migrena Tag

Amestecul de uleiuri esentiale PastTENSE de la doTERRA | pentru dureri de cap, migrene

pasttence doterra

PastTense doTerra  Tension Blend – pentru dureri de cap, migrene, tensiune, stres

Pentru a ajuta la impamantenirea si echilibrarea emotiilor, PastTense doTERRA folosește o aromă proaspătă și răcoroasă care poate ușura sentimentele de stres și poate promova un sentiment de calm.

PastTense doTerra | Descriere

PastTense doTERRA este un amestec distinctiv de uleiuri esențiale cunoscute pentru a ajuta la linistirea si echilibrarea emotiilor. Cunoscute pentru efectele lor liniștitoare atât asupra minții, cât și asupra corpului, uleiurile esențiale din PastTense doTERRA rapid promovează sentimente de relaxare și calmare a emotiilor. PastTense doTERRA vine într-un dispozitiv convenabil de 10 ml, pentru o utilizare ușoară, la locul de muncă, la școală sau la domiciliu. Pur și simplu aplicați pe gât, umerii sau în spatele urechilor pentru a vă ajuta să vă relaxați emoțiile în timp ce respirați aroma distinctivă a PastTense doTERRA.

Utilizări | PastTense doTerra

  • Masati pe umeri, gât și spate pentru o senzație de răcorire, liniștitoare.
  • Aplicati PastTense doTERRA pe tample și spatele gâtului înainte de un examen sau de o prezentare în public.
  • Aplicați PastTense doTERRA pe încheieturi în timp ce călătoriți pentru a vă ajuta să vă relaxați emoțiile.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizare locală: Aplicați în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare | PastTense doTerra

  • Ajută la punerea la linistirea si echilibrarea emotiilor
  • Ajută la ameliorarea sentimentelor stresante
  • Ambalate pentru o aplicare convenabilă într-o sticlă cu roll-on

Ingrediente

Uleiuri esentiale din frunze de wintergreen (Gaultheria procumbens), flori de levănțică, planta de mentă, rășină de tamaie, frunză coriandru, frunză de maghirane, floare de musetel roman, frunze rozmarin și frunze de busuioc.

Descriere aromatică: Proaspăt, menta, pe bază de plante

 

Te-ar putea interesa și următoarele:

Uleiuri esențiale doTERRA – ce sunt, utilizare, beneficii

Webinar – Introducere în lumea uleiurilor esențiale doTERRA

Prezentarea blend-ului pentru Imunitate – ON GUARD doTERRA

Cont doTerra

Cum achiziționezi Uleiurile Esențiale doTERRA

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Sunt două modalități în care poți să îți creezi un cont doTERRA (în ambele cazuri ai acces la prețurile de membru (client) doTERRA – cu 25-55% mai mici față de prețul de retail):

  • 1. Achiți o taxa de 23.75 € și adaugi în coș produsele pe care le dorești (pe lângă produsele dorite primești un pachet de înrolare, care conține un catalog de produse și îți oferă statutul de membru (client) doTERRA etc.).
  • 2. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA), caz in care taxa de înregistrare (de 23.75 €) este anulată. În plus, pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje.

Uleiul esențial de COPAIBA de la doTERRA | Cel mai puternic antiinflamator natural

ulei de copaiba doTERRA

Uleiul esential de Copaiba de la doTERRA este atat de unic si eficace datorita nivelului ridicat de beta-cariofilen. Copaiba are cele mai înalte niveluri de beta-cariofilină pe care le cunoaștem. Beta-caryophyllene, cunoscută și sub denumirea de BCP, este o terpină. În 2008, oamenii de știință europeni au aflat că betacarilofilina are proprietăți asemănătoare canabinoizilor. Ca și multe alte canabinoide și terpene, BCP vizează receptorii CB2 ai organismului, ignorând receptorii CB1 care sunt implicați în aprovizionarea cu cantitatea mare de canabis și, în mod specific, cu canabinoidul THC.

Mai jos aveti cateva informatii despre uleiul esential de Copaiba doTERRA – ULEIUL ESENȚIAL CU CEA MAI PUTERNICĂ ACȚUNE DE REDUCERE A INFLAMAȚIILOR – antiinflamator natural.

Brazilia ocupă aproximativ jumătate din America de Sud, acoperind o suprafață totală de 3.287.357 mile pătrate. În această zonă se află 60% din pădurea tropicală din Amazon. Reprezentând peste jumătate din pădurile tropicale rămase, Amazonul este format din cea mai mare și cea mai biodiversă zonă a pădurii tropicale din lume, cu un număr estimat de 390 de miliarde de arbori individuali. Aici se află copacii din care provine oleoresin Copaiba, care este distilat pentru a produce ulei esențial Copaiba.

 

Descriere ulei esential Copaiba doTERRA | Copaifera reticulata, officinalis, coriacea și langsdorffii   

Uleiul esential de Copaiba doTERRA, precum uleiul esential de Piper Negru, poate ajuta la atenuarea sentimentelor anxioase și, atunci când este luat intern, susține un sistem imunitar și cardiovascular sănătoase.

Uleiul esential de Copaiba doTERRA este derivat din rasina copacului care poate creste peste 33 de metri si poate fi gasit in America de Sud tropicala. Uleiul esential de Copaiba doTERRA este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, cum ar fi săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri. Începând cu secolul al XVI-lea, uleiul esențial Copaiba a fost utilizat în practicile tradiționale de sănătate de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei. Similar uleiului esential de piper negru, uleiul esențial de Copaiba doTERRA poate ajuta la atenuarea sentimentelor anxioase si poate fi aplicat pe piele pentru a sustine un ten clar si neted. Luat intern,uleiul esențial de Copaiba doTERRA ajuta la starea de sanatate a sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos si respirator. Desi Copaiba nu contine canabinoide psihoactive, principalul constituent – cariofilina poate fi neuroprotectoare si are beneficii pentru sistemele cardiovascular si imunitar. Uleiul esențial de Copaiba doTERRA este, de asemenea un puternic antioxidant care sustine sanatatea sistemului imunitar.

Utilizări uleiului esential de Copaiba doTERRA

  • Adăugați 1 până la 2 picături de ulei esential de Copaiba doTERRA in apă, suc sau ceai pentru a susține sănătatea sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos și respirator.
  • Oferă suport antioxidant atunci când este ingerat.
  • Administrati intern ulei esențial de Copaiba doTERRA pentru a ajuta la linistirea și calmarea sistemului nervos.
  • Aplicați topic uleiul esential de Copaiba doTERRA combinat cu un ulei purtător sau un hidratant facial pentru a vă menține pielea curată și limpede și pentru a ajuta la reducerea aspectului de pete.

Instrucțiuni de utilizare

  • Difuzie: utilizați trei până la patru picături de ulei esențial de Copaiba doTERRA în difuzorul dorit.
  • Utilizare internă: Se diluează o picătură de ulei esential de Copaiba doTERRA în 120 ml de lichid.
  • Utilizare topică: Se diluează una până la două picături de ulei esential de Copaiba doTERRA cu un ulei purtător, apoi se aplică zona dorită.

Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.

Măsuri de precauție

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Uleiul esential Copaiba doTERRA | Beneficii primare

  • Sprijină sănătatea sistemelor cardiovasculare, imunitar, digestiv și respirator
  • Puternic antioxidant
  • Ajută la linistirea, calmarea și susținerea sistemului nervos
  • Sustine un ten curat, neted și reduce aspectul de pete

Descriere aromatică:  Picant, lemnos
Metoda de colectare: Distilarea prin aburi
Partea de plante: Rășină din Copaifera reticulata, officinalis, coriacea și langsdorffii
Constituenții principali: β-cariofilenă

 

 

Uleiul esențial de Copaiba doTERRA | ajută la reducerea inflamațiilor (antiinflamator natural)

Uleiul esențial de Copaiba doTERRA este originar din America de Sud și este singurul ulei esențial care se extrage direct din arbore, fără a necesita distilare.

Cu o acțiune mai puternică decât a ibuprofenului sau cortizonului, uleiul esențial de Copaiba doTERRA are în compoziția sa 55-60% beta-caryophyllene, substanță cu proprietăți asemănătoare hemoglobinei. De asemenea, uleiul are o mulțime de proprietăți benefice, făcându-l extrem de util în sprijinirea organismului în tratarea:

  • probleme articulare, sciatică, nevralgii, migrene etc. (masaj local cu 2-4 picături și puteți administra și intern 1-2 picături, într-o lingură de miere de albine);
  • multiplicare celulară haotică;
  • probleme ale vezicii urinare;
  • dezechilibre ale tubului digestiv;
  • probleme de circulație;
  • afecțiunilor rinichilor;
  • afecțiunilor respiratorii (se masează 2 picături pe piept sau nas, arcadă);
  • probleme la nivelul gâtului;
  • probleme la nivelul plămânilor;
  • paraziților intestinali;
  • tetanosului;
  • ulcerului stomacal (1-2 picături se pun într-o lingură se miere și se înghit);gonoree (1-2 picături se pun într-o lingură se miere și se înghit);afecțiunilor dermatologice;
  • probleme ale tractului urinar (2-3 picături se amestecă cu o lingură de miere de albine și se înghite);
  • ciuperca unghiilor (se aplică o picătură și se masează direct pe unghia afectată);
  • probleme renale;
  • probleme ale gingiilor (se masează cu o picătură de ulei esențial);
  • vergeturilor (masaj local cu 2-4 picături);
  • cicatricilor (masaj local cu 2-4 picături);
  • celulitei (masaj local cu 2-4 picături);
  • durerilor în gât (1-2 picături se amestecă cu o lingură de miere de albine și se înghite);
  • dă fermitate pielii după o naștere sau cezariană (masaj local cu 2-4 picături);
  • probleme ale pielii specifice adolescenței (se masează ușor o picătură pe zona afectată);
  • excrescențe cutanate (se masează ușor o picătură pe zona afectată);
  • afecțiunilor digestive (se masează zona abdomenului cu 2-4 picături);angină pectorală.

 

Te-ar putea interesa și următoarele:

Cont doTerra

Cum achiziționezi Uleiurile Esențiale doTERRA

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Sunt două modalități în care poți să îți creezi un cont doTERRA (în ambele cazuri ai acces la prețurile de membru (client) doTERRA – cu 25-55% mai mici față de prețul de retail):

  • 1. Achiți o taxa de 23.75 € și adaugi în coș produsele pe care le dorești (pe lângă produsele dorite primești un pachet de înrolare, care conține un catalog de produse și îți oferă statutul de membru (client) doTERRA etc.).
  • 2. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA), caz in care taxa de înregistrare (de 23.75 €) este anulată. În plus, pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje.

Uleiul esential SPIKENARD (Nard) de la doTERRA

Descriere

Nardul, o plantă cu flori din familia valerianei, crește la altitudini mari în regiunile subalpine și alpine ale munților Himalaya. Uleiul esențial de Nard este obținut prin distilarea cu abur a rădăcinii plantei și a fost apreciat de multe secole, fiind folosit în mod tradițional pentru miruirea persoanelor de rang înalt și în practicile ayurvedice pentru sănătate din India. De-a lungul timpurilor, uleiul de Nard a fost utilizat pentru a binedispune și a favoriza relaxarea. Uleiul de Nard contribuie la obținerea unui ten curat și sănătos. Astăzi, uleiul este utilizat la parfumuri și uleiuri pentru masaj de relaxare, datorită miresmei sale lemnoase, moscate. Prin faptul că obține uleiul de Nard din Nepal, dōTERRA sprijină nevoile de venit ale culegătorilor și deținătorilor de distilerii parteneri, în special în zonele izolate de unde este recoltat, precum și proiectele necesare de dezvoltare a comunităților rurale, prin intermediul inițiativelor noastre Cō-Impact Sourcing®.

Nardul este un ulei minunat in cazul infectiilor bacteriene ale pielii sau ale corpului, protejeaza ranile de infectarea cu bacterii in timp ce alina si calmeaza. Este un excelent deodorant,  are o actiune laxativa blanda, ajuta la mentinerea unor nivele echilibrate hormonale pentru intreg sistemul reproductiv. Nardul contine un procentaj mult mai mare de sesquiterpene decat Frankincense (tamaia), este cunoscut ca ajutor in tratamentul reactiilor alergice ale pielii si, potrivit Victoriei Edwards: “uleiul esential de nard corecteaza echilibrul fiziologic al pielii si produce o regenerare permanenta”.

Uleiul esential de nard si extractele de nard au demonstrat capacitatea de a proteja celulele neuronale si cardiace, manifestand un efect antioxidant in vitro si pe animale (Maiwalanjiang et al., 2014; Maiwalanjiang et al., 2013; Maiwalanjiang et al., 2015).

Utilizări

  • Aplică una-două picături pe ceafă sau pe tâmple pentru a induce o senzație de calm și relaxare.
  • Combină-l cu o cremă hidratantă pentru a obține un ten neted și catifelat.
  • Adaugă una-două picături la loțiunea de curățare a feței sau produsul anti-îmbătrânire preferat, pentru un ten luminos și sănătos.

Indicații de utilizare

  • Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
  • Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
  • Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare

  • Induce o senzație de calm și relaxare.
  • Utilizat frecvent în aromaterapie și meditație, datorită proprietăților sale de echilibrare.
  • Efect de purificare a pielii.

Beneficii și Aplicare

Piele imbatranita, Insomnie, Nervozitate, Eruptii cutanate, Alergii, Candida, Balonare, Indigestie, Probleme menstruale, Migrena, Greata, Boli neurologice, Infectii stafilococice, Stres, Tahicardie, Hipertensiune, Rani ce nu se vindeca

  • imbatranire si piele iritata: adauga o picatura in crema demachianta sau in crema hidratanta
  • insomnie, stres si tensiune: difuzeaza si aplica pe talpile picioarelor
  • sindrom premenstrual si alte probleme menstruale: aplica diluat pe abdomen, pe ceafa si pe punctele de puls
  • candida si afte vaginale: aplica pe zona afectata; se dilueaza dupa cum este necesar
  • convulsii si spasme musculare: aplica diluat pe ceafa si pe zona afectata
  • detoxifiere si celulita: aplica diluat pe zona afectata sau pe talpi
  • bolnavi cronici: aplica pe talpi si difuzeaza
  • ulcere, gaze si indigestie: aplicadiluat pe abdomen
  • conjunctivita si eruptii cutanate: aplica diluat pe zona afectata sau in jurul ochilor
  • parfum: creaza o aroma personalizata; combina cu uleiurile esentiale de Clove (cuisoare), Cypress (chiparos), Frankincense (tamaie), Geranium (muscata), Juniper Berry (ienupar), Lavender (lavanda), Myrrh (smirna), Wild Orange (portocala salbatica), Rose (trandafir) sau Vetiver
  • anxietate, depresie si blocaje emotionale: aplica pe punctele de puls si difuzeaza
  • echilibru emotional: difuzeaza si aplica diluat pe talpi si in plexul solar

Descriere aromatică: Lemnos, condimentat, moscat
Metodă de extragere: Distilare cu abur
Partea plantei: Rădăcină
Constituenți principali: Jatamansonă

Cont doTerra

Cum achiziționezi Uleiurile Esențiale doTERRA

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Sunt două modalități în care poți să îți creezi un cont doTERRA (în ambele cazuri ai acces la prețurile de membru (client) doTERRA – cu 25-55% mai mici față de prețul de retail):

  • 1. Achiți o taxa de 23.75 € și adaugi în coș produsele pe care le dorești (pe lângă produsele dorite primești un pachet de înrolare, care conține un catalog de produse și îți oferă statutul de membru (client) doTERRA etc.).
  • 2. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA), caz in care taxa de înregistrare (de 23.75 €) este anulată. În plus, pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje.

logo