Curs Online Intensiv de Yoga pentru Incepatori 

Cursuri spirituale

Curs Online Intensiv de Yoga pentru Incepatori

În perioada următoare vom demara grupe noi de yoga pentru începători doar în varianta OFFLINE.

Totuși, dacă dorești să participi la cursul de yoga în variantele LA SALĂ sau ONLINE LIVE, acest lucru este posibil, insă este necesar să parcurgi un curs intensiv, care se desfășoară pe parcursul unui weekend. În cadrul acestui curs vei putea învăța tehnicile de bază pe care le practicăm cu grupa ”Avansați 1” (sunt toate tehnicile care se învață în anul 1 de curs) și să te integrezi în această grupă. Cursul săptămânal al acestei grupe se desfășoară în Cluj-Napoca sau Online Live, in ziua de Luni, între orele 19:00 – 21:00.

Dacă ești interesat de aceste variante de curs, poți găsi detalii mai jos.

Cum poți accesa variantele de curs de yoga LA SALĂ și/sau ONLINE LIVE?

Înregistrarea la curs se realizează dând click pe butonul roșu ”Înregistrare la Cursul de Yoga”, după care se completează formularul de înregistrare. Dacă optezi pentru variantele ”la sală” sau ”online live” orecizeaza acest lucru în secțiunea ”ce așteptări ai de la cest curs” și vei fi contactat(ă) pentru a ți se comunica modalitatea în care vei parcurge cursul intensiv de weekend.

După ce ai parcurs cursul intensiv de weekend, începând cu 16 Septembrie 2019 (data de începere a cursului pentru grupa ”Avansați 1”), vei putea participa săptămânal la varianta de curs dorită. Pe lângă înregistrările video (și suportul de curs pdf aferent) ale cursurilor de la grupa ”Avansați 1” vei primi săptămânal înregistrările video (și suporturile de curs pdf) ale cursurilor corespondente din anul 1 de yoga. Aceasta se va petrece atata timp cat tu ești cu taxa de curs la zi.

În cadrul cursului intensiv primești următoarele:

 • prezentarea teoretică și realizarea practică a 20 de tehnici corporale (asana)
 • inițiere în cea mai eficientă tehnică de focalizare și purificare a minții – Laya Yoga
 • inițierea în Trataka –  concentrarea pe o yantra
 • prezentarea unor elemente teoretice fundamentale în yoga și spiritualitate
 • suport audio cu ghidare pentru mai multe tehnici (relaxarea yoghină completă, somnul yoghin conștient, meditații cu suport muzical etc.)
 • primești suporturi de curs pdf pentru toate tehnicile prezentate
 • vei avea acces la toate înregistrările video ale celor 44 de cursuri de anul 1
 • vei avea acces la toate suporturile de curs pdf ale celor 44 de cursuri de anul 1
 • vei putea să te integrezi în grupa ”Avansați 1”, care are acces simultan la toate cele 3 variante de curs de yoga (la sală, online live, offline)
 • Acces GRATUIT la înregistrările video ale unor seminarii
 • etc.

În mod normal (doar) cele 44 de cursuri din anul 1 (înregistrările video și suporturile de curs pdf), oferite în varianta Offline, ar costa 120 Ron x 11 seturi de cate 4 ședințe = 1320 Ron.

Îți oferim un preț de doar 990 Ron pentru cursul intensiv de weekend, dacă îți achiți în avans 12 cursuri, 3 seturi de cate 4 ședințe (1 set de câte 4 ședințe = 120 Ron / persoană) din anul de curs 2019-2020 (cu grupa ”Avansați 1”). Deci, în total taxa ar fi de 1350 Ron / persoană. Nu ar mai trebui sa achiti taxă de curs până pe 7 Decembrie 2019.

Dacă această variantă îți este inaccesibilă, te invităm să optezi pentru varianta Offline, unde taxa de curs poate fi achitată o dată la 4 săptămâni.

logo