doTERRA Spanda Team | Team Building, 22-24 Martie 2024

Team Building

doTERRA SPANDA TEAM

Iată că ajungem la a 2-a ediție ”modernă” a Team Building-ului Spanda Team și o să ne întalnim din nou în persoană. Deabia așteptăm ! 🥳

Dragii noștri prieteni și parteneri, cu bucurie în suflet, vă anunțăm ca în weekendul 22-24 Martie 2024, la Hotel Crăiasa Munților, Moeciu de Sus, împreună cu liderii din echipa noastră, vom organiza al 2-lea Team Building exclusiv al echipei Spanda, care se adresează tuturor celor care vor să construiască doTERRA la nivel înalt.

Spanda Team este echipa fondată de Simona Dărăbant & Dan Oros, Blue Diamond doTERRA și din care faceți și voi parte.

Vă propunem să participați la un eveniment de un weekend, în care ne vom cunoaște mai bine, vom învăța, veți primi inspirație, motivație, VIZIUNE, vom realiza diverse activități împreună, ne vom plimba prin natură, vom viziona împreună niște filme extrem de interesante și educative etc.

doTERRA Spanda Team Building

De ce e important să participi?

Sunt multe motive, însă unul foarte important este acela că ești / devii media oamenilor cu care te înconjori. În filmuletul de mai jos, într-un minut, Brian Tracy exprimă intr-un mod genial această idee.

Iată scripul acestui filmuleț:

”Majoritatea oamenilor, cam 80%, sunt leneși și caută o cale ușoară.

Ei caută o scurtătură ca să aibă succes. Așa ceva nu există.

Dacă faci ceva în mod repetat,  iar și iar, dezvolți un obicei. Majoritatea oamenilor au obiceiul de a căuta modalități ușoare de a obține lucrurile pe care le doresc și sunt înconjurați de oameni care gândesc la fel.

Atâta timp cât 95% din gândirea ta este determinată de oamenii cu care tu te asociezi în mod regulat, dacă te asociezi cu oameni care nu lucrează din greu, nu invata, care nu au țeluri, nu au viziune, vei deveni ca ei: crezi ca ei, vorbesti ca ei, te imbraci ca ei, te căsătorești cu ei… Și așa ajungi să fii căsătorit cu cineva care nu are țeluri… și creșteți copii… Și nici copiii nu au țeluri, doar merg la lucru și se plâng de muncă…

Dar oamenii de succes se asociază cu alți oameni de succes.

Legea Atracției spune că, dacă schimbi felul în care gândești, începi să atragi oameni noi în viața ta, începi să întâlnești oameni care gândesc la fel…”

 

La acest eveniment te vei înconjura de oameni de succes, oameni care merg în aceeași direcție în care vrei și tu să mergi…

OPȚIUNIE DE CAZARE & MASĂ

Cazare cu demipensiune (mic dejun + cina in regim bufet suedez).

  • 570 lei / persoană / 2 nopti / persoană

FORMULAR DE ÎNCRIERE LA TEAM BUILDING

ATENȚIE !

ÎN CAZUL CUPLURILOR ESTE NECESAR SĂ SE REALIZEZE ÎNSCRIEREA SEPARAT, PENTRU AMÂNDOI !

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

logo