Blog

Uleiul esential SIBERIAN FIR (Brad Siberian – Pin) de la doTERRA

Posted by:

Ulei esential Siberian Fir (Brad Siberian – Abies sibirica – Pin) ajută la liniștirea sentimentelor de anxietate, împâmântare

Bradul din Siberia este un copac înalt, de culoare deschisă, de conifere originar din Rusia și Canada. Uleiul esențial de brad din Siberia are un miros răcoritor, lemnos, cunoscut pentru proprietățile sale calmante și relaxante.
Bradul siberian are o compozitie chimica unica, care este predominant acetat de bornyl, care ofera majoritatea beneficiilor de relaxare ale acestui ulei esential. Bradul de Siberian poate fi foarte liniștitor pentru piele, făcându-l un ulei esențial ideal de adaugat la un masaj reconfortant. Atunci când este difuzat, bradul siberian poate ajuta la promovarea sentimentelor de respirație ușoară, în timp ce calmează emoțiile și oferă un efect de liniste.

Beneficii primare
♦ Ajută la echilibrarea emoțiilor și liniștirea sentimentelor anxioase
♦ In difuzor pentru o aromă relaxantă
♦ Oferă un efect liniștitor atunci când este folosit în masaj

Descriere aromatica: Verde, lemnos, proaspăt
Metoda de colectare: Distilarea prin aburi

Utilizări
♦ După activitate intensă, masați-vă pielea pentru un confort liniștit.
♦ Când lucrați intr-un mediu stresant la domiciliu, la serviciu sau la școală, bradul de Siberia contribuie la reducerea stresului atunci cand este folosit intr-un difuzor.
♦ Aplicați topic pe piele pentru a ajuta la reducerea iritațiilor minore ale pielii.
♦ Inspirați adânc și simțiți aroma răcoritoare.

Instrucțiunile de utilizare
♦ Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
♦ Utilizare internă: Se diluează o picătură în 120 ml de lichid sau intr-o capsula vegetala.
♦ Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei de purtător pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii. Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti sub tratament, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole