Simona Dărăbant

Fondatorii Spanda

DESPRE SIMONA DĂRĂBANT

Simona Dărăbant s-a născut în Șimleu-Silvaniei, județul Sălaj și locuiește în Cluj-Napoca.

Încă de mică și-a pus diverse întrebări legate de menirea noastră în această lume: ”cine sunt eu?”, ”de unde vin?”, ”care este menirea mea în această viață?” etc.. Cele mai profunde și adevărate răspunsuri le-a găsit începând cu anul 1994 când a început să practice YOGA. Sistemul Yoga i s-a potrivit ”ca o mănușă” și a ajutat-o în procesul de transformare lăuntrică benefică.

Din 1997 este într-o relație de cuplu cu Dan Oros și de atunci urmează împreună calea evoluției spirituale în cuplu. Prin intermediul acestei relații Simona și Dan au ajuns la unele dintre cele mai profunde și extraordinare realizări spirituale.

Din 2005, Simona și Dan sunt implicați în promovarea soluțiilor naturale și a terapiilor alternative naturiste. În anul 2017, ei s-au îndrăgostit de Uleiurile Esențiale cu Grad Terapeutic de la doTERRA și au decis să se implice în promovarea acestor minunate remedii naturale. A devenit aromaterapeut & fitoterapeut certificat și consiliază, îndrumă sute de persoane în procesul de utilizare a uleiurilor esențiale pure cu grad terapeutic doTERRA.

Din anul 2013, Simona și Dan construiesc împreună Spanda Project, proiectul lor de suflet, proiectul vieții lor.

Din anul 2015, Simona este instructor yoga (certificat Yoga Alliance). Din această postură a inițiat în tainele yoga sute de cursanți din întreaga lume.

Visul Simonei este acela de a face o reală diferență benefică în viețile cât mai multor oameni, oferindu-le soluții naturale eficiente, atât pentru menținerea sau refacerea stării de sănătate și de bine, cât și pentru o cât mai profundă cunoaștere de sine.

Simona Darabant & Dan Oros
logo