Blog

doTERRA PURIFY Cleansing Blend – amestec de uleiuri esentiale pentru purificare

Posted by:

doTERRA PURIFY Cleansing Blend – amestec de uleiuri esentiale pentru purificare, curățare
Actionand pentru a inlocui mirosurile neplăcute si pentru a proteja impotriva amenintarilor mediului, Purify Cleansing Blend produce o aroma aerisita care purifica aerul intr-un mod natural si sigur.

Purify este o combinatie unica de uleiuri esentiale de citrice si condimente care ajuta la purificarea atmosferei si eradicarea mirosurilor neplacute intr-un mod natural si sigur, fiind si un agent de curatare eficient. Uleiurile componente ale acestui amestec il fac sa fie eficient in diverse probleme legate de sistemul digestiv, echilibru emotional si piele.

Descriere
Purify este o combinație exclusivă de uleiuri esențiale care purifică și elimină mirosurile într-un mod natural și sigur. Acest amestec îmbogățit combină uleiurile esențiale de citrice și pin care lasă un aer curat, proaspăt pe suprafețe și în aer. Un favorit printre utilizatorii doTERRA, Purify poate înlocui rapid mirosurile neplăcute și poate fi un curățitor eficient în întreaga casă. Purify conține uleiuri esențiale de lămâie, de limeta și de pin, cunoscute pentru proprietățile lor puternice de curățare, împreună cu bradul siberian și austriac pentru purificarea aerului și protejarea împotriva amenințărilor mediului. Adaosul de Citronella, Melaleuca și Cilantro conferă acestui amestec o aromă îndrăgită, care reprezinta în mod unic DOTERRA și fără egal in proprietățile de purificare.

Utilizări
•    Difuzati pentru a purifica și pentru a împrospăta aerul.
•    Împrospătați camerele mai mici (sau o mașină) plasând câteva picături de Purify Cleansing Blend pe o minge de bumbac asezata orificiile de ventilatie.
•    Adăugați 5 picături intr-o sticlă mica cu pulverizator cu apă și utilizați-o pentru a șterge blaturile.
•    Utilizați pentru a calma iritațiile de la mușcături de insecte.
•    Adăugați câteva picături la ciclul de clătire atunci când spalati rufe pentru a elimina mirosuri neplacute.

Instrucțiuni de utilizare
Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos Fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. * Evitați lumina soarelui sau razele ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare
•    Aromă revigorantă
•    Înlocuieste mirosurile neplăcute și curăță aerul
•    Protejează împotriva amenințărilor mediului

Ingrediente
Coaja de Lamaie, Ace de brad din Siberia, Citronella Grass, Coaja de Limeta, frunze de Melaleuca (Tea Tree), uleiuri esențiale de Cilantro Herb.

Descriere aromatică: Proaspăt, aerisit, pe bază de plante

Beneficii și Aplicare
Abces dentar, Dependenta, Virusi cu transmitere aeriana, Poluare, Alergii, Muscaturi de insecte, Furuncul, Deodorant, Improspatare, Dezinfectant, Infectii ale urechii, Arsuri infectate, Spalatul rufelor, Indepartarea soarecilor, Indepartarea mucegaiului, Ulceratii cutanate, Intepaturi, Infectii urinare
♦ purificare atmosfera: difuzeaza acasa, la birou, in hambar sau in zonele cu resturi menajere
♦ improspatare: intr-o camera mica sau in masina pune cateva picaturi de Purify pe o bucata de bumbac si plaseaz-o in sistemul de ventilatie
♦ dezinfectare: adauga 5 picaturi intr-o sticla mica cu pulverizator cu apa si stropeste suprafetele dupa care sterge cu o carpa uscata
♦ iritatii cauzate de muscaturi de insecte: aplica diluat direct pentru calmare si dezinfectare
♦ deodorant rufe: foloseste cateva picaturi in timpul ciclului de clatire atunci cand speli rufe pentru a elimina mirosurile
♦ infectii: aplica diluat local

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole