PLANUL DE COMPENSARE – doTERRA

Cum te prgătește  dōTERRA să reușești

BONUS UNI-LEVEL

Bonusul la nivel Uni este plătit în fiecare lună Avocaților Wellness. Acest bonus se bazează pe volumul lunar al liniei descendente directe a unui avocat pentru sănătate. Un anumit bonus lunar la nivel de lună depinde și de rangul lunar pentru care s-a calificat Avocatul pentru sănătate. Pentru mai multe informații despre Bonusul la nivel Uni, consultați Planul de compensare.

FAST START – PORNIRE RAPIDĂ
Fast Start le permite avocaților Wellness, indiferent de rangul lor, să câștige un bonus pentru persoanele cu care împart uleiuri esențiale și apoi să se înscrie. Un bonus de pornire rapidă este plătit săptămânal din comenzile pe care le plasează un nou avocat în domeniul sănătății în primele 60 de zile. Aflați mai multe despre bonusul de pornire rapidă în planul de compensare.

POWER OF 3 – PUTEREA LUI 3
Bonusul Power of 3 este un bonus lunar care poate fi de 42 €, 212 € sau 1.240 €. Fiecare poate fi realizat prin structura și volumul echipei. Pe măsură ce dezvoltați structura necesară pentru a vă califica pentru power of 3, veți dezvolta organizația necesară pentru atingerea rangurilor de conducere în cadrul doTERRA.

În video-ul de mai jos găsești toate elementele legate de Planul de compensare ți Afacerea doTERRA.

Recomandări pentru planul de compensare

1. Asigură-te că procesezi lunar o comandă în cadrul Programului de Recompensare a Loialității de 100+ PV. Acest lucru îți va asigura faptul că îndeplinești cerința pentru acordarea tuturor bonusurilor. (Observație: dacă mărești comanda la 125 PV și o procesezi înainte de data de 15, vei primi și produsul gratuit al lunii.)

2. Pentru a fi eligibil pentru bonusul Fast Start, asigură-te că menții mereu prestabilită comanda din cadrul Programului de Recompensare a Loialității la peste 100 PV. Pentru a fi eligibil pentru bonusul Fast Start trebuie să efectuezi o comandă peste 100 PV și să ai comanda lunară setată la peste 100 în timpul lunii, deoarece bonusul Fast Start se plătește săptămânal.

3. Bonusurile sunt obținute lunar când ești eligibil pentru acestea. Dacă dorești să câștigi cote din fondul de leadership și pentru a obține bonusul Unilevel de la rangurile de mai jos, asigură-te că îndeplinești lunar cerințele pentru atingerea rangurilor.

4. Confirmă că toate comenzile sunt active până la miezul nopții în ultima zi din luna pentru calificări. Schimbările de sponsor pot fi realizate în biroul virtual în termen de 14 zile după încheierea lunii, însă vei dori să le realizezi de îndată ce vei ști unde să amplasezi noii membri ai echipei, deci nu vei rata ocazia și vei calcula corect volumul unuia dintre niveluri. Toate cedările de enroller trebuie trimise pe e-mail înainte de încheierea lunii.

5. Utilizează modulul de calificare în biroul virtual pentru verificarea comisioanelor pe parcursul lunii și după aceasta. Comisioanele primare se procesează între datele de 15 și 20 ale lunii următoare calificărilor. Consultă modulul calificărilor de obicei între data de întâi și cincisprezece a lunii următoare pentru a te asigura că retururile nu ți-au afectat calificările. Acest modul te ajută să vezi unde te situezi atunci când îl verifici. Gândeşte-te, „dacă comisioanele s-ar aloca acum, așa aș fi plătit”. Apelează la Serviciul de asistenţă pentru membri sau la managerul de cont dacă modulul de calificări nu afișează ceea ce te-ai aștepta să afișeze.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

logo