Blog

Uleiul esential PATCHOULI (Pogostemon cablin) de la doTERRA

Posted by:

Patchouli (Pogostemon cablin)
Un membru al familiei de mentă, Patchouli este cunoscut pentru efectul benefic asupra imperfecțiunilor pielii, asigurând, de asemenea, un efect de echilibrare a emoțiilor.

Descriere
Patchouli este o plantă arbust din familia mentei, cu tulpini care ajung la 60-90 cm înălțime și are flori mici, roz-albe. Recunoscut cu ușurință pentru parfumul bogat și dulce, Patchouli este folosit în mod uzual în industria de parfumuri, precum și în produse parfumate precum detergenții de rufe și odorizante. Patchouli este benefic pentru piele în multe feluri. Acesta este adesea utilizat local pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor, petelor și imperfecțiunilor minore ale pielii și pentru a promova un ten neted și strălucitor. Parfumul Patchouli oferă un efect echilibrat asupra emoțiilor.

Utilizări
♦ Combinați cu ulei esential de mentă (Peppermint) și aplicați pe frunte, pe tample sau pe spate după o zi lungă de lucru.
♦ Aplicați una până la două picături pentru a reduce aspectul ridurilor, petelor sau a suprafețelor cu probleme ale pielii sau adăugați la crema hidratanta dvs. preferata.
♦ Combinați cu Vetiver și aplicați pe talpile picioarelor pentru a ajuta la calmarea emoțiilor.

Instrucțiuni de utilizare
♦ Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
♦ Utilizare internă: Se diluează o picătură în 120 ml de lichid.
♦ Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti sub supraveghere medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare
♦ Efect de echilibrare asupra emoțiilor
♦ Promovează un ten neted și strălucitor
♦ Reduce apariția ridurilor, defectelor și imperfecțiunilor pielii
♦ Afrodisiac

Descriere aromatică: Ierbos, camforos
Metoda de colectare: Distilarea aburului
Partea de plante: Frunze
Constituenții principali: Alcool de patchouli, α-bultensen, α-Guaiene

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole