CURSURI SPIRITUALE ce pot fi achizitionate ONLINE

CURSURI SPIRITUALE ce pot fi achizitionate ONLINE

Cursuri spirituale

CURSURI SPIRITUALE ce pot fi achizitionate ONLINE

Ai acces la înregistrările video ale unor evenimente desfășurate live.

Incepand cu luna Mai 2016, oferim posibilitatea achizitionarii si ONLINE | OFFLINE a cursurilor Spanda Project. Acest lucru inseamna ca poti sa achizitionezi accesul, pentru o perioada limitata de timp (pana la 7 zile), la inregistrarea video a evenimentelor. Impreuna cu accesul la inregistrarea video, primesti toate materialele de care beneficiaza o persoana care participa la curs Live (la sala) sau Live Online: consultanta (live sau telefonic), suport de curs (in format pdf), inregistrarile audio/video a tehnicilor utilizate, acces la exercitiile saptamanale propuse (recomandam ca timp de 7 saptamani dupa eveniment sa se practice tehnicile, pentru a le putea asimila) etc. Suplimentar, poti participa cu 50% discount la oricare reluare a cursului (la sala, sau online live).

In cazul cursului de YOGA primesti saptamanal access (nelimitat) la inregistrarea cate unui curs video. Deasemenea, in fiecare saptamana primesti un suport de curs (pdf) cu prezentarea detaliata a tehnicilor prezentate si multe alte informatii conexe cu tehnicile abordate. Anul 1 de curs (pentru incepatori) se desfasoara pe durata a 44 de saptamani.

Pentru achizitia unui curs completeaza formularul de mai jos.

Dupa inregistrare o sa-ti comunicam modalitatea de acces a inregistrarii video a cursului.

 

Taxele de achizitie sunt de:

  • 690 Ron / curs / persoana – la cursurile de weekend
  • 390 Ron / seminar/ persoana – la seminar
  • 120 Ron 90 Ron / 4 sedinte / persoana (990 Ron / an) – la cursul de YOGA pentru INCEPATORI

Taxa la cursul de Yoga se achita lunar. Exista discount-uri daca se achita anticipat taxa pe mai multe seturi de cate 4 sedinte sau pe intreg anul.

Cursantii Spanda Yoga (Online Live, La Sala, Offline) beneficiaza de discount-uri (vezi in formularul de inregistrarea de mai jos).

Mai jos ai detalii despre evenimentele disponibile (da click pe numele evenimentului).

 

CURSURI DE UN WEEKEND (10 sau 12 ore)

  • Curs – Reprogramarea Subconștientului (Intelege cum functioneaza Mintea si cum sa-ti creezi constient Realitatea (re)programandu-ti Subconstientul intr-o maniera constructiva)
  • Curs – Realitatea Holografică și Mintea (Cunoaște modul în care este creată și structurată Realitatea)
  • Curs – Trezirea Inimii Spirituale (Accesarea starii Supramentale, Conștientizarea identității cu Sursa (Dumnezeu) )
  • Curs – Inițiere în Tantra Yoga (Alchimia Interioara) (Invata cum sa imbratisezi intreaga Realitate – o exprimare a Constiintei Unice (Dumnezeu) si cum sa-ti controlezi energia sexuala si s-o transformi in forme superioare de energie)
  • Curs – Initiere in tehnicile de Respiratie Yoga (Pranayama) (Invata sa respiri corect – sa acumulezi mai multa energie vitala si invata cum sa-ti linistesti mintea superficiala prin intermediul respiratiei)
  • Seminar de 4 ore – Functionarea Mintii, Karma si Liberul Arbitru (Intelege modul de functionare a mintii din perspectiva sistemului YOGA)

CURS PERMANENT (44 de saptamani) – 90 Ron / 4 sedinte (990 Ron / an)

  • Curs de YOGA ONLINE pentru INCEPATORI (de Acasă)

Formular de achiziție de cursuri online

reCAPTCHA is required.
logo