Blog

doTERRA CITRUS BLISS Invigorating Blend – amestec inviorator de uleiuri esentiale de citrice

Posted by:

Citrus Bliss®  Invigorating Blend
Îmbinând beneficiile majore ale uleiurilor esențiale de citrice, Citrus Bliss Invigorating Blend deține proprietăți energizante și revigorante care pot imbunatati starea de spirit și pot reduce stresul.

Descriere 
Citrus Bliss Invigorating Blend combină beneficiile uleiurilor esențiale de citrice. Combinăm esențele puternice de portocal sălbatic, lamai, grapefruit, mandarin, bergamot, tangerine și clementine, cu un strop de Vanilla Absolute pentru a forma acest amestec unic și armonios. Citrus Bliss are compuși naturali, puternici, cu proprietăți de curățare. Amestecată cu apă, Citrus Bliss este o soluție perfectă pentru ștergerea blaturilor și a altor suprafețe, producând în același timp un miros proaspăt, dulce.

Utilizări 
♦ In difuzor pentru a ajuta la ridicarea stării de spirit. 
♦ Puneți 1 picătură pe încheietura mâinii și frecați ambele încheieturi împreună pentru un parfum minunat de zi cu zi. 
♦ Adăugați 2-3 picături în foile de uscător pentru a adăuga o aromă revigorantă la spălătorie. Combinați cu ulei de nucă de cocos doTERRA fractionat pentru un masaj revigorant.

Beneficii primare:
♦ Curăță și purifică aerul
♦ Ajută la reducerea stresului și a stării de spirit
♦ Influenteaza pozitiv starea de spirit cu proprietăți energizante și revigorante

Ingrediente: 
Coaja de portocala salbatica, coaja de lamaie, coaja de grapefruit, coaja de mandarine, coaja de bergamota, coaja de tangerine, coaja de clementine și ulei essential din seminte de Vanilla Absolute. 
Descriere aromatic: citrice, dulce

Instrucțiuni de utilizare: 
♦ Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit. 
♦ Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție:
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveți grijă de medic, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole