Blog

Difuzorul de uleiuri esentiale cu ultrasunete “Petal Diffuser” de la doTERRA

Posted by:

Este un difuzor mic, ușor de utilizat, care oferă beneficii sănătății familiei și casei tale, utilizând uleiuri esențiale pure. Acesta are o lumină ambientală albă, plăcută, făcându-l ideal pentru difuzare pe timp de noapte, și poate acoperi până la 30 m2. Ceață fină eliberată purifică și umidifică aerul. Sunt disponibile 3 setări de timp: 1, 2 sau 4 ore de funcționare.

Datorita tehnologiei pe care o folosește, uleiurile esențiale, precum și amestecurile de uleiuri sunt sparte în milioane de microparticule care, dispersate în aer, eliberează nutrienții puternici din plante în întreagă încăpere. Particulele de ulei astfel obținute vor rămâne suspendate în aer timp de câteva ore pentru a reîmprospăta și îmbunătăți calitatea acestuia. Proprietățile antibacteriene, antivirale și antiseptice ale uleiurilor vor omorî microorgansimele și vor reduce și mucegaiul. Când sunt difuzate uleiurile vor reduce chiar cantitatea de chimicale aflate în aer (poluare) și au un efect pozitiv asupra stării de bine emoționale și fizice.

Difuzoarele care folosesc temperaturi crescute (de exemplu cel gen candelă) vor determina probabil alterarea structurii chimice a uleiului și prin urmare alterarea proprietăților terapeutice, deci nu sunt recomandate.

Dacă sunteți în căutarea unui difuzor eficient pentru uz casnic, birouri, saloane de înfrumusețare DoTERRA Petal Diffuser este opțiunea ideală. Poate fi folosit că umidificator, purificator de aer sau difuzor pentru aromaterapie.

Caracteristici:
♦ Design portabil și elegant
♦ Preț accesibil
♦ Silențios
♦ Lumina plăcută și ambientală
♦ Ușor de transportat și curățat
♦ Design 3 piese
♦ Ideal pentru sănătatea ta și a familiei tale
♦ SPA la tine acasă

0

About the Author:

Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, Yoga Teachers, doTERRA Diamond Wellness Advocates, Aromatouch Trainers, Spanda Project & Spanda Yoga Founders
  Te-ar putea interesa și următoarele articole
  • No related posts found.