Blog

Uleiul esential EUCALYPTUS (Eucalipt) de la doTERRA

Posted by:

Eucalipt – Eucalyptus radiata 
Folosit pentru curățarea suprafețelor și a aerului, uleiul eucalipt esențial poate ajuta la promovarea senzatiei de relaxare și respirație usoara.

Descriere
Eucalipții sunt copaci înalți, veșnic verzi, care cresc până la 50 de metri înălțime și sunt uneori denumiți Copaci de Guma. Principalele componente chimice ale Eucalyptus radiata sunt eucaliptol și alfa-terpineol, ceea ce îl face un ulei ideal pentru a promova senzația de respirație usoara și căi respiratorii deschise și pentru a crea o experiență de masaj liniștitoare. Eucaliptul are proprietăți purificatoare care pot fi benefice pentru piele și pentru curățarea suprafețelor și a aerului. Studiile au arătat că eucaliptul este eficient în reducerea tensiunii. Eucaliptul se găsește în apa de gura pentru a împrospăta respirația și pentru a promova sănătatea orală.

Utilizări 
♦ Combinați cu Lamaie și Menta într-o sticlă de pulverizare și folosiți-o pentru a șterge suprafețele din bucătărie sau baie. 
♦ Adăugați o picătură în lotiunea hidratanta și aplicați pe piele pentru a revitaliza tesutul. 
♦ În timpul dușului, puneti câteva picături în mâini, duceti-le peste nas și inhalați adânc pentru a revigora și a promova vitalitatea

Beneficii primare 
♦ Ajută la eliberarea minții 
♦ Promovează senzatii de relaxare 
♦ Promovează sentimente de respirație usoara

Descriere aromatica: camforoasă, aerisită 
Metoda de colectare: distilarea aburului 
Partea de plante: frunza / petiol 
Constituenții principali: eucaliptol, alfa-terpineol

Instrucțiuni de utilizare 
♦ Difuzie: utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit. 
♦ Utilizare locală: aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată. 

Masuri de precautie: sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole