Instrucțiuni de conectare la platforma “Zoom Meetings”

Zoom Meetings

INSTRUCȚIUNI DE CONECTARE

 

Instrucțiuni de conectare la platforma “Zoom Meetings”

Utilizăm Platforma “ZOOM MEETINGS”, pentru ca e extrem de prietenoasă, funcționează perfect și pe smartphone-uri și tablete (nu doar pe desktop).

Pentru a te conecta la sesiune urmează pașii de mai jos:

  • dă click pe link-ul de conectare
  • dacă încă nu ai instalat softul “Zoom” pe dispozitivul tău (laptop, desktop, tabletă, smartphone) vei fi direcționat pe o pagina de unde să îl download-ezi și apoi sa îl instalezi
  • după instalare, dai click din nou pe link-ul de conectare și urmezi pașii
  • iți introduci NUMELE COMPLET (așa cum te-ai înregistrat pentru eveniment) si apoi vei fi conectat

Platforma “Zoom Meetings” are nevoie de un sistem de operare minim Windows 7 sau IOS 8.

Recomandări

  • Înainte cu o zi de curs (sau în ziua cursului) veți primi un email care conține link-ul de conectare (la cursul de Yoga, fiind un eveniment recurent, de la o saptamana la alta, link-ul rămâne același). Dă click pe link și urmează pașii descriși mai sus.
  • Să îți introduci numele complet (e important sa-l introduci asa cum te-ai și înregistrat la eveniment, pentru a te putea identifica).
  • Daca este posibil, CONECTEAZA-TE la Internet PRIN CABLU. Daca te conectezi prin wireless urmărește să fii cât mai aproape de modem (router), să ai un semnal cât mai bun. Să ții cont de faptul că o conexiune wireless este mult mai slaba decat cea directa, prin cablu. De asemenea, mai ales dacă constați că ai probleme cu transmisiunea live, e important să deconectezi de la internet toate dispozitive din casă pentru a avea la dispoziție o bandă de internet cât mai consistentă.

Dacă totuși ai probleme cu conectarea sună-ne la 0744 557 912 sau 0740 175 185.

Te așteptăm cu drag !
Echipa Spanda Project

Mai jos ai o imagine care prezintă modul în care arată pagina pe platforma ”Zoom Meetings” și cum găsești principalele funcții necesare utilizării platformei.
La cursurile Spanda Project microfoanele sunt oprite automat și sunt deschise doar atunci când cineva (care are mai mult de vorbit) primește (de la Host – gazdă) dreptul de a vorbi prin microfon. În general comunicarea se face prin chat.

 

Te-ar putea interesa și următoarele:

 

logo