Blog

Uleiul esential CLOVE (Cuisoare) de la doTERRA

Posted by:

Uleiul esential de Cuisoare (Clove) de la doTERRA – Eugenia caryophyllata
Cunoscut pentru abilitatea sa de a curata dintii si gingiile, uleiul esential de cuisoare este, de asemenea, un ulei stimulant si energizant care produce o aroma calda, lemnoasa.

Descriere
Cuisoarele a fost folosite ani de zile în preparate dentare, bomboane și gumă pentru aroma și capacitatea de a curăța gura, dar oferă o mulțime de alte beneficii. Componenta sa chimică principală, eugenolul, face ca acesta să fie un ulei esențial stimulant și energizant, care poate fi folosit ca ulei de masaj tonic. Cuisoarele conțin puternice proprietăți antioxidante și susțin sănătatea cardiovasculară atunci când este luat intern. Ca un condiment de gătit, Cuisoarele adaugă o aromă picantă oricăror feluri de mâncare sau desert, oferind în același timp beneficii interne pentru sănătate. O picătură poate curăța dinții și gingiile în timp ce promovează respirația proaspătă.

Utilizări
♦ Adăugați o picătură pe pasta de dinți pentru a curăța dinții și gingiile.
♦ Puneti o picătură în 60 ml de apă și faceti gargară pentru un efect calmant.
♦ Luați în capsule vegetale pentru a susține sănătatea cardiovasculară.

Instrucțiuni de utilizare
♦ Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
♦ Utilizare internă: Se diluează o picătură în 120 ml de lichid.
♦ Utilizare topică: Se diluează una până la două picături cu ulei de nucă de cocos doTERRA fractionat, apoi se aplică zona dorită.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare
♦ Proprietăți antioxidante puternice (cel mai mare scor pe scara ORAC)
♦ Sprijină sănătatea cardiovasculară
♦ Ajută la curățarea dinților și a gingiilor

Descriere aromatică: Foarte picant, cald, lemnos cu subnote de piele
Metoda de colectare: Distilarea aburului
Partea de plante: muguri
Constituenții principali: Eugenol

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole