Blog

InTune Focus Blend de la doTERRA – amestec de uleiuri esentiale pentru concentrare

Posted by:

InTune® Focus Blend
Ajutând să îmbunătățească simțurile și să susțină concentrarea, amestecul InTune este perfect pentru a rămâne focusat pe o sarcină atunci când încercați să studiați sau să vă concentrați.

Descriere
InTune este un amestec brevetat de uleiuri esențiale, selectate cu atenție pentru capacitatea lor de a spori și a susține un sentiment de concentrare. Indiferent de vârsta dvs., starea concentrată asupra sarcinii este uneori dificilă. Acest lucru este deosebit de important în anii tineretii, când învățarea și creșterea creaza obiceiuri și temelia vieții. Uleiurile esențiale selectate din doTERRA InTune Focus Blend lucrează împreună, susținând eforturile celor care au dificultăți în a acorda atenție și de a rămâne în focus. Lemnul de santal, tamaia si Lime promoveaza un sentiment de claritate, in timp ce beneficiile lui Patchouli, Ylang Ylang si musetelul roman sunt calmante si linistitoare. Aroma plăcută a InTune Focus Blend face ca acest amestec de ulei esențial să fie ușor și încântător de utilizat.

Utilizări
♦ Aplicați pe tample și spatele gâtului atunci când desfasurati activitati care necesită concentrare.
♦ Aplicați pe încheieturi sau pe spatele mâinilor și inspirați profund pentru a promova un sentiment de claritate.
♦ Utilizați InTune la locul de muncă pentru a rămâne concentrat sau când vă simțiți obosiți la mijlocul după-amiezii.
♦ Aplicati InTune pe un pandantiv de lut și plasați-l pe un birou sau în alte zone cheie într-o sală de clasă.

Instrucțiuni de utilizare
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos Fractionated DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare
♦ Îmbunătățește și susține un sentiment de concentrare
♦ Sprijină eforturile celor care au dificultăți în a acorda atenție și de a rămâne concentrati
♦ Amestec pentru perioadele de invatare

Ingrediente
Uleiuri esentiale de coaja de Amyris, frunze de Patchouli, rasina de Tamaie, coaja de Lime, floare de Ylang Ylang, lemn de Santal Hawaiian, flori de Mușețel

Descriere aromatică: Musky, picant, pământesc

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole