CURSURI SPIRITUALE ce pot fi achizitionate OFFLINE

Ai acces la înregistrările video ale unor evenimente desfășurate live.

Incepand cu luna Mai 2016, oferim posibilitatea achizitionarii si OFFLINE a cursurilor Spanda Project. Acest lucru inseamna ca poti sa achizitionezi accesul, pentru o perioada limitata de timp (pana la 7 zile), la inregistrarea video a evenimentelor. Impreuna cu accesul la inregistrarea video, primesti toate materialele de care beneficiaza o persoana care participa la curs Live (la sala) sau Live Online: consultanta (live sau telefonic), suport de curs (in format pdf), inregistrarile audio/video a tehnicilor utilizate, acces la exercitiile saptamanale propuse (recomandam ca timp de 7 saptamani dupa eveniment sa se practice tehnicile, pentru a le putea asimila) etc. Suplimentar, poti participa GRATUIT la oricare reluare a cursului (la sala, sau online live).
In cazul cursului de YOGA primesti saptamanal access (timp de 7 zile) la inregistrarea cate unui curs video. Deasemenea, in fiecare saptamana primesti un suport de curs (pdf) cu prezentarea detaliata a tehnicilor prezentate si multe alte informatii conexe cu tehnicile abordate. Anul 1 de curs (pentru incepatori) se desfasoara pe durata a 44 de saptamani.
Pentru achizitia unui curs completeaza formularul de mai jos.
Dupa inregistrare o sa-ti comunicam modalitatea de acces a inregistrarii video a cursului.

Taxele de achizitie sunt de:
♦ 490 Ron / curs / persoana – la cursurile de weekend
♦ 290 Ron / seminar/ persoana – la seminar
♦ 120 Ron / 4 sedinte / persoana (1210 Ron / an) – la cursul de YOGA pentru INCEPATORI
Taxa la cursul de Yoga se achita lunar. Exista discount-uri daca se achita anticipat taxa pe mai multe seturi de cate 4 sedinte sau pe intreg anul.

Cursantii Spanda Yoga (Online Live, La Sala, Offline) beneficiaza de discount-uri (vezi in formularul de inregistrarea de mai jos).

Mai jos ai detalii despre evenimentele disponibile (da click pe numele evenimentului).

CURSURI DE UN WEEKEND (10 sau 12 ore)
♦ Curs – Reprogramarea Subconștientului (Intelege cum functioneaza Mintea si cum sa-ti creezi constient Realitatea (re)programandu-ti Subconstientul intr-o maniera constructiva)
♦ Curs – Realitatea Holografică și Mintea (Cunoaște modul în care este creată și structurată Realitatea)
♦ Curs – Trezirea Inimii Spirituale (Accesarea starii Supramentale, Conștientizarea identității cu Sursa (Dumnezeu) )
♦ Curs – Inițiere în Tantra Yoga (Alchimia Interioara) (Invata cum sa imbratisezi intreaga Realitate – o exprimare a Constiintei Unice (Dumnezeu) si cum sa-ti controlezi energia sexuala si s-o transformi in forme superioare de energie)
♦ Curs – Intiere in tehnicile de Respiratie Yoga (Pranayama) (Invata sa respiri corect – sa acumulezi mai multa energie vitala si invata cum sa-ti linistesti mintea superficiala prin intermediul respiratiei)
♦ Seminar de 4 ore – Functionarea Mintii, Karma si Liberul Arbitru (Intelege modul de functionare a mintii din perspectiva sistemului YOGA)

CURS PERMANENT (44 de saptamani) – 120 Ron / 4 sedinte (1210 Ron / an)
♦ Curs de YOGA OFFLINE pentru INCEPATORI