Blog

Conferință Online Gratuită – Despre Visuri și Țeluri (Reprogramarea Subconștientului), 29 Decembrie 2019

Posted by:

DATA: 29 Decembrie 2019, între orele 19:00 – 21:00
LOCAȚIA: live online pe platforma “Zoom Meetings”

Înregistrarea la eveniment se realizează completând formularul din partea de jos a paginii.

După înregistrare vei primi un email automat în care ai link-ul de conectare la conferință. Dacă nu primesti email-ul, înseamnă că ai introdus gresit adresa de email, iar în acest caz iti recomandăm să te înregistrezi din nou, având grijă să introduci corect email-ul.

“Ca să poţi ajunge undeva mai întâi trebuie să ştii încotro mergi”
“Ca să poţi găsi un drum către o destinaţie ai nevoie de o hartă”
“Ca să poţi ajunge la destinaţie, utilizând un drum ales ai nevoie de energie, trebuie să plăteşti un preţ”

În ultimii 14 ani am discutat față în față cu peste 4000 de oameni. În discuțiile avute am constatat ca peste 95% dintre oameni nu și-au stabilit niciodată un țel, un obiectiv clar în viață și că trăiesc de pe o zi pe alta. Atunci când nu ai stabilite țeluri energiile ființei tale sunt dispersate și nu ai niciun fel de eficiență în ceea ce faci.

La nivel subconștient dispunem de un potențial infinit, însă acest potențial poate fi eliberat doar atunci când avem o direcție clară în viață, când sistematic ne orientăm atenția și emoțiile într-o singură direcție, altfel spus atunci când avem țeluri clar stabilite. Atunci când, prin repeția încărcată cu emoție a unei idei, reușim să implementăm ideea în Subconștient, Subconștientul se reconfigurează și începe să creeze tendințe interioare și conjuncturi exterioare care să permită materializarea ideii implementate. Findcă atunci când vorbim de visuri și țeluri atingem și zona subconștientă, în această conferință se vor prezenta aspecte legate de modul de funcționare a minții, (re)programarea subconștientului, creearea conștientă a realității.

Cu siguranță, de-a lungul vieții tale, ai remarcat că există domenii ale vieții în care ai obținut Succesul foarte ușor, fără efort, iar în altele, deși ai muncit enorm, ori n-ai obținut deloc rezultate ori ele au fost nesemnificative. Te-ai întrebat care este cauza pentru care lucrurile se petrec astfel? Ce poți face pentru ca, pe toate domeniile vieții, să poți obține Succesul la cel mai înalt nivel?

În primii 6-7 ani de viață copilul este într-o permanentă stare de transă hipnotică și asimilează automat, fără discenământ, tot ceea ce se petrece în jurul lui și dezvoltă o mulțime de programe subconștiente (credințe, convingeri, obiceiuri, tendințe etc.) care apoi îi vor creea personalitatea și îi vor condiționa (pozitiv sau negativ) întreaga viață. În acești 6-7 ani se asimilează majoritatea programelor subconștiente și tocmai de aceea sunt atât de importanți ”cei 7 ani de acasă”.

Ceea ce noi numim destin sau karma înseamnă totalitatea programelor subconștiente dezvoltate în această existență și în existențele anterioare.

In peste 99% din cazuri, un om obisnuit (neatrenat), nu poate să-și exercite liberul arbitru pentru că deciziile lui sunt luate in mod automat la nivel subconștient, pe baza programelor existente. El are doar iluzia că a decis conștient.
Indiferent ce fel de programe ai dezvoltat în copilărie, ai posibilitatea de a-ți reprograma subconștientul, implementând programe noi care să te susțină.

Întotdeauna, când acționăm cu consecvență, într-o anumită direcție și nu reușim să obținem rezultatele dorite, înseamnă că (constient sau inconstient), pe acel domeniu, am dezvoltat programe subconstiente (automate), care ne saboteaza. Dacă nu acționăm în sensul reprogramării Subconștientului, introducând și cultivând programe noi, care să ne susțină, atunci în permanentă ne vom confrunta cu insuccesul.

"YOGA DE ACASĂ” - Curs de Yoga pentru ÎNCEPĂTORI, din Ianuarie 2020

Yoga pentru Începători - Yoga Acasă

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ÎN CADRUL CONFERINȚEI
♦  Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă
♦  Triada Creatoare – A FI, A FACE, A AVEA
♦  Filtrul conștient (factorul critic / ”păzitorul porții”)
♦  Liberul arbitru
♦  Karma și Subconștientul
♦  Credințele și Convingerile – programe subconștiente ce reprezință proiectul realității
♦  Stabilirea țelurilor
♦  Rolul Subconțientului în crearea Realității
♦  Tehnici de reprogramare a subconștientului
♦  și multe altele

Te aștept cu drag !
Dan Oros

Înregistrare la Conferinta - Despre Visuri si Teluri, 29 Decembrie 2019

 

Verification

Citește aici termenii și condițiile de stocare și prelucare a datelor personale

Despre Uleiurile Esentiale de la doTERRA – ce sunt, cum se utilizeaza, beneficii

Descoperă puterea uleiurilor esențiale doTERRA !
0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole