Conferință ONLINE LIVE Gratuită | Ce este cu adevărat Tantra Yoga? | Miercuri 18 Octombrie 2023, ora 19:00

Conferință ONLINE LIVE Gratuită | Ce este cu adevărat Tantra Yoga? | Miercuri 18 Octombrie 2023, ora 19:00

Tantra Yoga

Tantra Yoga

CE ESTE CU ADEVĂRAT TANTRA YOGA

  • Data & Ora: MIERCURI, 18 Octombrie 2023, ora 19:00
  • Durata: 2 ore
  • Locația: ONLINE LIVE pe platforma Zoom

 

Înscrierea la eveniment se face completând formularul de înscriere din partea de jos a paginii.

După înscriere veți primi un email automat cu LINKUL de Conectare.

Tantra Yoga reprezinta un sistem de transformare profunda si completa a fiintei umane, prin intermediu Alchimiei Interioare (Transmutarea si Sublimarea potentialului sexual-creator – „Materia Prima”). Elementul care faciliteaza aceste procese alchimice este FOCUL SUBTIL INTERIOR, agentul transformarii, al elevarii fiintei.

Este cea mai elevata si completa forma de abordare a spiritualitatii, care include absolut toate aspectele existentei noastre. Scopul in tantra yoga este expansiunea câmpului Conștiinței individuale pentru a realiza identitatea dintre Conștiința individuală (Jivatma / Sufletul) și Conștiința Supremă (Spiritul / Paramatman / Paramashiva / Brahman / Dumnezeu) – prin trezirea și ascensiunea energiei Kundalini (Sfântul Duh / focul alchimic suprem – Piatra Filosofală, energia fundamentala a fiintei – o energie infinita, care pentru 99% dintre oameni e o energie „adormita”). Aceasta identificare duce la Moksha – eliberarea spirituala.

Energia Kundalini

Energia Kundalini este ”Sfântul Duh”, ”Spanda” – suprema vibrație creatoare, ”Piatra Filosofală” – care poate transforma orice în aur (conștiință). La nivel individual Energia Kundalini reprezintă energia pranică, forța vitală a ființei.

Această forță este în strânsă legătură cu energia sexual-creatoare și tocmai de aceea controlul energiei sexuale reprezință cea mai directă (dar deloc ușoară) cale de trezire și ascensiune a energiei Kundalini.

Guhyasamaja Tantra: „nimeni nu reuşeşte să obţină Eliberarea doar dacă se angajează în practici dificile şi chinuitoare; Eliberarea poate fi atinsă şi prin satisfacerea conştientă a tuturor dorinţelor

Sistemul Tantra Yoga abordat in cadrul Spanda Project este bazat pe cel mai elevat si pur curent tantric dezvoltat pe planeta – SHIVAISMUL (SHAIVISMUL) DIN KASHMIR – Școala TRIKA, un sistem NON-DUAL (ADVAITA), conform caruia Realitatea este o exprimare, pe diferite domenii de frecventa de vibratie, a Constiintei Unice (Constiinta Suprema / Dumnezeu / Brahman / Paramatman / Paramashiva) – TOTUL ESTE CONSTIINTA (SPIRIT).

Profesorii yoga care susțin evenimentele Spanda Project (Dan Oros și Simona Dărăbant), au o experiență practică de peste 29 de ani și sunt certificați de Yoga Alliance. Dan si Simona sunt un cuplu tantric de peste 25 ani si au experimentat / testat, in mod direct, toate tehnicile si invatatura pe care le ofera in cadrul evenimentelor spirituale. Ei au atins succesul in practicile Tantra Yoga trezindu-si energia Kundalini si revelandu-si Inima Spirituala (Sinele Suprem Atman).

Te asteptam cu drag!
Echipa Spanda Project

FORMULAR DE ÎNSCRIERE LA EVENIMENT

logo