Blog

Promoțiile lunii DECEMBRIE 2020 de la doTERRA

Posted by:

În luna Decembrie 2020 doTERRA ne răsfață cu o mulțime de promoții extrem de interesante de care merită să profităm.

♦ PROMOȚIA DE 200 PV

Primești CADOU un ulei esențial de TĂMÂIE (FRANKINCENSE) la 15 ml (în valoare de 90 €) la orice comandă de minim 200 PV (1 PV = 1 €), plasată între 1-31 Decembrie 2020.

Ulei esenţial de Tămâie doTERRA (Frankincense) – este folosit în aromaterapie şi poate oferi o varietate de beneficii pentru sănătate, inclusiv ajutând la reducerea stres-ului şi anxietăţii cronice, reducerea durerii şi a inflamaţiei, creşterea imunităţii şi chiar ajută în lupta împotriva multiplicării necontrolate a celulelor. Tămâia a fost asociată cu multe religii diferite de-a lungul anilor, în special cu religia creştină, deoarece a fost unul dintre primele daruri date lui lisus de către înţelepţi. Uleiul transmite mesaje către sistemul limbic al creierului, despre care se ştie că influenţează sistemul nervos.

Promoțiile lunii Decembrie 2020

Daca încă nu ai un cont de membru pe site-ul doTERRA, îți recomandăm sa o faci (pentru ca e foarte rentabil pentru tine) cu HOME ESSENTIALS KIT (224.5 PV). Daca achizitionezi HOME ESSENTIALS KIT vei primi:

♦ inregistrare gratuita in sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) – vei beneficia de preturi cu 25% mai mici, iar din a 2-a luna, vei beneficia de discount-uri intre 35-55% !
♦ 10 uleiuri esentiale (9 la 15 ml si 1 la 5 ml) – cele mai utile casei
♦ un discount de 92 € (față de prețul de depozit)
♦ primesti gratuit un difuzor de uleiuri cu ultra-sunete in valoare de 47 €
♦ te califici la PROMOȚIA de 200 PV – primești GRATUIT un ulei esențial de Tămâie (Frankincense) la 15 ml
♦ primesti un birou virtual (My Office), de unde poti sa-ti gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, daca optezi pentru aceasta varianta)
♦ o afacere 100% functionala – daca doresti, poti demara o afacere, in parteneriat cu doTERRA (in care noi te vom sprijini)

Vei achita 276 € si vei primi produse in valoarea de 440 € ! (calculat la prețul de depozit !)

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185


[/vc_column][/vc_row]
0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole
  • No related posts found.