Video – Conferinte Spanda Project

CONFERINTE (sau fragmente din cadrul unor conferinte) SUSTINUTE DE CATRE DAN OROS – SPANDA PROJECT

 

In acest scurt material video iti explic de ce ai nevoie sa te Relaxezi si sa te Regenerezi si cum Yoga Traditionala te poate ajuta eficient in acest demers.

Conferinta Live Online desfasurata pe 28 Decembrie 2017.

Conferinta Live Online desfasurata pe 11 Octombrie 2017.

Fragment din conferinta sustinuta in cadrul retragerii spirituale la munte „AUTOHIPNOZA – REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI”, Brazesti (AB), 29 Sept. – 1 Octombrie 2017.

Conferinta Live Online desfasurata pe 23 Februarie 2017.

(fragment – Retragere Spirituală de Trezire a celui de-al treilea ochi – Brazesti (AB), 1-3 Aprilie 2016)

(Fragment din Conferinta de deschidere a retragerii spirituale – „MEDITATIE – INTENSIV”, Brazesti (AB), 25-27 Noiembrie 2016.)

(Fragment din cursul – „Trezirea Inimii Spirituale”, 10-11 Decembrie 2016)

Cunoasterea Teoretica/Intelectuala Intuitiva (Bauddha Jnana) si Cunoasterea prin Experienta directa (Paurusha Jnana) sunt ambele extrem de importante in procesul cunoasterii de sine.

https://sunyogi.wordpress.com/2012/10/07/swami-lakshmanjoo/

(Straja, Iulie 2016)

(Predeal, Septembrie 2016)

(Online Live, 27 Decembrie 2015)

(fragment – Retragere Spirituală de Trezire a celui de-al treilea ochi – Brazesti (AB), 1-3 Aprilie 2016)

(București, fragment din cadrul Modulului 1, 20-21 Septembrie 2014)

(Cluj-Napoca, 13 Iulie 2016)

(Predeal, fragment din cadrul Retragerii Spirituale de inițiere în Yoga – Bootcamp 1, 19-21 Iunie 2015)

(Cluj-Napoca 20 Martie 2014)

Paradigama cultivată de Genetică ne spune că genele ne controlează viața și că practic noi suntem niște victime ale geneticii. O știință nouă, dezvoltată în ultimii 25-30 de ani, Epigenetica sau Noua Biologie, ne spune ca „mediul” (credințele, convingerile, gândurile, emoțiile, alimentația, stresul, mediul exterior etc.) influențează genele. Noi putem controla „mediul” și în felul acesta putem influența activitatea genelor așa că nu suntem (și nici nu am fost vreodată) victimele geneticii noastre.

Cum se petrec miracolele? Ce este Efectul Placebo și care sunt mecanismele care îl declanșează? Ce rol joacă Subconștientul în Efectul Placebo? Cum putem influența activitatea genelor noastre prin reprogramarea Subconștientului?

În cadrul acestei conferințe vei primi câteva răspunsuri la aceste întrebări și nu numai.

(Cluj-Napoca 18.02.2014)

Ce este karma? Cum se crează ea? Cum putem s-o modificăm sau cum putem să ne eliberăm de ea? Ce rol joacă Subconștientul în procesul de creare a karmei? Ce înseamnă revelarea Sinelui din perspectiva teoriei Realității holografice?

În cadrul acestei conferințe vei primi câteva răspunsuri la aceste întrebări și nu numai.

(Cluj-Napoca, 9 Dec 2013)

Ce este Conștiința și ce rol joacă ea? Ce este Mintea și cum funcționează ea? Care este rolul Subconștientului în crearea Realității? Ce este și de ce funcționează Efectul Placebo? Cum funcționează Creierul și dacă putem avea încredere în modul în care el procesează percepțiile noastre? Ce este Realitatea holografică și cum este ea creată? Există Liber arbitru?

Această conferință își propune să răspundă la aceste întrebări, nu într-un mod direct și simplist, ci oferindu-vă o perspectivă nouă (o schimbare de paradigme), total diferită de tot ceea ce v-ați închipuit până acum, o perspectivă chiar șocantă, bulversantă pentru unii. Ați fost învățați că lucrurile sunt/funcționează într-un anumit fel, dar ați fost învățați greșit.

În urmă cu ceva vreme oamenii credeau că Pământul este plat. Când apărut teoria conform căreia Pământul este rotund mulți au fost sceptici, iar alții au fost bulversați. A trebuit să treacă foarte mulți ani până când oamenii au reușit să accepte ”noua Realitate”.

Ceea ce ne spun Tradițiile spirituale autentice de mii de ani și ceea ce ne spune Fizica Cuantică, în ultimii ani, este că ceea ce noi acum numim Realitate este ceva complet diferit de ceea ce este Realitatea cu adevărat. Ceea ce noi numim Realitate este doar rezultatul prelucrării de către Creier a percepților primite prin intermediul organelor de simț. Se pare că Realitatea oferită de creierul nostru nu are nimic de-a face cu Realitatea ”obiectivă”.

Mintea noastră este capabilă să ne vindece (prin ceea ce se numește Efectul Placebo) sau să ne îmbolnăvească (Efectul Nocebo). Se pare că ceea ce contează cu adevărat sunt credințele/convingerile noastre profunde (subconștiente). Se spune că ”Dacă ai credință cât un bob de muștar, poți să muți și munții din loc”.

Atenție !

În cadrul acestei conferințe vei putea să vezi și să înțelegi cum funcționează cu adevărat lucrurile (și crede-mă că vei fi uimit !) și niciodată după aceea nu vei mai putea fi la fel; viziunea ta se va schimba pentru totdeauna…

Fragmente din cadrul cursului de Reprogramare a Subconstientului

(5-6 Octombrie 2013):

 

 

 

Conferință motivațională:

(București, 19 Iunie 2010)

 

APARITII IN MEDIA

 

 

 

Articol din “Ziar de Cluj” – 28 Februarie 2014

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

logo