Conferință Online Gratuită – Despre Visuri și Țeluri (Reprogramarea Subconștientului), 29 Decembrie 2019

Conferință Online Gratuită – Despre Visuri și Țeluri (Reprogramarea Subconștientului), 29 Decembrie 2019

DATA: 29 Decembrie 2019, între orele 19:00 – 21:00
LOCAȚIA: live online pe platforma „Zoom Meetings”

Înregistrarea la eveniment se realizează completând formularul din partea de jos a paginii.

După înregistrare vei primi un email automat în care ai link-ul de conectare la conferință. Dacă nu primesti email-ul, înseamnă că ai introdus gresit adresa de email, iar în acest caz iti recomandăm să te înregistrezi din nou, având grijă să introduci corect email-ul.

“Ca să poţi ajunge undeva mai întâi trebuie să ştii încotro mergi”
“Ca să poţi găsi un drum către o destinaţie ai nevoie de o hartă”
“Ca să poţi ajunge la destinaţie, utilizând un drum ales ai nevoie de energie, trebuie să plăteşti un preţ”

În ultimii 14 ani am discutat față în față cu peste 4000 de oameni. În discuțiile avute am constatat ca peste 95% dintre oameni nu și-au stabilit niciodată un țel, un obiectiv clar în viață și că trăiesc de pe o zi pe alta. Atunci când nu ai stabilite țeluri energiile ființei tale sunt dispersate și nu ai niciun fel de eficiență în ceea ce faci.

La nivel subconștient dispunem de un potențial infinit, însă acest potențial poate fi eliberat doar atunci când avem o direcție clară în viață, când sistematic ne orientăm atenția și emoțiile într-o singură direcție, altfel spus atunci când avem țeluri clar stabilite. Atunci când, prin repeția încărcată cu emoție a unei idei, reușim să implementăm ideea în Subconștient, Subconștientul se reconfigurează și începe să creeze tendințe interioare și conjuncturi exterioare care să permită materializarea ideii implementate. Findcă atunci când vorbim de visuri și țeluri atingem și zona subconștientă, în această conferință se vor prezenta aspecte legate de modul de funcționare a minții, (re)programarea subconștientului, creearea conștientă a realității.

Cu siguranță, de-a lungul vieții tale, ai remarcat că există domenii ale vieții în care ai obținut Succesul foarte ușor, fără efort, iar în altele, deși ai muncit enorm, ori n-ai obținut deloc rezultate ori ele au fost nesemnificative. Te-ai întrebat care este cauza pentru care lucrurile se petrec astfel? Ce poți face pentru ca, pe toate domeniile vieții, să poți obține Succesul la cel mai înalt nivel?

În primii 6-7 ani de viață copilul este într-o permanentă stare de transă hipnotică și asimilează automat, fără discenământ, tot ceea ce se petrece în jurul lui și dezvoltă o mulțime de programe subconștiente (credințe, convingeri, obiceiuri, tendințe etc.) care apoi îi vor creea personalitatea și îi vor condiționa (pozitiv sau negativ) întreaga viață. În acești 6-7 ani se asimilează majoritatea programelor subconștiente și tocmai de aceea sunt atât de importanți ”cei 7 ani de acasă”.

Ceea ce noi numim destin sau karma înseamnă totalitatea programelor subconștiente dezvoltate în această existență și în existențele anterioare.

In peste 99% din cazuri, un om obisnuit (neatrenat), nu poate să-și exercite liberul arbitru pentru că deciziile lui sunt luate in mod automat la nivel subconștient, pe baza programelor existente. El are doar iluzia că a decis conștient.
Indiferent ce fel de programe ai dezvoltat în copilărie, ai posibilitatea de a-ți reprograma subconștientul, implementând programe noi care să te susțină.

Întotdeauna, când acționăm cu consecvență, într-o anumită direcție și nu reușim să obținem rezultatele dorite, înseamnă că (constient sau inconstient), pe acel domeniu, am dezvoltat programe subconstiente (automate), care ne saboteaza. Dacă nu acționăm în sensul reprogramării Subconștientului, introducând și cultivând programe noi, care să ne susțină, atunci în permanentă ne vom confrunta cu insuccesul.

Te-ar putea interesa și „YOGA DE ACASĂ” – Curs de Yoga pentru ÎNCEPĂTORI, din Ianuarie 2020.

[/vc_column_text]

"YOGA DE ACASĂ” - Curs de Yoga pentru ÎNCEPĂTORI, din Ianuarie 2020

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ÎN CADRUL CONFERINȚEI

 • Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă
 • Triada Creatoare – A FI, A FACE, A AVEA
 • Filtrul conștient (factorul critic / ”păzitorul porții”)
 • Liberul arbitru
 • Karma și Subconștientul
 • Credințele și Convingerile – programe subconștiente ce reprezință proiectul realității
 • Stabilirea țelurilor
 • Rolul Subconțientului în crearea Realității
 • Tehnici de reprogramare a subconștientului
 • și multe altele

Te aștept cu drag !
Dan Oros

Inregistrare la Eveniment - Testare de Uleiuri Esentiale doTERRA, Zalău, 26 Noiembrie 2019
La eveniment vor participa persoane invitate de mai multe persoane. De aceea te rugam sa precizezi numele persoanei care te-a invitat la eveniment. Daca ai ajuns la acest eveniment prin alt canal, te rugam sa precizezi prin care (Facebook, Google, email, site-ul spandaproject.ro etc.). Multumim.
Te rugam sa ne precizezi daca vii pentru prima data in contact cu uleiurile esentiale de la doTERRA, sau le-ai mai testat sau deja le utilizezi si daca ai un cont pe site-ul doTERRA.
Scanarea e contra cost. Dacă bifezi ”DA” vei fi contactat pentru a ți se oferi detalii.
Bifeaza doar acele lucruri pe care le doresti (corelat cu evenimentul \"Testare de Uleiuri Esentiale doTERRA\"). Poti bifa 1, 2 sau 3 casute.

Citește aici termenii și condițiile de stocare și prelucare a datelor personale

Despre conferentiarprof. Dan Oros

 • De peste 30 de ani este un cautator spiritual.
 • De peste 21 de ani ghid spiritual pentru sute de persoane.
 • De peste 19 de ani este antreprenor.
 • Practica yoga de peste 26 de ani.
 • Este fondatorul Spanda Project (proiect pe care il construieste impreuna cu iubita lui – Simona).
 • A experimentat, in mod direct, toate lucrurile despre care vorbeste, a testat personal toate tehnicile prezentate in cadrul cursului.
 • Prin practica spirituala yoghina, a putut experimenta profunzimile subconstientului, a inteles mecanismele de functionare a mintii si a gasit solutii pentru a corecta / modifica acele cauze subconstiente care aduc in viata noastra lucruri nedorite (neconstructive), dar si cum sa dezvoltam / amplificăm in viata noastra, acele lucruri pe care ni le dorim (constructive).
 • A reusit sa creeze in viata sa ARMONIA INTRE „MATERIAL” SI „SPIRITUAL”, iar acum impartaseste si altora modul in care a realizat acest lucru.
 • Are de peste 23 de ani o relatie de cuplu armoniasa, in care experimenteaza  Fericirea, Iubirea, Plenitudinea.
 • De un an este Diamond in doTERRA
 • Se considera o fiinta Fericita si Binecuvantata.

Te-ar putea interesa și ”Despre Uleiurile Esentiale de la doTERRA – ce sunt, cum se utilizeaza, beneficii”.

Click pe fotografia de mai jos.

Despre Uleiurile Esentiale de la doTERRA – ce sunt, cum se utilizeaza, beneficii

[/vc_column][/vc_row]

logo