Blog

Promoția lunii MARTIE 2020 de la doTERRA

Posted by:

Periodic, doTERRA ne răsfață cu tot felul de promoții interesante.

PROMOȚIA lunii MARTIE 2020 – ”PROMOȚIA 50/50” – Primești un voucher de 50€

PROMOŢIA 50/50 – cadoul perfect pentru toată lumea
Când îți creezi un cont de client doTERRA în luna martie, plasând o comandă de minim 100 de puncte* (PV), primești CADOU automat 50 de puncte (un voucher în valoare de 50€).
* 1 punct (1 PV) valorează aproximativ 1 €.

Primești acest cadou indiferent dacă achizitionezi un pachet prestabilit pentru nevoile tale sau ce uleiuri esențiale și produse alegi, în valoare de minim 100 de puncte (PV).
Ce poți face cu aceste puncte? Îți poți cumpăra uleiurile esențiale sau produsele pe care ți le dorești! Și nu unul sau două, poți cumpăra chiar și 4-5 produse cu aceste puncte cadou!

Creează-ți un cont pe site-ul doTERRA și beneficiezi de promoțiile lunii Februarie 2020 și de discount-uri între 35-55% la achiziționarea produselor.
Dacă încă nu ai un cont pe site-ul doTERRA, îți recomandăm să ți-l creezi achiziționând cel mai popular pachet de la doTERRA – HOME ESSENTIALS KIT (are 224.5 PV).
Mai jos ai mai multe detalii.

Daca încă nu ai un cont pe site-ul doTERRA, îți recomandăm sa o faci (pentru ca e foarte rentabil pentru tine) cu HOME ESSENTIALS KIT (224.5 PV). Daca achizitionezi HOME ESSENTIALS KIT vei primi:
♦ inregistrare gratuita in sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) – vei beneficia de preturi cu 25% mai mici, iar din a 2-a luna, vei beneficia de discount-uri intre 35-55% !
♦ 10 uleiuri esentiale (9 la 15 ml si 1 la 5 ml) – cele mai utile casei
♦ un discount de 92 € (față de prețul de depozit)
♦ primesti gratuit un difuzor de uleiuri cu ultra-sunete in valoare de 47 €
beneficiezi de PROMOȚIA LUNII Martie 2020 – (în valoare de 97€) !
♦ primesti un birou virtual (My Office), de unde poti sa-ti gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, daca optezi pentru aceasta varianta)
♦ o afacere 100% functionala – daca doresti, poti demara o afacere, in parteneriat cu doTERRA (in care noi te vom sprijini)

Vei achita 276 € si vei primi produse in valoarea de 433 € ! (calculat la prețul de depozit !)

Ne poti contacta si telefonic:
0740 175 185 – Simona

 

Te-ar putea interesa și ”Yoga de Acasă” – Curs de Yoga pentru Începători, din Ianuarie 2020.
Click pe fotografia de mai jos.

"YOGA DE ACASĂ" - Curs de Yoga pentru Începători, din Ianuarie 2020

Yoga pentru Începători - Yoga Acasă
0

About the Author:

Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, Yoga Teachers, doTERRA Diamond Wellness Advocates, Aromatouch Trainers, Spanda Project & Spanda Yoga Founders
  Te-ar putea interesa și următoarele articole
  • No related posts found.