Seminar – Trezirea Sufletului, etapă esențială in evoluția spirituală

Trezirea Sufletului

ETAPĂ ESENȚIALĂ ÎN EVOLUȚIA SPIRITUALĂ

Seminar – TREZIREA SUFLETULUI – etapă esențială in evoluția spirituală

Cine sunt eu? – este întrebarea fundamentală a existenței.

Primul răspuns corect este ”EU SUNT SUFLETUL”. Egoul este un centru fals. Sufletul este primul centru adevărat al ființei

Atât spiritualitatea cât și Fizica Cuantică ne spun că trăim într-un univers holografic. Toată lumea știe ce este o hologramă: o imagine 3D realizată din lumină. Însă, mai puțină lume știe ce caracteristici are o structură holografică. Cea mai importantă caracterisitcă a structurilor holografice (fractalice) este că TOTUL (Macrocosmosul – universul ”exterior”) se reflectă în PARTE (Microcosmos – universul ”lăuntric”) și PARTEA  se reflectă în TOT. Ca să înțelegeți mai bine o să explic această caracteristică altfel.

Filmul holografic seamănă bine cu un film foto (pe celuloid), diferă doar modalitatea de imprimare a filmului. Dacă pe film e imprimată imaginea unui măr, luminând filmul cu un fascicul laser, de partea cealaltă a filmului va apărea imaginea 3D a mărului. Dacă tăiem o bucățică de film holografic și o vom lumina cu un fascicol laser, vom constata (poate cu surprindere) că vom avea imaginea 3D integrală a mărului. Dacă tăiem filmul holografic în 1000 de bucățele, fiecare bucată va conține imaginea integrală a mărului. Asta înseamnă că TOTUL (Macrocosmosul – universul ”exterior”) se reflectă în PARTE (Microcosmos – universul ”lăuntric”) și PARTEA  se reflectă în TOT.

Conștiința Divină este structurată holografic și putem spune că este un infinit film holografic. Fiecare dintre noi reprezentăm bucățele (la rândul lor infinite) din filmul holografic infinit numit Conștiința Divină și purtăm în noi IMAGINEA INTEGRALĂ A DIVINITĂȚII. Altfel spus, fiecare dintre noi, nu suntem doar o reflexie a Lui Dumnezeu ci SUNTEM DUMNEZEU.

Fără excepție, tradițiile spirituale autentice ne spun că există o unică conștiință [Dumnezeu] care se exprimă în infinite moduri și că, la nivelul cel mai profund, suntem identificați cu această conștiință. Însă, ca ființe umane obișnuite am uitat, total sau parțial, identitatea noastră reală. Procesul de evoluție spirituală este un proces de conștientizare, în care ne identificăm progresiv cu aspecte tot mai profunde ale ființei noastre: Sufletul (Jivatma), Spiritul individual (Sinele Suprem Atman) și, în cele din urmă, cu Sursa (Dumnezeu / Paramatman). Toți marii înțelepți ai acestei planete, indiferent de tradiția spirituală în care s-au dezvoltat, atunci când au ajuns la cel mai înalt nivel de evoluție spirituală au afirmat: ” Eu sunt Dumnezeu ! “. Mulți dintre ei, fiindcă nu au fost înțeleși, au fost catalogați drept blasfemiatori…

(Ioan 10:34) Isus le-a răspuns: “Nu este scris în Legea voastră: “Eu am zis: sunteți dumnezei“? ” [Isus face referire la Psalmul 81 – 6. Eu am zis: “Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt. Dar voi ca nişte oameni muriţi…”]

”Acela care pătrunde totul, pe care nimic nu-l transcende şi care, ca şi spaţiul universal din jurul nostru, umple complet toate lucrurile din interior şi din afară, acel non-dual Brahman Suprem [Dumnezeu] – Acela eşti tu. –  Sankaracharya

Însă, primul pas și cel mai important și mai dificil necesar a fi realizat este TREZIREA SUFLETULUI – trecerea de la ego la suflet. După ce ne-am trezit sufletul, ceea ce avem de făcut este doar să aprofundăm, din ce în ce mai mult, această trezire și ea va duce la revelarea Sinelui și apoi la conștientizarea identității cu Sursa (Dumnezeu).

Îți propunem să participi la un seminar de 3 ore și jumătate în care vei primi o viziune profundă asupra a ceea ce este necesar a fi realizat pentru a trezi sufletul.

Vor fi prezentate perspectivele mai multor tradiții spirituale (în special cea a Șivaismul din Kașmir și a creștinismului) în legătura cu calea ce trebuie parcursă în drumul către îndumnezeire.

Se vor realiza tehnici practice care permit trezirea sufletului. Se vor realiza meditații de exemplificare (telepatică) cu câteva dintre starile fundamentale care duc la trezirea sufletului.

 

Link-uri utile:

Principalele lucruri care vor fi prezentate în cadrul seminarului

 • Corpurile subtile (energetice), exprimări ale spiritului nostru
 •  Exprimările conștiinței – Spiritul Divin (Paramatman), Spiritul ”individual” (Sinele Suprem Atman), Sufletul (Jivatma)
 •  Ego-ul și Mintea
 •  Trezirea sufletului
 •  Etapele evoluției spirituale așa cum sunt ele prezentare în cadrul Șivaismului din Kașmir
 •  Tehnici de trezire a sufletului – tehnici bazate pe corpul fizic (asana), tehnici bazate pe suflul subtil (prana), tehnici bazate pe minte (meditația)
 •  Transcenderea minții discursive
 •  Controlul energiei sexuale – Continența sexuală
 •  Pe parcursul cursului, se vor realiza practic, tehnici care permit trezirea sufletului
 •  și multe altele

Ce primești în cadrul seminarului:

 • 3 ore și jumătate de seminar
 • primești toate materialele audio și video utilizate
 • acces la alte seminarii online gratuite
 • suport de curs (pdf) cu slide-urile utilizate
 • acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online
 • și multe altele

Te așteptam cu drag !

Echipa Spanda Project

Formular de achiziție de cursuri online

reCAPTCHA is required.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

logo