Blog

De ce sa-ti comanzi uleiurile esentiale doTERRA, prin intermediul unui consultant, direct de pe site-ul doTERRA, creadu-ti un cont personal?

Posted by:

Dezvoltarea comertului online este o tendinta naturala, normala, in contextul in care internetul este accesibil tuturor, iar viteza cu care lucrurile se misca este una incredibil de mare. Practic, se vinde online absolut orice, insa exista produse care necesita o altfel de abordare, iar produsele doTERRA (uleiurile esentiale si suplimentele nutritive) sunt astfel de produse.

Nu este suficient ca uleiurile esentiale sa ajunga la cel care are nevoie de ele (consumatorul), ci este necesar ca acest consumator sa fie informat, ghidat, in procesul de utilizare a lor. De aceea doTERRA a optat pentru sistemul de distributie network marketing (marketing in retea), pentru ca in acest sistem produsul ajunge la consumator, direct de la doTERRA. Intermedierea este realizata de un consultant (pe care doTERRA il recompenseaza financiar pentru munca de consultanta pe care o depune), care va asigura informarea consumatorului in legatura cu modul corect de utilizare a uleiurilor esentiale. Practic, consultantul este cel care aduce consumatorul in contact cu doTERRA, insa vanzarea este facuta de doTERRA direct catre consumator (fara vreun intermediar). Consultantul a realizat intermedierea si asigura consultanta.

Un magazin online, care vinde uleiuri doTERRA, iti vinde produsele si apoi te lasa sa te descurci singur, nu iti ofera nici un fel de consultanta. In pus, cand cumperi de pe un astfel de magazin, nu ai certitudinea ca vei cumpara uleiurile originale. Sunt convins ca majoritatea comerciantilor care vand uleiuri doTERRA sunt onesti, insa, de multe ori, la testarile de uleiuri pe care le organizam au venit persoane, care isi achizitionasera produsele dintr-un magazin online si s-a dovedit ca acele uleiuri erau contrafacute.

SINGURUL MOD ÎN CARE POȚI AVEA CERTITUDINEA CĂ AI ACHIZIȚIONAT ULEIURI ESENȚIALE doTERRA ORIGINALE, 100% PURE, ESTE SĂ IȚI CREEZI UN CONT doTERRA (PRIN INTERMEDIUL UNUI CONSULTANT doTERRA) ȘI SĂ COMANZI DIRECT DE LA doTERRA !


De ce sa NU cumperi uleiuri esentiale doTERRA de la un magazin online?
♦ nu vei beneficia de consultanta
♦ nu ai certitudinea ca achizitionezi uleiuri esentiale doTERRA originale
♦ cumperi produsele la pret de retail (cu adaos comercial)
♦ nu beneficiezi de promotiile si de programul doTERRA de recompensare a loialitatii
♦ etc.

De ce sa achizitionezi uleiurile esentiale doTERRA, prin intermediul unui consultant, creandu-ti un cont personal pe site-ul doTERRA?
♦ primesti uleiurile doTERRA originale
♦ beneficiezi de sprijinul unui consultant, care te va invata cum sa utilizezi corect uleiurile esentiale
♦ vei avea acces la grupuri de informare coordonata pe Facebook
♦ devii membru doTERRA, cumperi produsele la pret de depozit (cu 25% mai mic –  cel mai mic pret posibil) si, din a 2-a luna, vei beneficia de discount-uri intre 25-55% la achizitionarea produselor
♦ beneficiezi de Programul de recompensare a fidelitatii (LRP – Loyalty Reward Program), prin care beneficiezi de puncte de loialitate, intre 10-30% din valoarea oricarei comenzi de minim 50 PV (1 PV = 1 euro)
♦ beneficiezi de toate promotiile pe care doTERRA le ofera pentru consumatori si consultanti (si sunt foarte multe)
♦ etc.

Te asteptam in echipa noastra !

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole