Blog

doTERRA HD CLEAR – amestec de uleiuri esentiale pentru curatarea tenului

Posted by:

HD Clear® Topical Blend
Combinația erbacee de uleiuri esențiale găsite în HD Clear este reprezentata de componente puternice care pot ajuta la promovarea unui ten clar și la reducerea eruptiilor.

Descriere
HD Clear Topical Blend este o parte importantă a sistemului HD Clear. Formulat cu ulei de semințe de chimen negru și uleiuri esențiale Pure Therapeutic Grade® certificat cu CPTG, această formulă puternică poate fi aplicată în zonele afectate ale pielii pe față și pe corp. Uleiurile esențiale din HD Clear nu sunt folosite numai pentru beneficiile bine-cunoscute, ci sunt și solubile in lipidele din piele, permițând o absorbție buna și o eficacitate perfectă. HD Clear Topical Blend promovează un aspect clar și neted al pielii de toate vârstele.

Utilizări
♦ Aplicați topic pentru a elimina imperfecțiunile de pe piele.
♦ Curăța și hidrațeaza pielea pentru un aspect neted și clar dimineața.
♦ În timpul adolescenței, aplicați topic pentru a promova un aspect clar si a reduce acneea.

Instrucțiuni de utilizare
Utilizare locală: Aplicați un strat subțire pe zonele vizate de pe piele sau utilizați ca tratament local. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare
♦ Sustine un ten clar
♦ Ajută la reducerea eruptiilor
♦ Ajută la mentinerea pielii în stare curată, limpede și hidratată

Ingrediente
Uleiuri esentiale de semințe de Chimen negru, frunze de lemn de Ho, frunze de Melaleuca, boabe de Piper de Java (Litsea), frunze de Eucalipt, planta de Geranium

Descriere aromatică: lemnos, dulce, erbacee

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole