Despre Noi

Despre noi

SIMONA DĂRĂBANT & DAN OROS

Dan Oros și Simona Dărăbant sunt căutători și ghizi spirituali. Ei formeaza un cuplu spiritual din 1997 si au peste 26 de ani de experiență în practica yoga.

În anul 2013 au demarat proiectul lor de suflet – Spanda Project, un proiect spiritual și de dezvoltare personală care abordează ființa și sănătatea într-un mod holistic. Prin intermediul acestui proiect ei împărtășesc cunoasterea și realizările spirituale la care au ajuns în urma zecilor de ani de practică yoga, dar și în urma experienței de viață. Abordarea holistică a ființei i-a ghidat (și) către diferite domenii ale științei și spiritualității: Fizica cuantică, Epigenetica, Psihologia, Aromaterapia, Fitoterapia, Taoism, Shivaismul din Kashmir etc. precum și către Proiectul doTERRA.

În anul 2017 au demarat Proiectul doTERRA, care ulterior a devenit parte componentă a Spanda Project. Entuziasmul împătășirii experienței extrem de pozitive cu uleiurile esențiale doTERRA i-a făcut să dezvolte (împreuna cu minunata lor echipă – doTERRA Spanda Team) proiectul în 23 de țări. Au atins nivelul de Blue Diamond Wellness Advocate și au ajutat mii de oameni să-și transforme viața în bine, atât din punct de vedere al sănătății și stării de bine, cât și din perspectiva dezvoltării personale și spirituale și atingerii independenței financiare.

Despre Simona Dărăbant & Dan Oros

  • OAMENI LIBERI | Formatori de Oameni Liberi
  • Fondatori Spanda Project & Spanda Yoga,
  • Profesori Yoga (certificați de Yoga Alliance).
  • doTERRA Blue Diamond Wellness Advocate
  • Aromaterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și de doTERRA)
  • Traineri autorizați, conform standardului ocupațional FORMATOR, COR 242401 (certificați de Ministerul Educației).
  • Trainer AromaTouch Technique (certificați de doTERRA)

Date de contact

Simona Dărăbant
Cluj-Napoca
Tel: 0740 175 185
contact@spandaproject.ro

Simona Darabant - Yoga Teacher
Citește despre Simona Dărăbant

Spanda Project este un proiect spiritual și de dezvoltare personală, care abordează Ființa și Sănătatea într-un mod holistic: fizic, psihic, emoțional, mental, spiritual.

Spanda Project logo

Dan Oros
Cluj-Napoca
Tel: 0744 557 912
contact@spandaproject.ro

Dan Oros - Yoga Teacher
Citește mai multe despre Dan Oros
Simona Darabant & Dan Oros
logo