Blog

Difuzor de uleiuri esentiale cu ultrasunete – doTERRA “Petal Diffuser”

Posted by:

Difuzor de uleiuri esentiale cu ultrasunete – doTERRA “Petal Diffuser”

Este un difuzor de uleiuri esentiale mic, ușor de utilizat, care oferă beneficii sănătății familiei și casei tale, utilizând uleiuri esențiale pure. Acesta are o lumină ambientală albă, plăcută, făcându-l ideal pentru difuzare pe timp de noapte, și poate acoperi până la 30 m2. Ceață fină eliberată purifică și umidifică aerul. Sunt disponibile 3 setări de timp: 2, 6 sau 12 ore de funcționare.

Datorita tehnologiei pe care o folosește, uleiurile esențiale, precum și amestecurile de uleiuri sunt pulverizate în milioane de microparticule care, dispersate în aer, eliberează nutrienții puternici din plante în întreaga încăpere. Particulele de ulei astfel obținute vor rămâne suspendate în aer timp de câteva ore pentru a reîmprospăta și îmbunătăți calitatea acestuia. Proprietățile antibacteriene, antivirale și antiseptice ale uleiurilor vor omorî microorgansimele și vor reduce și mucegaiul. Când sunt difuzate uleiurile vor reduce chiar cantitatea de chimicale aflate în aer (poluare) și au un efect pozitiv asupra stării de bine emoționale și fizice. Particule fine de ulei esențial vor patrunde în corp prin intermediul respirației, iar apoi ele vor genera o serie de procese biochimice benefice.

Difuzoarele care folosesc temperaturi crescute (de exemplu cel gen candelă) vor determina probabil alterarea structurii chimice a uleiului și prin urmare alterarea proprietăților terapeutice, deci nu sunt recomandate.

Dacă sunteți în căutarea unui difuzor de uleiuri esentiale eficient pentru uz casnic, birouri, saloane de înfrumusețare doTERRA Petal Diffuser este opțiunea ideală. Poate fi folosit că umidificator, purificator de aer sau difuzor pentru aromaterapie.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

Difuzor de uleiuri esentiale - DoTerra Petal Diffuser

Caracteristici:
♦ Design portabil și elegant
♦ Preț accesibil
♦ Silențios
♦ Lumina plăcută și ambientală
♦ Ușor de transportat și curățat
♦ Design 3 piese
♦ Ideal pentru sănătatea ta și a familiei tale
♦ SPA la tine acasă

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole
  • No related posts found.