Seminar de sănătate „Uleiurile esențiale în sănătatea Fizică si Psihică”, GĂEȘTI, 28 Aprilie, ora 18:00

Seminar de sănătate „Uleiurile esențiale în sănătatea Fizică si Psihică”, GĂEȘTI, 28 Aprilie, ora 18:00

Inroducere in lumea uleiurilor esentiale doTERRA

Uleiuri Esentiale

doTERRA - DARUL PĂMÂNTULUI

Seminar de sănătate „Uleiurile esențiale în sănătatea Fizică si Psihică”, la GĂEȘTI

Locatia | va fi anuțată ulterior

Data si Ora | Vineri, 28 Aprilie 2023, ora 18:00

Conferentiar | Psiholog Mara Mitu

Persoana de contact | Mara Mitu – 0722 628 645

EVENIMENT GRATUIT !

Ma numesc Mara Mitu ,sunt Psiholog, Psihoterapeut Aromaterapeut certificat,si te invit sa participi alaturi de mine, la un Seminar Wellness de sanatate ca sa intelegi principiile aromaterapiei si cum te poate ajuta ea intr-un sezon plin de provocari!

Bombardați constant de poluare, stres și alți factori nocivi pentru sănătatea noastră interioară și fizică, simțim să ne reîntoarcem tot mai mult sufletul și gândul către natură, catre armonia şi energia pe care aceasta ne-o dăruieşte cu generozitate.

Aromaterapia este o medicina complementara ,bazata pe mai mult de 20000 de studii clinice aprobate de lumea medicala ,iar intorcându-ne în timp, le-am regăsi încă din timpuri biblice, cum ar fi tămâia și mirtul.

Asadar ,regăsim în aromaterapia ştiinţifică o ramură străveche și importantă a medicinei complementare care a vindecat de-a lungul vremurilor întregul: trupul, spiritul şi sufletul.

Va fi o intalnire aromata si relaxanta, vom testa cele mai pure uleiuri cu Grad Terapeutic doTERRA si vom discuta cum le putem introduce in rutina noastra zilnica pentru a ne susţine sănătatea fizică şi psihica.

 

Participa la acest seminar daca:

  • Vrei sa testezi gratuit uleiurile esentiale cu Grad Terapeutic doTERRA
  • Vrei sa afli cum sa sustii sanatatea ta si a familiei tale .
  • Vrei sa inveti sa gestionezi stresul , si cum sa ai un stil de viata sanatos.
  • Vrei sa achizitionezi gratuit produsele doTERRA sau sa-ti suplimentezi veniturile.

Seminarul este GRATUIT, accesibil tuturor persoanelor interesate.

 

SCANARE CU TEHNOLOGIA ZYTO

Eventimentului vei putea beneficia (contra cost) de o SCANARE cu tehnologia ZYTO.

In cadrul Zyto nu este un dispozitiv medical menit sa diagnosticheze, sa trateze sau sa vindece, ci mai degraba ofera o imagine mai clara asupra dezechilibrelor din organism si felul in care stilul de viata influenteaza sanatatea. O scanare Zyto este un proces simplu si fara durere, ce se realizeaza prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. In timpul procedurii, programul transmite impulsuri energetice subtile catre organism. Acesta va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de Zyto si prezentat ulterior in program sub forma unui raporr al „starii de bine” – fizice si emotionale. Durata medie a unei scanari este intre 5-7 minute, iar interpretarea raportului dureaza minim 15-20 minute.

 

Pentru orice intrebari ,detalii la nr de telefon :

Mitu Mara – 0722 628 645

  • Locurile sunt limitate şi se vor respecta normele în vigoare !

 

INREGISTRAREA SE VA FACE COMPLETÂND FORMULARUL DE MAI JOS

La eveniment vor participa persoane invitate de mai multe persoane. De aceea te rugam sa precizezi numele persoanei care te-a invitat la eveniment. Daca ai ajuns la acest eveniment prin alt canal, te rugam sa precizezi prin care (Facebook, Google, email, site-ul spandaproject.ro etc.). Multumim.
Te rugam sa ne precizezi daca vii pentru prima data in contact cu uleiurile esentiale de la doTERRA, sau le-ai mai testat sau deja le utilizezi si daca ai un cont pe site-ul doTERRA.
Bifeaza doar acele lucruri pe care le doresti (corelat cu evenimentul \"Testare de Uleiuri Esentiale doTERRA\"). Poti bifa 1, 2 sau 3 casute.
logo