Blog

Promoțiile lunii SEPTEMBRIE 2020 de la doTERRA

Posted by:

Periodic, doTERRA ne răsfață cu promoții extrem de interesante.

În luna Septembrie 2020 avem parte de două promoții extraordinare:

♦ PROMOȚIA DE 200 PV:

Plasează o comandă de minim 200 PV (1 PV ~ 1 euro) (comanda standard/de inrolare sau LRP) în luna Septembrie 2020 și primești CADOU un blend (amestec de uleiuri esențiale) pentru digestie ZenGest (15 ml) și o cutie cu capsule moi ZenGest.

♦ PROMOȚIA DIAMOND CLUB

Această promoție se adresează celor care își creează un CONT NOU de membru doTERRA (consumator sau consultant, care ÎNCĂ NU AU UN CONT doTERRA).

Dacă participi la un eveniment Diamond Club (webinar, o întalnire live etc.) și alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o comandă de minim 100 PV (1 PV ~ 1 euro), în maximum 3 zile lucrătoare de la evenimentul Diamond Club, primești automat CADOU un ulei esențial (sau 2, funcție de PV-ul comenzii tale).

♥ Dacă comanda are sub 400 PV primești cadou un ulei esențial Cedarwood (Cedru).

♥ Dacă comanda are peste 400 PV primești cadou atât uleiul esențial Cedarwood (Cedru) cât și blend-ul pentru imunitate On Guard.

Dacă în luna imediat următoare (n+1, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minim 100 PV pe programul LRP (Loyalty Rewards Program – Programul de recompensare a loialității) mai primești CADOU 25 PV (echivalentul unui voucher de 25 euro). Voucher-ul e valabil timp de 12 luni si il poti folosi ca sa iți achiziționezi GRATUIT produse doTERRA.
Dacă și în a 2-a luna de după crearea contului (n+2, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minimum 100 PV pe programul LRP mai primești cadou încă 25 PV.

Deci, prin această promoție poți primi cadou 2 uleiuri esențiale și 2 voucher-e de câte 25 euro.

Dacă plasezi o comandă de peste 200 PV ”PROMOȚIA DE 200 PV” și ”PROMOȚIA DIAMOND CLUB” SE CUMULEAZĂ.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

[/vc_column_text]

Webinar - Prezentarea Promoțiilor lunii Septembrie 2020

Daca încă nu ai un cont pe site-ul doTERRA, îți recomandăm sa o faci (pentru ca e foarte rentabil pentru tine) cu HOME ESSENTIALS KIT (224.5 PV). Daca achizitionezi HOME ESSENTIALS KIT vei primi:
♦ inregistrare gratuita in sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) – vei beneficia de preturi cu 25% mai mici, iar din a 2-a luna, vei beneficia de discount-uri intre 35-55% !
♦ 10 uleiuri esentiale (9 la 15 ml si 1 la 5 ml) – cele mai utile casei
♦ un discount de 92 € (față de prețul de depozit)
♦ primesti gratuit un difuzor de uleiuri cu ultra-sunete in valoare de 47 €
♦ te califici la PROMOȚIILE LUNII SEPTEMBRIE 2020 !
♦ primesti un birou virtual (My Office), de unde poti sa-ti gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, daca optezi pentru aceasta varianta)
♦ o afacere 100% functionala – daca doresti, poti demara o afacere, in parteneriat cu doTERRA (in care noi te vom sprijini)

Vei achita 276 € si vei primi produse in valoarea de 486 € ! (calculat la prețul de depozit !)

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185


[/vc_row]
0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole
  • No related posts found.