Blog

doTERRA TriEase Softgels Seasonal Blend – Amestec de uleiuri esentiale pentru alergie

Posted by:

doTERRA TriEase® Softgels Seasonal Blend (Capsule Moi) – Amestec de uleiuri esentiale pentru alergie
TriEase Softgels au fost dezvoltate pentru a proteja impotriva factorilor sezonieri și amenintarilor de mediu și pentru a sustine un sistem respirator sănătos atunci când este necesar cel mai mult. Fiecare capsula moale conține părți egale de uleiuri esențiale de Lamaie, Lavandă și Mentă, cunoscute pentru capacitatea lor de a menține o respirație usoara și un raspuns imunitar sanatos atunci când sunt combinate.

Descriere
Utilizat atât de veterani, cât și de utilizatorii incepatori de uleiuri esențiale, acest amestec bine cunoscut este adesea amestecat împreună pentru beneficiile aduse sănătatii respiratiei. Acum, cu TriEase Softgels, această combinație poate fi consumată rapid și ușor atunci când călătoriți, participați la evenimente în aer liber sau atunci când sunteți alergic la factori sezonieri sau elementele de mediu sunt deosebit de agresive. Trigease Softgels pot fi consumate în siguranță pe zilnic în timpul disconfortului sezonier pentru a sustine respirația usoara și sănătatea generală a respirației.

Instrucțiuni de utilizare
Luați 1-2 zile pe zi, după cum este necesar.

Măsuri de precauție
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub supraveghere medicala, consultați-vă medicul. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Ingrediente și beneficii cheie
♦ Coaja de lamaie: curățarea sistemelor corpului și folosită frecvent pentru disconfortul respirator
♦ Flori de lavandă: renumit pentru efectele de calmare și echilibrare
♦ Planta de mentă: promovează respirația clară și funcția respiratorie sănătoasă

Alte ingrediente
Amidon de porumb modificat, modificat genetic, glicerină, caragenină, apă purificată, maltitol.

Beneficii primare
♦ Curatarea sistemelor corpului
♦ Protejează împotriva elementelor sezoniere și de mediu
♦ Ajută în cazurile de rinită alergică

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole