MetaPWR Advantage doTERRA ✔️ Colagen, Energie, Tinerețe

MetaPWR Advantage doTERRA ✔️ Colagen, Energie, Tinerețe

MetaPWR Advantage doTERRA

MetaPWR Advantage doTERRA | Supliment alimentar cu colagen, extracte din plante, uleiuri esențiale, vitamine

MetaPWR Advantage doTERRA este un supliment alimentar care conține colagen, extracte din plante, uleiuri esențiale, vitamine. Acesta este conceput pentru a susține producția de NADH și NAD+ în organism, care scade odată cu înaintarea în vârstă. Suplimentul conține nouă tipuri de tripeptide de colagen din surse marine și NMN (nicotinamidă mononucleotidă) pentru a susține producția de NADH și NAD+.

 

Beneficiile primare ale MetaPWR Advantage doTERRA includ:

 • Colagenul poate îmbunătăți aspectul pielii prin creșterea densității, fermității și nivelului de hidratare.
 • Extractul de struguri susține metabolismul și menținerea sănătății inimii, are efecte benefice asupra tensiunii arteriale și conține antioxidanți care protejează celulele împotriva deteriorării oxidative.
 • Acidul L-ascorbic (vitamina C) ajută la ameliorarea procesului general de îmbătrânire, protejează pielea împotriva stresului ambiental și contribuie la menținerea sănătății inimii și sistemului cardiovascular.
 • Amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR doTERRA conține grapefruit, lămâie, mentă, ghimbir și scorțișoară.

 

Aceste uleiuri esențiale au diverse beneficii și utilizări:

 • Uleiul esențial de grapefruit are o aromă răcoritoare și intensă, obținut din coaja fructului de grapefruit.
 • Uleiul esențial de lămâie este energizant și se adaugă frecvent în mâncăruri și deserturi.
 • Uleiul esențial de mentă are o aromă răcoritoare și mentolată, utilizat în deserturi, băuturi și produse de igienă orală.
 • Uleiul esențial de ghimbir are o aromă iute și este utilizat în rețete asiatice și deserturi.
 • Uleiul esențial de scorțișoară are o aromă caldă și condimentată, utilizată în bucătărie și produse de igienă orală.

 

Deși majoritatea oamenilor cred că îmbătrânirea afectează metabolismul – ceea ce este parțial adevărat – la rândul său, metabolismul afectează îmbătrânirea sănătoasă. Sistemul MetaPWR doTERRA, în special MetaPWR Advantage doTERRA, intervine în relația dintre metabolism și îmbătrânire prin NAD+, NADH și colagen.

 

Ce înseamnă NAD+ și NMN?

Nicotinamida mononucleotidă, sau NMN, este un precursor esențial al biosintezei nicotinamid-adenin-dinucleotidei, sau NAD+, o coenzimă care se regăsește în toate celulele organismului nostru.

Deși NAD+ îndeplinește numeroase funcții, cele mai importante sunt procesele metabolice și funcția mitocondrială. NAD+ transformă alimentele în energie și protejează „centralele energetice” ale celulelor. Dacă nivelul de NAD+ nu este suficient, celulele nu pot produce energia necesară supraviețuirii și îndeplinirii propriilor funcții. Până la vârsta de 50 de ani, nivelul de NAD+ ajunge, în general, la jumătate din cel de la 20 de ani, determinând probleme de sănătate, cum sunt dificultatea de gestionare a greutății corporale și scăderea nivelului de energie.

Studiile preclinice sugerează că suplimentele cu NMN (cum este si MetaPWR Advantage doTERRA)pot crește nivelul de NAD+, permițând funcționarea celulelor și sistemelor organismului ca și cum ar fi mai tinere. MetaPWR Advantage doTERRA este formulat cu NMN din pulbere de drojdie, pentru a contribui la creșterea naturală a nivelurilor de NAD+ și NADH din organism.

 

NAD+ / NADH | Sistemul MetaPWR doTERRA

 • Nu uita că îmbătrânirea are loc din interior spre exterior. Totul pornește de la nivel celular.
 • La vârsta a doua, nivelurile de NAD+ din organism se reduc la jumătate față de perioada tinereții!
 • NAD+ asigură funcționarea corectă a celulelor, permițându-ne să îmbătrânim sănătos.
 • NAD+ este o moleculă produsă în mod natural în organism, fundamentală pentru funcționarea tuturor celor 37,2 trilioane de celule ale organismului. Aceasta alimentează repararea celulară și contribuie la generarea marii majorități a energiei celulare.
 • Suplimentarea cu surse naturale de calitate de NMN poate crește nivelurile de NAD+ din organism, potrivit studiilor preclinice.
Sistemul doTERRA MetaPWR - Advantage
Sistemul doTERRA MetaPWR - Advantage

Colagenul | Sistemul MetaPWR doTERRA

Colagenul conferă elasticitate și fermitate pielii și susține masa musculară și țesuturile conjunctive. Organismul nostru produce colagen în mod natural, dar producția sa scade, de asemenea, cu vârsta. Suplimentele alimentare care conțin colagen pot completa nivelul de colagen din organism, dar nu toate tipurile de colagen funcționează la fel de bine. Majoritatea produselor nutraceutice pe bază de colagen conțin numai unul sau două tipuri de peptide de colagen (de obicei, tipurile cele mai relevante pentru frumusețea și elasticitatea pielii, respectiv riduri).

 • Colagenul este o proteină care se regăsește în oase, mușchi, piele și tendoane și care contribuie la unirea celulelor din organism.
 • Colagenul este cea mai abundentă proteină din organism.
 • În tinerețe, organismul nostru conține 30 % colagen, dar acest procent scade cu vârsta.
 • În organismul uman, sunt prezente 28 de tipuri cunoscute de colagen.
 • Majoritatea produselor cu colagen de pe piață conțin cel mult 1 sau 2 tipuri de colagen. doTERRA MetaPWR Advantage cu colagen marin și NMN nu conține doar unul sau două tipuri de colagen. Conține nouă tipuri unice de tripeptide de colagen.
 • Suplimentarea cu o gamă largă de tipuri diferite de colagen ajută la susținerea mobilității articulare, forței țesuturilor și elasticității pielii. Aceste aspecte îți permit să te recuperezi mai rapid și te miști mai ușor.
 • MetaPWR doTERRA Advantage furnizează nouă tipuri de tripeptide de colagen din surse marine durabile, îmbogățite cu uleiuri esențiale CPTG™ (Grad Testat Pur Certificat) dōTERRA. Punem cu adevărat accentul pe importanța colagenului pentru întregul organism.

 

Pe lângă aceste tipuri populare de colagen, MetaPWR Advantage doTERRA conține nouă tipuri unice de peptide de colagen. Colagenul este cea mai abundentă proteină din organism și îndeplinește funcții importante prin cele 28 de tipuri diferite ale sale; așadar, prin MetaPWR Advantage, punem accentul pe importanța colagenului pentru întregul organism.

 

Cele nouă tipuri de colagen din MetaPWR Advantage doTERRA:

 • Colagenul de tip I are legătură cu frumusețea pielii.
 • Colagenul de tip II are legătură cu protecția oaselor și este componenta principală a cartilajului.
 • Colagenul de tip IV este proteina principală a membranei bazale care leagă dermul de epidermă și formează o structură de rețea care conferă maleabilitate membranei bazale.
 • Colagenul de tip V are legătură cu dispunerea regulată a brelor de colagen, stabilizând structurile colagenului de tip I și de tip II.
 • Colagenul de tip VI menține funcția mecanică la nivel celular, susținând atât funcția musculară, cât și integritatea membranei celulare. În plus, acest tip de colagen inhibă deteriorarea oxidativă și apoptoza.
 • Colagenul de tip IX este o componentă importantă a cartilajului și este distribuit în principal în celulele cartilaginoase ale plăcilor de creștere, articulațiilor și discurilor intervertebrale.
 • Colagenul de tip XXV inhibă fibrilația peptidei beta-amiloid.
 • Proteina Col1a2 este fibrila de colagen.
 • Proteina vacuolară de sortare 37A este implicată în procesele de creștere și diferențiere celulară.

Fiecare tip de colagen joacă un rol în îmbunătățirea densității, elasticității și hidratării pielii, fortficarea vaselor de sânge, susținerea țesutului conjunctiv și îmbunătățirea vitalității generale.

 

Amestecând MetaPWR Advantage doTERRA sub formă de pulbere hidrolizată cu apă rece sau la temperatura camerei, îl consumi în formă lichidă, așa încât organismul tău poate să absoarbă cu ușurință substanțele nutritive stabile și nedegradate. La majoritatea produselor cu colagen lichid preambalate, se folosește un proces de pasteurizare pentru sterilizarea sistemului de administrare pe bază de apă, ceea ce elimină bacteriile nocive, dar, totodată, distruge substanțele active benefice, cum sunt vitaminele, flavonoidele și polifenolii.

În ciuda acestui proces, stabilitatea lor la raft este mai redusă decât în cazul produselor sub formă de pulbere, ca MetaPWR Advantage doTERRA. De asemenea, ele necesită transportul de apă grea pe tot globul, crescând emisiile de carbon. Amestecând MetaPWR Advantage doTERRA cu apa, obții oricum beneficiile unui lichid în ceea ce privește absorbția, dar fără pierderea de valoare care are loc prin pasteurizare (și fără zahărul adăugat, de obicei, în formatul de tip suc preambalat!) plus, colagenul nostru provine din pește marin de apă rece obținut prin mijloace durabile și este hidrolizat (predigerat) de enzime endo- și exonucleaze numite proteaze. Aceste enzime creează fragmente de tripeptide mici, de câte trei secvențe de aminoacizi, pentru o absorbție optimă.

Alte tipuri de colagen de pe piață – fie că provin de la animale terestre, fie din surse marine – conțin, de obicei, tripeptide în proporție de 15-35 %. Colagenul MetaPWR Advantage conține peste 70% fragmente de tripeptide, pentru o absorbție superioară (în unele cazuri, este de până la 12 ori mai absorbabil).

Vizionează un material video în care oameni de știință de la doTERRA vorbesc despre MetaPWR Advantage.

Alte ingrediente din MetaPWR Advantage doTERRA

 • MetaPWR Advantage conține și resveratrol, extract de măr pitic, ceramide din orez, extract de portocală roșie, cătină, biotină, acid hialuronic și vitamina C lipozomală.
 • Potrivit studiilor preliminare, extractul de portocală roșie și cătina sunt ambele antioxidanți polifenolici. Antioxidanții combat radicalii liberi și previn deteriorarea oxidativă și stresul celular.
 • În calitate de componentă principală a matricei extracelulare, acidul hialuronic menține integritatea și sănătatea pielii. Capacitatea sa unică de absorbție și retenție a apei contribuie la prevenirea uscării și deteriorării pielii.
 • Vitamina C lipozomală nu doar că stimulează fibroblastele din organism să sintetizeze colagen nou, ci și stabilizează fibrilele de colagen prezente în organism prin hidroxilare.

 

Cum poți utiliza MetaPWR Advantage doTERRA?

MetaPWR Advantage doTERRA este o pulbere cu gust plăcut de portocală și lămâie, pe care o poți adăuga în 150-240 ml de apă rece sau la temperatura camerei, evitând însă apa fierbinte. Amestec-o bine într-o sticlă pentru shake sau omogenizeaz-o într-un smoothie și bea imediat.

Ia MetaPWR Advantage doTERRA cel puțin o dată pe zi pentru rezultate optime. Se poate lua de 2 ori pe zi!

Poți lua MetaPWR Advantage doTERRA în orice moment al zilei, dar majoritatea oamenilor preferă să-l ia dimineața. MetaPWR Advantage doTERRA nu necesită administrarea împreună cu alimente.

Prelungește-ți durata de viață sănătoasă, susține-ți sănătatea metabolică și bucură-te de o mulțime de alte beneficii interne și externe.

 

Există opțiuni de colagen pe bază de plante sau vegan?

dōTERRA încearcă să ofere opțiuni de suplimente alimentare pe bază de plante ori de câte ori este posibil, iar persoanele care nu vor să consume produse pe bază de pește sau viețuitoare marine din cauza unor restricții alimentare sau preferințe personale se pot întreba dacă va disponibilă o variantă a MetaPWR Advantage doTERRA pe bază de plante. Colagenul este sintetizat de animale, așa că este disponibil exclusiv colagen de origine animală. S-ar putea să vezi produse comercializate drept colagen vegan; cu toate acestea, dacă te uiți mai bine, vei vedea că de obicei este vorba, de fapt, de o combinație de aminoacizi din surse vegane și nu de adevărate tripeptide de colagen.

Însă, nu uita: colagenul este produs de organismul nostru în mod natural! MetaPWR Advantage este conceput pentru suplimentarea colagenului pe care organismul tău nu-l mai produce la fel de abundent ca altădată. Gândește-te la colagenul suplimentar din MetaPWR Advantage doTERRA ca la un produs care ajută la înlocuirea colagenului din organism.

 

A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Este important să urmezi indicațiile de utilizare și precauțiile menționate pe ambalajul produsului. De asemenea, consultă un medic înainte de a utiliza suplimentul dacă ești gravidă, alăptezi sau ai afecțiuni medicale cunoscute.

 

Reține că afirmațiile cu privire la sănătate sunt încă sub rezerva hotărârii UE și a Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA).

Vizionează un curs video în care oameni de știință de la doTERRA vorbesc despre Sistemul MetaPWR.

Cont doTerra

Cum achiziționezi Uleiurile Esențiale doTERRA

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Sunt două modalități în care poți să îți creezi un cont doTERRA (în ambele cazuri ai acces la prețurile de membru (client) doTERRA – cu 25-55% mai mici față de prețul de retail):

 • 1. Achiți o taxa de 23.75 € și adaugi în coș produsele pe care le dorești (pe lângă produsele dorite primești un pachet de înrolare, care conține un catalog de produse și îți oferă statutul de membru (client) doTERRA etc.).
 • 2. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA), caz in care taxa de înregistrare (de 23.75 €) este anulată. În plus, pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje.

logo