Blog

AIR (Breathe) de la doTERRA – blend pentru respiratie

Posted by:

AIR (Breathe) – amestec de uleiuri esențiale doTERRA pentru respiratie

Descriere
doTERRA AIR (Breathe) este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale, care includ Frunze de laur (Laurel Leaf), Menta, Eucalipt, Tea Tree (Melaleuca), Lamaie, Cardamom, si doua specii de ulei din familia Lauraceae, Ravintsara și Ravensara.
Blend-ul AIR (Breathe) ajuta la o respiratie clara si ușoară, reducând în același timp efectele amenințărilor sezoniere. doTERRA AIR (Breathe) poate fi aplicat pe piept, spate sau talpile picioarelor sau difuzat noaptea pentru a calma simturile și pentru a ajuta la un somn odihnitor.

Utilizări
♦ Difuzați, inhalați direct din palme sau frecați pe piept sau pe picioare atunci când amenințările sezoniere și de mediu sunt ridicate.
♦ Utilizați în aer liber pentru a minimiza efectele amenințărilor sezoniere.
♦ Difuzați la culcare pentru un mediu relaxant.
Instrucțiunile de utilizare
♦ Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
♦ Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată. Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveți in grijă un nou nascut, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare
♦ Calmeaza dificultatile de respiratie, usurand respiratia
♦ Induce un somn linistit – Pentru a calma simturile si pentru a avea un somn linistit in timpul disconfortului respirator cauzat de raceala, difuzati Air inainte de culcare sau tineti la indemana o sticluta roll-on cu ulei diluat. Aplicati-l pe piept sau pe talpile picioarelor.
♦ Ajuta la minimizarea efectelor simptomelor racelii si gripei – masati diluate pe piept si pe spatele gatului 1-2 picaturi de ulei Air sau aplicati 1 picatura de ulei diluat pe talpi dimineata si noaptea (de 2-3 ori zi). Adaugati cateva picaturi de Air in difuzor pentru a ajuta la decongestia cailor respiratorii.
Calmarea tusei – 1-2 picaturi ulei doTerra Air si ulei esential de tamaie diluate cu ulei purtator. Pentru copii aplicati cu atentie pe talpi si continuati sa aplicati de 2-3 ori pe parcursul zilei si inainte de culcare. Copii – se poate aplica pe piept, spate si talpi. Difuzarea Air in timpul perioadelor de somn, in reprize scurte cu pauze
♦ In timpul antrenamentelor sportive – utilizati inainte sau in timpul exercitiilor pentru revigorare si imbunatatirea respiratiei.
♦ In timpul calatoriilor cu avionul, autobuzul sau trenul – Daca spatiile inchise din mijloacele de transport va dau senzatie de claustrofobie, de sufocare, Air va poate calma aceste senzatii. Eliberati-va mental si emotional si inspirati adanc Air.
♦ Air Blend contine ulei esential de eucalipt, care este recunoscut ca ajuta la stimularea activitatii mentale si a concentrarii. Uleiulurile esentiale menta, lamaie si Arborele de ceai sunt incluse in acest blend sunt perfecte pentru a imbunatati concentrarea. Picurati o picatura in palma si acoperiti nasul cu palmele, inspirand adanc.
Alergii – calmeaza simptomele de respiratie dificila si congestie sinusala asociate alergiilor, in mod natural.
♦ Excelent pentru diminuarea sau eliminarea sforaitului. Difuzati in camera 10 min inainte de culcare si 1-2 ore in timpul somnului.

♦ Adjuvant în pneumonie și astm
♦ Adjuvant în bronșită
♦ Adjuvant în gripă
♦ Adjuvant în sinuzită
♦ Adjuvant în polipi nazali

Ingrediente
Frunze de eucalipt, plante de menta, frunze de Melaleuca, coaja de lămâie, semințe de cardamon, frunze de Ravintsara, uleiuri esențiale de frunză Ravensara
Descriere aromatic: menta, proaspat, aerisit

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole