Blog

Uleiul esential BLACK SPRUCE (Molid negru) de la doTERRA

Posted by:

Descriere
Folosit istoric de nativii americani pentru a promova sănătatea pielii și ca parte a practicilor lor spirituale de vindecare și curățare, molidul negru este un ulei esențial puternic din lemn. Fiind distilat din acele și ramurile arborelui Picea mariana, uleiul esențial de Molid negru are un conținut ridicat de acetat de bornil, un compus chimic ce susține relaxarea și calmul.

Începe-ți ziua cu beneficiile calmante ale uleiului de Molid negru, folosindu-l atât la nivel local cât și aromatic. După exerciții fizice intense sau când corpul tău are nevoie de ajutor topic, masează uleiul de Molid negru pe piele, cu un ulei cărăuș, pentru a asigura un masaj calmant și reconfortant. Poți aplica în zona cefei pe tot parcursul zilei pentru a-ți spori starea de echilibru și armonie.

Începeți-vă ziua cu beneficiile de calmare și liniștire ale uleiului esential de molid negru (Black Spruce), atât pe cale topică, cât și aromatică. După un exercițiu intens sau când corpul tău are nevoie de sprijin, masează pe piele uleiul esential Black Spruce cu un ulei purtător pentru a crea un masaj liniștitor, reconfortant. Difuzează uleiul nesential de molid negru sau aplică pe ceafa pe parcursul zilei pentru a crea sentimente de armonie și echilibru. Aroma răcoritoare a uleiului esențial de Black Spruce este adesea folosită în aromaterapie pentru a ajuta la menținerea curata a căilor respiratorii și a respirației ușoare.

Utilizări
♦ După o activitate intensă, combinați una sau două picături de molid negru cu ulei fractionat de nucă de cocos și masați în piele pentru un confort liniștitor.
♦ Atunci când lucrați în circumstanțe dificile, difuzați Molidul Negru pentru a ajuta la reducerea stresului.
♦ Aplicați topic pe piele pentru a ajuta la calmarea iritațiilor minore.
♦ Inhalați pe parcursul zilei pentru a experimenta aroma răcoritoare și pentru a promova sentimentele de respirație ușoară.

Instrucțiunile de utilizare
♦ Difuzie: utilizați trei-patru picături în difuzorul ales.
♦ Utilizare topică: Aplicați una sau două picături pe zona dorită. Se diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza sensibilitatea pielii. Vezi mai jos precauții suplimentare.

Beneficii primare:
♦ Oferă ușurare calmantă pielii
♦ Relaxant și calmant al emoțiilor
♦ Ajută la reducerea și gestionarea stresului
♦ Promovează sentimentele de respirație clară și ușoară
♦ Calmează iritații minore ale pielii

Descriere aromatică: Balsamic, verde, fructat, lemnos

Măsuri de precauție
Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau în îngrijirea unui medic, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare sau alte zone sensibile.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole