Blog

dōTERRA NEROLI Touch – ulei esential din flori de Portocala amara

Posted by:

dōTERRA NEROLI Touch – ulei esențial din flori de Portocală amară – Citrus x aurantium
Linistitor pentru piele, DoTERRA Neroli Touch este special formulat cu ulei de nucă de cocos fracționat pentru a oferi o experiență pozitivă, calmantă atunci când este aplicată topic.

Descriere
Uleiul esențial de Neroli este derivat din florile arborelui de portocala amara; de fapt, există trei uleiuri derivate din același copac – Portocala: derivat din coaja de portocale, Petitgrain din frunze și ramuri și Neroli din floare. S-au efectuat multe cercetări privind aroma uleiului esențial de Neroli. Conform cercetării, Neroli insuflă relaxare, ameliorează starea de spirit, reduce sentimentele de anxietate și promovează bunăstarea generală. Aplicată topic, Neroli poate fi folosit pentru a calma pielea și a reduce apariția petelor.

Utilizări
•    Aplicați topic pentru a ajuta la calmarea pielii.
•    Combinați uleiurile esențiale Neroli, Lavender, Ylang Ylang și Marjoram pentru o experiență de masaj relaxantă și aromatică.
•    Aplicați la punctele de puls pe tot parcursul zilei pentru a imbunatati starea de spirit.
•    Folosește-l când ai sentimente anxioase.

Instrucțiuni de utilizare
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.
Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare
•    Promovează o dispoziție pozitivă
•    Poate ajuta la reducerea sentimentelor de anxietate
•    Catifeleaza pielea
•    Încurajează relaxarea

Descriere aromatică: Dulce, floral, citric, proaspăt
Constituenții principali: Linalool, linalil, acetat, limonen

Beneficii și Aplicare
Anxietate, Echilibru emotional, Relaxare, Piele sensibila, Stres, Infectii, Paraziti, Virusi, Diaree, Colici, Convulsii, Depresie, Spasme digestive, Frica, Flatulenta, Dureri de cap, Reglare ritm cardiac, Isterie, Insomnie, Piele imbatranita, Menopauza, Dispepsie nervoasa, Tensiune nervoasa, Sindrom premenstrual, Circulatie sanguina deficitara, Rani, Soc, Vergeturi, Tahicardie, Aritmii, Palpitatii, Vene friabile, Riduri

Cercetari suplimentare:
antibacterian: uleiul esential Neroli a demonstrat activitate antibacteriana, antifungica si antioxidanta la testarea in vitro
menopauza: femeile la post menopauza care au inhalat Neroli si-au imbunatatit punctajul la chestionarul de simptome menopauzale comparativ cu grupul de control

♦ anticonvulsiv: uleiul esential Neroli a demonstrat capacitati anticonvulsive asupra soarecilor
♦ anxietate, depresie, echilibru emotional: aplica pe zona inimii si in plexul solar
♦ dureri de cap: aplica pe frunte, tample si ceafa si maseaza usor
♦ tahicardie, aritmii, palpitatii: aplica pe zona inimii si pe ceafa sau zonele de reflex din talpa
♦ sindrom premenstrual: aplica pe abdomenul inferior si maseaza usor
♦ insomnie: difuzeaza, inhaleaza din palmele facute caus, aplica in plexul solar, dupa urechi si pe ceafa
♦ flatulenta, colici, diaree: aplica pe tot abdomenul, maseaza usor si inhaleaza din palmele facute caus
♦ rani, vergeturi, riduri: aplica direct pe zona afectata
♦ tensiune nervoasa, relaxare: combina uleiurile esentiale Neroli, Lavender, Ylang Ylang si Marjoram in ulei de migdale dulci pentru a experimenta un masaj relaxant

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole