Bărbatul împuternicit cu ajutorul uleiurilor esențiale, Vineri, 16.09.2022, ora 18:00

Bărbatul împuternicit cu ajutorul uleiurilor esențiale, Vineri, 16.09.2022, ora 18:00

  • Vineri, 16.09.2022, ora 18:00
  • LOCATIA | Bursa Moldovei, str. Elena Doamna, nr. 20-22
  • Conferențiar | Codruța Anghel, Aromaterapeut certificat

Barbatul, fiinta complexa, definita de ENERGIE MASCULINA, ACTIUNE, FORTA, PUTERE, CURAJ, in ultimii ani a fost subestimat si minimalizat.

Barbatul nu este un simplu “aducator de bani”, este o creație divina capabila de sentimente, emotii, stari mai bune sau mai putin bune. Din nefericire, perioada actuala promoveaza o imagine deformata care ne arata barbati efeminati, incapabili de a-si demonstra cu adevarat barbatia, emotiile si vulnerabilitatile.

Astazi, cu ajutorul uleiurilor esentiale ne dorim sa aducem o alta perspectiva asupra barbatului, una reala, demna de varful lantului trofic, cum a fost asezat el de catre divinitate.

Dacă dorești să participi la acest eveniment, înregistrează-te completând formularul din partea de jos a acestei pagini. Numărul de participanți este limitat.

 

ESTE PENTRU TINE DACA

1. ITI DORESTI SA AFLI CE SUNT ULEIURILE ESENTIALE PURE SI BENEFICIILE LOR

2. CAUTI RASPUNSURI SI NU LE GASESTI,  LEGATE DE DEZECHULIBRUL TAU EMOTIONAL: anxietate, stress, nervozitate, frustrare, neliniste, agitatie mentala, irascibilitate

3. STAREA  TA DE SANATATE SUFERA TRANSFORMARI : insomnii, cresterea/scaderea in greutate, probleme digestie, dureri articulare, migrene, caderea parului.

4. PASIUNEA SI SEXUALITATEA OCUPA UN LOC IMPORTANT IN VIATA TA SI OBSERVI O SCADERE A IMPORTANTEI LOR CHIAR O DIMINUARE TOTALA: atractie sexuala, libidou, impotenta, intensficarea placerii si a experientei in sine.

CE SE VA INTAMPLA ?

  • Vom avea discutii libere si interactive despre subiectele care te intereseaza
  • Vom simti  ,incerca, gusta(la propriu si la figurat ) , uleiurile esentele pure si vom invata cum sa le utilizam pentru a ne schimba viata
  • Vom descoperi mirosuri  cu care rezonati si care va creaza o alta stare

Vom.invata cum sa folosim uleiurile esențiale în rugăciunile și meditațiile noastre.

INVITATUL EVENIMENTULUI

Domnul  DORIAN STANCIU

Foarte bun cunoscător in tainele energie masculine cu o experiență vastă în dezvoltarea personala,bun cunoscător al puterii uleiurilor esențiale pure.
Impărtășește împreună cu noi experientele sale de viață și de creștere avute cu ajutorul uleiurilor esentiale.

CUM POTI PARTICIPA

Simplu….luând legătură cu :
CODRUTA ANGHEL – 0745374400

POTI SA FACI ASTA PRINTR-UN SIMPLU TELEFON , MESAJ , MESAJ PE watts upp MESSENGER SAU IN COMENTARIILE ACESTEI POSTARI .

…și nu uita..

CUNOASTEREA ESTE PRIMA CARE TE POATE AJUTA!❤️

 

Formular de Înregistrare la eveniment

 

Pentru a vă înregistra la eveniment, completați formularul de mai jos.

Veți primi un email automat cu detalii.

Dacă nu primiți email-ul înseamnă că ați introdus gresit adresa de email, iar în acest caz vă recomandăm să vă înregistrați din nou, având grijă să introduceți corect email-ul.

La eveniment vor participa persoane invitate de mai multe persoane. De aceea te rugam sa precizezi numele persoanei care te-a invitat la eveniment. Daca ai ajuns la acest eveniment prin alt canal, te rugam sa precizezi prin care (Facebook, Google, email, site-ul spandaproject.ro etc.). Multumim.
Te rugam sa ne precizezi daca vii pentru prima data in contact cu uleiurile esentiale de la doTERRA, sau le-ai mai testat sau deja le utilizezi si daca ai un cont pe site-ul doTERRA.
Bifeaza doar acele lucruri pe care le doresti (corelat cu evenimentul \"Testare de Uleiuri Esentiale doTERRA\"). Poti bifa 1, 2 sau 3 casute.

 

Citește aici termenii și condițiile de stocare și prelucare a datelor personale

logo