doTERRA SUN | Gama de Îngrijire / Protectie Solara

doTERRA SUN | Gama de Îngrijire / Protectie Solara

doTERRA Sun - Protectie Solara

Introducere | doTERRA SUN

Bine ai venit la cursul de îngrijire (protecție) solară doTERRA Sun. În cadrul acestuia, vei învăța informații valoroase despre soare, despre cum funcționează factorii de protecție solară, despre diferențele dintre cremele ce conțin substanțe chimice sau minerale, dar și despre noua linie de produse doTERRA Sun!

Ar trebui să menționăm din start că soarele este prietenul nostru. Este vital pentru climat și pentru mediul înconjurător și indispensabil pentru viață. Ne oferă căldură și ne transmite semnale positive.

Lumina soarelui îți ajută corpul să producă serotonină, ceea ce s-a dovedit că ne îmbunătățește starea de spirit și sănătatea mentală. Contribuie de asemenea si la producția și reglarea melatoninei, sprijină ritmurile circadiane și îmbunătățeste ciclurile de somn.

Soarele ajută la sintetizarea vitaminei D, care sprijină absorbția calciului (ceea ce duce la oase și mușchi mai puternici) și poate să ajute chiar și la creșterea sistemului imunitar – printre multe alte beneficii.

Cu toate acestea, Soarele reprezintă un exemplu foarte bun al faptului că uneori se poate să exagerăm, chiar și atunci când vorbim despre ceva ce ar putea fi benefic. Nimănui nu îi plac arsurile solare, dar și riscul apariției cancerului de piele trebuie tratat cu seriozitate.

Trebuie avute în vedere și considerente cosmetice. La doTERRA, suntem pro natura și pro frumusețe naturală. Nu ar trebui să te rușinezi cu ridurile. Reprezintă simboluri frumoase ale momentelor de bucurie sau tristețe imense ale experienței umane. Dar aceste riduri nu ar trebui să apară prematur. Lasă-le să apară în mod natural, gradual, pe parcursul unei vieți lungi și trăită frumos. Nu permite daunelor provocate de soare să joace un rol în asta.

Dacă nu ești atent, soarele va ajunge să joace un rol mult mai important decât ai dori – cauzând pete, riduri, îmbătrânire prematură și reducerea elasticității pielii. Ar trebui să te bucuri de Soare fără să își asumi riscurile unor daune serioase pe termen lung asupra pielii.

Poți valorifica timpul petrecut afară protejându-ți pielea cu ajutorul unor articole de îmbrăcăminte de culoare închisă și stând numai la umbră. Din păcate, acestea nu sunt cele mai realiste opțiuni. De aceea e protecția solară atăt de grozavă! Totuși, cei care cunoașteți industria de protecție solară – știți prea bine că nu toate produsele de protecție sunt create la fel. În următorul modul, vom discuta despre diferențele dintre produsele chimice și cele minerale, ce înseamnă factorii de protecție solară (SPF) și multe altele.

 

Protecția solară | doTERRA SUN

Produse de protecție solară cu minerale sau chimicale

Să vorbim despre protecția solară. Cele două tipuri primare de protecție solară – chimică și minerală – funcționează diferit, deși ambele protejează pielea. Produsele chimice de protecție solară sunt concepute pentru a absorbi razele UV, în timp ce produsele de protecție solară minerale reflectă razele UV. Ingredientele active ale unei creme de protecție solară determină dacă este chimică sau minerală.

Produsele chimice de protecție solară, care absorb razele UV, necesită de obicei 20 de minute pentru ca ingredientele să fie eficiente și pot fi problematice. Unele filtre chimice de protecție solară se degradează în cele din urmă atunci când sunt expuse la razele UV, generând radicali liberi. Acestea pot pătrunde prin piele. Unele ingrediente active din produsele chimice de protecție solară au fost găsite persistând în sânge mult timp după ce timpul purtătorului la soare s-a terminat!

Anumite ingrediente active pot acționa, de asemenea, ca perturbatori hormonali și pot provoca alergii cutanate sau alte probleme.

Deci, ce filtre de protecție solară nu se vor absorbi în piele, perturbând hormonii sau provocând alergii cutanate? Filtrele de protecție solară minerală! Acestea servesc ca o barieră fizică, reflectând razele UV pentru protecția cu spectru larg. Ele nu se degradează atunci când sunt expuse la razele UV. În plus, pentru că se comportă ca o barieră fizică, sunt eficiente imediat. Principalele filtre minerale de protecție solară sunt dioxidul de titan și oxidul de zinc. Ambele sunt recunoscute ca fiind în general sigure pentru toate tipurile de piele.

Acum, că înțelegi diferitele tipuri de protecție solară, este timpul să detaliem. Ce înseamnă factorul de protecție solară (SPF)? Ce SPF ar trebui să utilizezi? Vom răspunde acestor întrebări în următorul videoclip.

În următorul modul, vom analiza diferențele dintre produsele de protecție solară chimice și cele minerale, dintre factorii de protecție solară (SPF) și multe altele.

 

FACTORUL DE PROTECȚIE SOLARĂ

Factorul de protecție solară (SPF) indică cât timp este protejată pielea în raport cu situația în care nu porți protecție solară. De exemplu, dacă ar fi să utilizezi un produs SPF 30 în mod corespunzător, ți-ar lua de 30 de ori mai mult să suferi o arsură în comparație cu situația în care nu folosești protecție solară.

Deci, ce SPF ar trebui să utilizezi? Depinde de planurile tale. Experții recomandă utilizarea SPF 15 sau mai mare zilnic.

Dacă intenționezi să petreci mult timp în aer liber, poartă SPF 30 sau mai mare. Cu toate acestea, majoritatea dermatologilor vor confirma că purtarea oricărei creme de protecție solară SPF este mai bună decât nici una.

SPF 15 oferă de fapt cel mai mare salt în protecție în comparație cu lipsa de protecție solară. În timp ce nici o protecție solară oferă 0% protecție (evident), SPF 15 oferă o protecție de aproximativ 93% atunci când este utilizat în mod corespunzător. SPF 30 sare la aproximativ 97% protecție atunci când e utilizat adecvat.

 • SPF 15 93% Protecție
 • SPF 30 97% Protecție

După aceea, protecția pe care o obții de la utilizarea unui SPF mai mare este neglijabilă. Nicio protecție solară nu poate oferi protecție 100%, dar chiar și SPF 15 te apropie!

De asemenea, caută „spectru larg” pe etichetele de protecție solară. Această adăugare pe etichetă se referă la tipurile de raze UV împotriva cărora protejează protecția solară: UVA, UVB și UVC. Razele UVC au cea mai scurtă lungime și sunt absorbite în atmosferă înainte de a ajunge la suprafața pământului. Razele UVB sunt mai lungi. Unele, dar nu toate razele UVB sunt absorbite în atmosferă înainte de a ajunge la suprafața pământului. Razele UVA sunt cele mai lungi și compun majoritatea razelor UV la care ești expus. Protecția solară cu spectru larg protejează atât împotriva razelor UVA și razelor UVB pentru o acoperire mai amănunțită.

 

Linia de produse doTERRA SUN

Fiindcă ești expert acum în îngrijirea pielii împotriva efectelor nedorite ale soarelui, haide să analizăm și mai detaliat noua linie de produse doTERRA Sun! Linia de produse doTERRA Sun include o serie de produse sigure, naturale. Când am creat această linie, am știut că trebuie să îndeplinim trei obiective cheie pentru a crea produse pe care să le introducem pe piață cu mândrie.

În primul rând, produsele trebuiau să fie potrivite pentru toate tipurile de piele. Formulele pe care le-am ales sunt hrănitoare, bogate în antioxidanți dar și hidratante. De asemenea, lasă reziduuri minime, astfel încât să se potrivească tuturor tonurilor pielii!

În al doilea rând, produsele trebuiau să fie conștiente de mediu. Toate formulele sunt vegane, prietenoase și fără cruzime. În plus, sunt sigure pentru recif! Acestea pot fi utilizate în locuri care restricționează produsele de protecție solară care nu sunt sigure pentru recif și vor contribui la menținerea ecosistemelor noastre subacvatice mai sănătoase și mai fericite.

În al treilea rând, produsele trebuie să aibă formule curate, verzi. Fiecare produs doTERRA este alimentat cu minerale cu oxid de zinc non-nano și nu conține ingrediente dure, sintetice, cum ar fi oxibenzonă, parabeni, ftalați și multe altele.

doTERRA Sun | Prezentare

Acum, să intrăm în detalii despre doTERRA Sun!

 • Prietenos cu mediul
 • Vegan, sigur pentru recif, fără cruzime
 • Curat și verde
 • Fără oxibenzonă, fără parabeni, fără ftalati

Sistemul complet doTERRA Sun include trei formate SPF:

 • Loțiune de protecție solară minerală față + corp,
 • Stick de protecție solară minerală față + corp și
 • Spray de protecție solară minerală pentru corp.

Loțiunea are un capac flip convenabil, astfel încât să nu pierzi capacul în timpul aplicării. Stickul este ambalat într-un tub gros care se răsucește și care se potrivește confortabil în mână. Iar spray-ul este ambalat într-o sticlă de pulverizare fără aerosoli din aluminiu, care oferă o aplicare continuă la 360 de grade pentru o acoperire ușoară, generală.

Toate produsele de protecție solară doTERRA au cel puțin SPF 30, sunt rezistente la apă timp de până la 80 de minute și oferă protecție cu spectru larg, ceea ce înseamnă că blochează atât razele UVB, cât și UVA.

În completarea liniei de produse doTERRA Sun vine

 • Spray-ul doTERRA Sun pentru corp calmant de după soare.

Acest produs este partenerul perfect pentru produsele noastre SPF. Avem soluții pentru tine și pentru când stai la soare dar și după aceea.

Dacă ești entuziasmat, nu ești singurul! În următoarele câteva prezentări, vom discuta despre ingredientele cu super-eroi care fac ca produsele doTERRA Sun să iasă în evidență. De asemenea, îți vom oferi o fișă pentru fiecare produs, astfel încât să te poți numi un adevărat expert doTERRA Sun.

 

INGREDIENTELE SUPER-EROINE | doTERRA SUN

Îngrijirea solară ar trebui să-ți ofere două beneficii principale: protecția și restaurarea. Produsele doTERRA Sun folosesc ingrediente miraculoase pentru a obține aceste beneficii.

Protecția ta provine din oxid de zinc non-nano, ingredientul activ din produsele noastre SPF. După cum s-a discutat, oxidul de zinc este unul dintre cele mai comune filtre de protecție solară minerală. Este sigur, rezistent la apă și neiritant.

S-ar putea să te întrebi – Ce înseamnă „non-nano”? De ce contează? Oxidul de zinc poate fi produs în diferite dimensiuni ale particulelor care se încadrează în două categorii: nano și non-nano. Nanoparticulele sunt suficient de mici pentru a putea fi absorbite în sânge. Particulele non-nano sunt mai mari, ceea ce înseamnă că nu pot fi absorbite în același mod.

Acum să vorbim despre restaurare. Soarele poate fi aspru, de aceea este important sa ii oferi pielii tale un ajutor suplimentar pentru a rămâne atât fericită, cât și sănătoasă în timpul și după timpul petrecut afară. Îți poți reface pielea hrănind-o și calmând-o.

O serie de ingrediente găsite în linia de produse doTERRA Sun oferă nutrienți.

 • Uleiul de shea și cel de cacao sunt ingrediente hrănitoare pe care le găsim în stick.
 • Aloe vera, extract de alge roșii și acid hialuronic sunt elementele nutritive care se regăsesc în spray-ul doTERRA Sun de după soare. Acidul hyaluronic e hrănitor în mod special din cauza beneficiilor de hrănire în profunzime.

Proprietățile calmante sunt de asemenea importante în fiecare stadiu al activităților desfășurate la soare — mai ales după ce ajungi acasă. Uite câteva ingrediente care au proprietăți calmante.

De aceea, aloe vera este baza pentru sprayul pulverizator de după soare. Aloe vera se găsește, de asemenea, în loțiune și în sprayul obișnuit.

 • Spray-ul doTERRA Sun de după soare are, de asemenea, ingrediente eroine, cum ar fi extract de alge roșii și floare de arnică montană. Algele roșii sunt bogate în proteine, antioxidanți și vitamine, toate esențiale pentru piele. Floarea de Arnică montană este un ingredient antiinflamator natural, care este deosebit de important atunci când pielea ta este supusă intemperiilor și obosită.

Bineînțeles, produsele doTERRA Sun includ ceea ce face doTERRA cunoscută: uleiuri esențiale certificate pure și testate®. Produsele SPF includ uleiuri esențiale de mandarină roșie, magnolia, lemongrass, ylang ylang, semințe de morcov, tămâie, și helichrysum, împreună cu extract de nucă de cocos.

În general, nu le aplicăm local înainte de a petrece timp la soare – Red Mandarin conține niveluri semnificativ mai scăzute de constituent care să provoace fotosensibilitate. Și pentru că este diluat în produsele de protecție solară, nu provoacă fotosensibilitate, conform ghidurilor recomandate de organizațiile din industrie.

Spray-ul after sun conține un amestec brevetat de uleiuri esențiale Copaiba, Lavender, Lemongrass, Peppermint, Japanese Peppermint, Helichrysum, Sandalwood, Blue Tansy, Frankincense și Coriandru. Aroma sa minunată aduce împreună uleiurile noastre liniștitoare pentru piele. Am acoperit avantajele și dezavantajele expunerii la soare, diferențele dintre produsele de protecție solară minerală și chimică, intrările și ieșirile spf-urilor și punctele cheie de vânzare ale liniei de produse doTERRA Sun. Sunt o mulțime de informații!

Să împărțim informațiile în mai multe capitole, mai ușor de înțeles, în ghiduri de referință. Următoarele patru videoclipuri vor oferi recenzii ale fiecărui produs doTERRA Sun, informații privind funcțiile, ingredientele incredibile și utilizările și beneficiile unice. Fiecare videoclip va include o fișă care poate fi descărcată, așa că asigură-te că obții fișele pentru a-ți păstra memoria proaspătă atunci când vorbești cu alții despre produsele doTERRA Sun. Să începem!

 

doTERRA Sun CREMĂ PROTECȚIE SOLARĂ CU MINERALE FAȚĂ + CORP

Loțiunea de protecție solară minerală doTERRA Sun Face + Body este cu SPF 30, rezistentă la apă timp de până la 80 de minute și protecție UVA / UVB cu spectru larg. Are un capac flip convenabil, astfel încât să nu-l pierzi în timpul aplicării.

Ingredientele cheie ale loțiunii includ oxid de zinc non-nano pentru protecție, precum și aloe vera, bisabolol, vitamina E, ulei din semințe de zmeură, ulei de avocado, extract de turmeric și esteri de jojoba pentru restaurare. Uleiurile esențiale includ tămâie, Helichrysum, și semințe de morcov.

Pentru a utiliza loțiunea, aplică o cantitate generoasă pe toată pielea expusă pe față și corp, masând-o până când nu mai este vizibilă. În timp ce protecția solară minerală este eficientă imediat, cel mai bine este să aștepți 15 minute până când protecția solară s-a uscat înainte de a începe activitățile, mai ales dacă vei fi în apă.

Când participi la activități fără să te uzi, reaplică loțiunea doTERRA Sun la fiecare două ore pentru beneficii maxime. Când participi la activități în apă (sau activități care te fac să transpiri), reaplică la fiecare 80 minute. Dacă ieși din apă înainte să fi trecut cele 80 minute dar plănuiești să rămâi afară, reaplică după ce s-a uscat pielea.

 

doTERRA SUN SPRAY PROTECȚIE SOLARĂ CU MINERALE PENTRU CORP

În continuare, să vorbim despre doTERRA Sun Body Mineral Sunscreen Spray. Acest produs este SPF 30, rezistent la apă timp de până la 80 de minute și protecție uva / UVB cu spectru larg. Este ambalat într-o sticlă de pulverizare fără aerosoli din aluminiu, care oferă o aplicare continuă la 360 de grade pentru o acoperire ușoară, generală.

La fel ca și loțiunea, ingredientele cheie ale spray-ului doTERRA Sun includ oxid de zinc non-nano pentru protecție, precum și aloe vera, bisabolol, vitamina E, ulei din semințe de zmeură, ulei de avocado, extract de turmeric și esteri de jojoba pentru restaurare.

Uleiurile esențiale super eroine includ tămâie, Helichrysum, și semințe de morcov.

Pentru a utiliza spray-ul doTERRA Sun, pulverizează o cantitate generoasă pe toată pielea expusă. Protejează ochii, nasul și gura prin faptul că nu pulverizezi acest produs direct pe față. Pentru a-l aplica pe față, pur si simplu pulverizează-ți mâna și freacă-l pe fața ta. Deși protecția solară minerală este eficientă imediat, cel mai bine este să aștepți 15 minute până când pielea s-a uscat înainte de a începe activitățile, mai ales dacă sunt în apă.

Când participi la activități uscate, aplică din nou spray-ul la fiecare două ore pentru beneficii maxime. Atunci când te bucuri de activități în apă (sau activități care te fac să transpiri suplimentar), aplică din nou la fiecare 80 de minute. Dacă ieși din apă înainte de a trece 80 de minute, dar intenționezi să rămâi afară, aplică din nou doTERRA Sun după ce te-ai uscat.

Când nu este utilizat, păstrează acest produs într-un loc răcoros și uscat pentru a-i prelungi durata de viață.

 

doTERRA SUN STICK PROTECȚIE SOLARĂ CU MINERALE FAȚĂ + CORP

doTERRA Sun Face + Body Mineral Sunscreen Stick este SPF 40, rezistent la apă timp de până la 80 de minute și protecție uva / UVB cu spectru larg. Este ambalat într-un tub gros răsucire-up care se potrivește confortabil în mână.

Ingredientele cheie ale stick-ului doTERRA Sun includ oxidul de zinc non-nano pentru protecție, precum și untul de shea și untul de cacao pentru hidratarea restaurativă.

Uleiurile esențiale erou includ tămâie, Helichrysum, și semințe de morcov.

Pentru a folosi stick-ul, aplică o cantitate generoasă pe toată pielea expusă de pe față și corp, masând până când nu mai este vizibilă. În timp ce protecția solară minerală este eficientă imediat, cel mai bine este să aștepți 15 minute până când protecția solară s-a uscat înainte de a începe activitățile, mai ales dacă sunt în apă.

Când participi la activități uscate, aplică din nou spray-ul la fiecare două ore pentru beneficii maxime. Atunci când te bucuri de activități în apă (sau activități care te fac să transpiri suplimentar), aplică din nou la fiecare 80 de minute. Dacă ieși din apă înainte de a trece 80 de minute, dar intenționezi să rămâi afară, aplică din nou doTERRA Sun după ce te-ai uscat.

Când nu este utilizat, păstrează acest produs într-un loc răcoros și uscat pentru a-i prelungi durata de viață.

 

doTERRA SUN SPRAY DE DUPĂ SOARE RESTAURATIV

În cele din urmă, să discutăm despre Spray-ul de după soare restaurativ doTERRA Sun. Acest produs hidratant oferă beneficii calmante și hrănitoare pentru piele. Este ambalat într-o sticlă de pulverizare fără aerosoli din aluminiu care oferă o continuă ceață fină de 360 de grade pentru o acoperire ușoară, generală. Ingredientele cheie ale spray-ului includ vitamina E, aloe vera, acid hialuronic, extract de alge roșii și floare de arnica montană. Uleiurile esențiale erou includ Copaiba, Lavandă, Mentă, Helichrysum, Blue Tansy și Tămâie. Pentru a utiliza spray-ul, pur și simplu pulverizează-l cu generozitate pe tot corpul.

Îl poți folosi pentru a calma pielea după o zi în soare sau chiar direct după duș pentru un plus de hidratare. Acest produs este bun pentru fiecare sezon!

Când nu este utilizat, păstrează acest produs într-un loc răcoros și uscat pentru a-i prelungi durata de viață.

 

Concluzie

Îți mulțumim că ai participat la cursul doTERRA Sun! Cu atât de multe aventuri în fața ta, nu ar trebui să-ți faci griji cu privire la ceea ce conține protecția solară. Creat pentru fiecare zi, pentru fiecare vârstă și fiecare corp, doTERRA Sun folosește doar cele mai curate și mai eficiente ingrediente pentru a proteja și pentru a oferi beneficii exponențiale, permițând pielii tale să arat e pe cât de tânăr te simți. Știm că vei iubi aceste produse la fel de mult ca și noi! Abia așteptăm să le adaugi în rutina ta de vară. „Te-am acoperit” în mod natural.

 

Te-ar putea interesa și următoarele:

Cont doTerra

Cum achiziționezi Uleiurile Esențiale doTERRA

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Sunt două modalități în care poți să îți creezi un cont doTERRA (în ambele cazuri ai acces la prețurile de membru (client) doTERRA – cu 25-55% mai mici față de prețul de retail):

 • 1. Achiți o taxa de 23.75 € și adaugi în coș produsele pe care le dorești (pe lângă produsele dorite primești un pachet de înrolare, care conține un catalog de produse și îți oferă statutul de membru (client) doTERRA etc.).
 • 2. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA), caz in care taxa de înregistrare (de 23.75 €) este anulată. În plus, pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje.

logo