţile terapeutice ale uleiurilor folosite.

UTILIZARE INTERNĂ

Nu se recomandă administrarea internă de uleiuri esentiale doTERRA FĂRĂ să vă consultați cu un aromaterapeut, sau un consultant (Wellness Advocate) doTERRA.

 • 1-2 picături sublingual
 • apă aromatizată, limonadă, smoothie, ceai
 • capsulă vegetală (se poate completa cu un ulei vegetal, ex.ulei de măsline)

Utilizarea internă, reprezintă ingerarea uleiurilor esenţiale. Doar uleiurile esenţiale 100% pure cu grad terapeutic (CPTG) se pot folosi, cu precauţie, şi intern.

uleiuri esențiale doTERRA - Utilizare Intern

Atenţie însă la uleiuri esentiale doTERRA care nu se pot ingera:

Air, Arborvitae, AromoTouch, ClaryCalm, Balance, Cedarwood, Citrus Bliss, HD Clear, Cheer,  Console, Cypress, Deep Blue, Douglas Fir, Immortelle, Eucalyptus, Forgive, InTune, Motivate, Passion, TerraShield, PastTense, Peace, Purify, Serenity, Wintergreen, Whisper.

E recomandat să verificați eticheta pentru specificaţiile de utilizare internă.

Uleiuri esențiale doTERRA utilizate Sublingual

Administrrarea sublinguală reprezintă una dintre metodele de ingerare. Se plasează 1-2 picături de ulei esenţial sub limbă, iar uleiurile esențiale vor ajunge rapid în sânge, deoarece capilarele sangvine sunt superficiale în această zonă.

Această metodă face ca o cantitate mare de constituenţi să ajungă direct în celule și elimină metabolizarea hepatică (uleiurile ajung direct în circulație și nu mai ajung în stomac, de unde ar fi absorbite şi metabolizate).

Capsule Vegetale (Veggie Caps)

Plasarea uleiurilor esențiale în capsule vegetale reprezintă o altă metodă de ingerare de uleiuri esentiale doTERRA. Se pun 1-10 picături de ulei esenţial după caz, în capsulele vegetale goale şi se poate completa cu ulei vegetal de calitate (măsline, cocos, in etc).

Bucătărie

Uleiurile esenţiale sunt ingrediente excelente în bucătărie, fie în smoothie-uri, în limonade, ceaiuri, în deserturi, paste, sosuri.

Atenţie însă la concentraţie. Adăugaţi treptat câte o picătură până la obţinerea gustului dorit.

UTILIZARE TOPICĂ (pe piele)

 • aplică pe zona problemă/dureroasă (diluează corespunzător)
 • aplică pe ceafă, frunte, zone puls, inimă
 • aplică pe tălpi, coloană, în jurul ombilicului pentru a afecta întreg corpul
 • se aplică local în zona de proiecţie a organului respectiv pe piele, pentru a afecta zone specifice ale corpului, sau anumite organe
Uleiuri esențiale doTERRA - Utilizare Topic
 • Deși unele uleiuri esenţiale doTERRA se pot aplica pe piele fără a fi diluate anterior (vezi lista în Product Guide doTERRA), pentru a evita orice neplăcere, testează mereu înainte, pe o suprafaţă mică de piele.
 • Se recomandă diluarea uleiurilor esenţiale în ulei purtător înainte de folosire, pentru a evita orice posibilă iritaţie şi pentru a proteja pielea bebeluşilor.
 • Dacă aplicăm un ulei purtător ÎNAINTE de a aplica uleiul esenţial, se încetineşte (dar nu inhibă) absorbţia uleiului esenţial în piele.
 • Dacă aplicăm un ulei purtător DUPĂ aplicarea uleiului esenţial, se accelerează absorbţia acestuia, în ambele cazuri, uleiul purtător previne evaporarea rapidă a uleiurilor esenţiale.
 • Printre metodele de aplicare topică se enumeră masajul, băile cu sare, compresele calde, aplicarea pe coloană, masarea punctelor de reflex de pe tălpi.
 • Evităm zonele sensibile: ochi, urechi, nas, atunci când aplicăm uleiuri esenţiale doTERRA topic.

Stratificarea

 • Pentru a intensifica efectul şi a grăbi timpul de refacere, stratificarea este procesul prin care aplicăm mai mult de un ulei esenţial pe porţiunea cu problemă. După aplicarea primului ulei esenţial aşteptăm cel puţin 30 de secunde înainte de a-l aplica pe cel de-al doilea.
 • În condiții acute, frecvenţa aplicării uleiurilor esenţiale este următoarea: aplică uleiurile esenţiale la fiecare 15-20 minute până când simptomele se reduc, apoi aplică din nou peste 2-6 ore, în funcţie de nevoie.
 • Pentru îmbunătăţirea condiţiilor cronice, aplică sistematic, de 2-3 ori pe zi.

Sistemul de Aromaterapie Emoţională cu uleiuri esențiale doTERRA

Este cunoscut faptul că există o legătură puternică între sănătatea emoţională şi cea fizică. Corpul nostru eliberează diferite substanţe chimice ca răspuns la unele trăiri emotive. Spre exemplu, corpul eliberează oxitocina, serotonină sau dopamină, ca răspuns la trăirile fericite şi emoţii pozitive.

Stresul emoţional poate avea efect, acut sau cronic asupra corpului. O serie de neplăceri ca probleme digestive, insomnie, migrene, probleme cardiace, pot fi rezultatele unor trăiri ca anxietatea sau depresia.

Atunci cand vorbim despre uleiuri esentiale doTERRA, partea fascinantă este modul în care acestea afectează creierul uman. El este protejat de o membrană (membrană hemato-encefalică) care împiedică pătrunderea în creier a substanţelor toxice, nocive, dar şi a majorității medicamente sintetice. 98% dintre medicamentele sintetice nu pot traversa această membrană, pe când unii constituenţi ai uleiurilor esenţiale, cum ar fi Frankincense şi Sandalwood, au capacitatea de a interacţiona cu receptorii pentru glicină, dopamină şi serotonină, având efecte terapeutice.

Chiar dacă unele uleiuri nu traversează bariera hemato-encefalitică, ele au capacitatea de a afecta creierul indirect, prin efectele bulbului olfactiv. Mirosurile şi emoţiile sunt procesate în structuri similare în creier, localizate în sistemul limbic (care procesează emoţiile, amintirile şi mirosurile).

 

 

Te-ar putea interesa și următoarele:

Dacă dorești să aprofundezi informațiile legate de Uleiurile Esențiale Pure cu Grad Terapeutic Certificat doTERRA vizionează înregistrarea webinar-ului ”Introducere în lumea Uleiurilor Esențiale doTERRA”, pe care-l găsești mai jos.

Webinar – Introducere în lumea uleiurilor esențiale doTERRA

Cont doTerra

Cum achiziționezi Uleiurile Esențiale doTERRA

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Sunt două modalități în care poți să îți creezi un cont doTERRA (în ambele cazuri ai acces la prețurile de membru (client) doTERRA – cu 25-55% mai mici față de prețul de retail):

 • 1. Achiți o taxa de 23.75 € și adaugi în coș produsele pe care le dorești (pe lângă produsele dorite primești un pachet de înrolare, care conține un catalog de produse și îți oferă statutul de membru (client) doTERRA etc.).
 • 2. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA), caz in care taxa de înregistrare (de 23.75 €) este anulată. În plus, pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje.

Vrei  să te contactăm pentru a-ți oferi o GRATUIT o consultație de sănătate (wellness consult), mai multe informații, detalii despre Uleiurile Esențiale și produsele doTERRA sau despre Afacerea doTERRA? Dacă răspunsul e DA, completează formularul de mai jos.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta, cât de curând posibil, pentru a-ți oferi consultanță, toate informațiile și ghidarea de care ai nevoie.

Te asigurăm că avem atât disponibilitatea cât și competența necesară pentru a te ghida corect în această lume minunată a uleiurilor esențiale și a celorlalte produse doTERRA.

Simona Dărăbant & Dan Oros | Aromaterapeuți certificați, doTERRA Blue Diamond Wellness Advocate

Bifează doar casuțele cu ceea ce te interesează.
logo