Blog

Blend-ul doTERRA YARROW POM (Coada soricelului + Rodie) – amestec de uleiuri esentiale

Posted by:

Descriere
Yarrow Pom este un amestec special facut din ulei esential de coada soricelului si uleiul de seminte de rodie presat la rece, conceput ca si un antioxidant puternic impotriva imbatranirii, pentru cresterea vitalitatii, sanatate generala si un ten stralucind de sanatate. Acest amestec sinergic, primul de acest gen, reglează în mod natural factorii de transcripție protectori ai organismului în timp ce activează proteinele care protejează pielea (inhibând enzimele care duc la scaderea elasticitatii și distrugerea colagenului), cu beneficiul suplimentar al promovării producției de colagen.

♦ Poate fi aplicat local pentru a revitaliza pielea imbatranita si luat intern pentru a sustine un raspuns inflamator sanatos la sursa si promoveaza o functie metabolica sanatoasa.
♦ Cu principalele componente chimice, acidul punicic (omega 5), ​​antioxidantii, β-caraofilena si chamazulena, acest duet activ din punct de vedere vegetal activează sistemul funcțional celular, imunitar și nervos și de întinerire atunci când este luat intern.
♦ Oferă un puternic suport antioxidant
♦ Promovează sănătatea celulară, imună și nervoasă
♦ Sprijină funcția metabolică sănătoasă
♦ Calmează trupul și mintea
♦ Calmant pentru piele

Utilizări
♦ Consumați 1-2 picături dimineața și seara pentru a promova un metabolism sănătos.
♦ Pentru a promova un răspuns imunitar sănătos, luați una sau două picături zilnic.
♦ Ca parte a rutinei de îngrijire a pielii, aplicați Yarrow | Pom pentru a ajuta la promovarea aspectului tineresc si sanatos al pielii sau pentru a ajuta la reducerea aspectului de pete.
♦ Creați o experiență de masaj liniștitoare cu câteva picături de Yarrow | Pom pentru a ajuta la calmarea tensiunii.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole