Curs Online – INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara)

Curs Online – INIȚIERE ÎN TANTRA YOGA (Alchimia Interioară)

EVENIMENTUL SE ADRESEAZĂ ÎN EGALĂ MĂSURĂ CELOR CARE SUNT IMPLICAȚI ÎNTR-O RELAȚIE DE CUPLU CÂT ȘI CELOR CARE NU SUNT IMPLICAȚI ÎNTR-O ASTFEL DE RELAȚIE.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
Cursul se desfăsoară pe parcursul a 2 zile (Sâmbătă și Duminică) și are în total 12 ore structurate în felul următor:
Sâmbătă / Duminica:
08:30-9:00 Conectarea participanților (pentru online) / Înregistrarea participanților
9:00-15:00 Curs (vor fi pauze de câte 10 minute, din 90 în 90 de minute)

LA ACEST EVENIMENT POATE SĂ PARTICIPE ORICE PERSOANĂ CU VARSTA DE PESTE 18 ANI !

Tantra Yoga reprezinta un sistem de transformare profunda si completa a fiintei umane, prin intermediu Alchimiei Interioare (Transmutarea si Sublimarea potentialului sexual-creator – “Materia Prima”). Elementul care faciliteaza aceste procese alchimice este FOCUL SUBTIL INTERIOR, agentul transformarii, al elevarii fiintei.
Din pacate, sistemul Tantra Yoga este gresit inteles in occident. Credinta generala este ca Tantra Yoga este (doar) despre sexualitate, insa in realitate acest sistem urmareste sa imbratiseze si sa spiritualizeze toate aspectele vietii, inclusiv sexualitatea. Viziunea tantrica este una integratoare.

Tinand cont de faptul ca energia sexuala reprezinta cel mai mare potential energetic la care are acces orice fiinta umana, este usor de inteles de ce, in spiritualitate, este important sa invatam sa controlam aceasta energie si s-o utilizam in sensul transformarii noastre spirituale. Tantra Yoga a dezvoltat o serie de tehnici si atitudini care permit controlul energiei sexuale si transformarea ei in forme de energie de frecventa de vibratie mai inalta.

Te invitam la un eveniment de un weekend (12 ore), unde vei invata elemente esentiale despre ceea ce inseamna Alchimia Interioara Tantrica, controlul energiei sexuale, modalitati / tehnici de transmutarea si sublimare a potentialului sexual-creator, trezirea si amplificarea in fiinta a focului subtil interior, trezirea și ascensiunea energiei Kundalini, trezirea Inimii Spirituale, vindecarea spirituală, obținerea armoniei individuale și în cuplu, armonizarea cu arhetipul lăuntric (femeia interioară/bărbatul interior) etc.

Sistemul Tantra Yoga abordat este bazat pe cel mai elevat si pur curent tantric dezvoltat pe planeta – SHIVAISMUL DIN KASHMIR – TRIKA, un sistem NON-DUAL (ADVAITA), MONIST, conform caruia Realitatea este o exprimare, pe diferite domenii de frecventa de vibratie, a Constiintei Unice (Constiinta Suprema / Dumnezeu / Brahman / Paramatman / Paramashiva) – TOTUL ESTE CONSTIINTA (SPIRIT).

Instructorii yoga care susțin acest eveniment (Dan Oros și Simona Dărăbant), au o experiență practică de peste 25 de ani. Ei au selectat pentru acest eveniment cateva dintre cele mai valoroase informatii si cele mai eficiente tehnici de control a energiei sexuale si de trezire a Focului Subtil Interior cu care au venit în contact în practica yoga. Dan si Simona sunt un cuplu tantric de peste 22 de ani si au experimentat / testat, in mod direct, toate tehnicile si invatatura pe care le vor prezentata in cadrul evenimentului. Ei au atins succesul in practicile tantrice trezindu-si energia Kundalini si revelandu-si Sinele Suprem Atman (Inima Spirituala).

Evenimentul este recomandat:

♦ atat celor care sunt angrenati intr-o relatie de cuplu cat si celor care nu sunt angrenati intr-o relatie.
♦ celor care urmaresc transformarea spirituala (cunoasterea de sine) si vizeaza TREZIREA INIMII SPIRITUALE.
♦ celor care doresc sa invete cum sa-si controleze energia sexuala si cum s-o valorifice in sensul transformarii ei in forme de energie de frecventa de vibratie superioara – energie volitiva, afectiva, mentala, spirituala etc.
♦ celor care vor sa-si trezeasca si sa-si amplifice in fiinta FOCUL SUBTIL INTERIOR, cel mai important element al transformarii spirituale, dar si al unei stari de sanatate fizica optima.
♦ celor care doresc sa-si trezeasca intens si profund ENERGIA KUNDALINI, energia fundamentala a fiintei.
♦ celor care doresc sa isi amplifice arderile interne (ce se realizeaza prin intermediul Focului Subtil Interior) prin care grasimea nedorita sa fie eliminata
♦ celor care, fiind angrenati intr-o relatie de cuplu, doresc sa aiba o viata amoroasa profunda si armonioasa.
♦ celor care doresc sa elimine (sa transforme) din fiinta lor tensiunile de natura sexuala, sa-si utilizeze energia sexuala in scopuri creative, sa obtina o armonie interioara profunda.
♦  celor care doresc sa petreaca un weekend in liniste, beneficiind de influenta benefica a muntelui si a padurii, in care sa se relaxeze si sa se regenereze.
♦ si multor altora…

Acest eveniment este corelat cu Retragerea Spirituala ”INITIERE IN TANTRA YOGA (Alchimia Interioara)”, dar ele pot fi abordate si autonom. Acest eveniment este preponderent teoretic, iar retragerea spirituala este preponderent practica. Noi iti recomandam sa le parcurgi pe ambele.

In cadrul acestui eveniment se oferă preponderent informații teoretice (dar și câteva tehnici extrem de eficiente) care pot fi / sunt completate de tehnicile practice oferite în cadrul retragerii spirituale. Se vor realiza meditații cu diferite stări de conștiință conexe cu anumite procese de alchimie interioară, tehnici de vizualizare creatoare, tehnici de meditație etc.

Se vor prezenta elementele de bază necesare utlizării cu succes, într-un mod profund spiritual, a potențialului creator/sexual.

Interacțiunea amoroasă transfiguratoare, plină de iubire, dintre un bărbat și o femeie, este o reprezentare miniaturală a interacțiunii cosmice dintre Principiul Suprem Masculin (Șiva) și Principiul Suprem Feminin (Șakti). Cu cât cei doi reușesc, prin iubire intensă și transfigurare, să identifice tot mai profund în ei înșiși și în celălalt aspectul suprem corespunzător, uniunea lor amoroasă devine din ce în ce mai cosmizată și duce la o stare de unitate tot mai profundă. Cei doi devin Unul, ating starea androginală. La început această stare poate fi obținută doar prin interacțiunea cu celălalt, dar în fazele mai avansate această stare se duplică în fiecare dintre cei doi. Amândoi vor deveni compleți și nu vor mai depinde de nicio ființă exterioară lor. Acest lucru se poate realiza doar prin controlul energiei creatoare/sexuale.

În fiecare dintre noi se găsește, (cel puțin) într-o formă latentă, un potențial colosal pe care, în mod obișnuit, îl irosim sau rămâne neutilizat. Orice persoană care dobândește controlul asupra potențialului său creator/sexual devine o forță spirituală. Deloc întâmplător, în toate tradițiile spirituale (inclusiv în creștinism) se pune accentul pe controlul energiei creatoare/sexuale, ori realizând abstinența sexuală activa (celibatul – în cazul călugărilor), ori realizând continența sexuală. CONTINENTA SEXUALA  inseamna sa întreții relații sexuale cu o ființă de sex opus, dar sa iti controlezi potețialul creator/sexual si sa experimentezi ORGASMUL FARA DESCARCARE (fără ejaculare).

Ejacularea si Orgasmul sunt controlate de mecanisme psihice si neurologice diferite. Fiecare barbat poate sa invete cum sa separe orgasmul de ejaculare si in felul acesta sa poata experimenta ORGASMUL FARA DESCARCARE (fara ejaculare). Aceasta permite barbatului sa inceapa sa experimenteze stari de orgasm pe durate foarte lungi de timp, de ordinul zecilor de minute sau chiar de ordinul orelor. Orgasmul obisnuit (cu descarcare) este intens dar dureaza doar cateva secunde sau maxim 2-3 minute si duce la vlaguire.

BENEFICIILE CONTINENTEI SEXUALE
♦ amplificarea iubirii si a fericirii in relatia de cuplu, printr-o implinire erotica si emotionala profunda;
♦ trairea unui numar foarte mare de orgasme (atât la barbat cat si la femeie) si experimentarea extazului;
♦ longevitatea vietii sexuale;
♦ tonus vital marit;
♦ disparitia starilor de vlaguire, somnolenta dupa actul amoros;
♦ echilibru psihic, amplificarea creativitatii, amplificarea inteligentei;
♦ amplificarea farmecului personal, atat la barbat cat si la femeie;
♦ cel mai rapid si mai eficient procedeu de reintinerire;
♦ cel mai puternic si natural afrodiziac;
♦ stare de sanatate si armonie, fizica si psihica;
♦ prelungirea actului erotic pe o durata nelimitata;
♦ metoda de contraceptie sigura, placuta si naturala.
♦ transformarea spirituală accelerată
♦ trezirea si ascensiunea energiei Kundalini
♦ experimentarea starii de Samadhi (extaz) în timpul actului amoros – actul amoros devine o meditație profundă
♦ trezirea Inimii Spirituale

Cei care conduc lumea știu că energia creatoare/sexuală reprezintă un potențial uriaș și tocmai de aceea au urmărit sistematic să ducă subiectele legate de sexualitate într-o zonă tabu sau într-o zonă de degradare umană (prostituția, pornografia etc.).

În orient, arta amorului transfigurator s-a dezvoltat și păstrat până în zilele noastre, iar în ultimii zeci de ani a ajuns și în occident. În cadrul acestui eveniment Dan si Simona o să vă împărtăseasca din experiența personală, de peste 23 de ani, perioadă în care au practicat (cu succes) tehnicile pe care vi le vor prezenta. Practicând amorul transfigurator (cu controlul deplin al energiei creatoare/sexuale) au experimentat unele dintre cele mai spectaculoase și profunde experiențe spirituale posibile. Unele dintre aceste experiențe vor fi împărtășite în cadrul evenimentului.

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE LA EVENIMENT
♦ Anatomia subtil energetica a fiintei umane
♦ Controlul energiei sexuale (continența sexuală)
♦ Controlul muschilor sexuali (muschiul PC (pubococcigian) si intreg planseul perineal)
♦ Bandha-urile si Mudra-ele fundamentale care asigura controlul energiei sexuale
♦ Tehnici de transmutare și sublimare a potențialului creator/sexual
♦ Tehnici de meditatie si de vizualizare care ajuta la sublimare a potențialului creator/sexual
♦ Posturi (pozitii) sexuale care dinamizeaza chakra-ele fundamentale
♦ Noțiuni legate de trezirea ”Femeii interioare”, respectiv a ”Bărbatului interior” – metodă de trezire a Inimii Spirituale (Sufletului)
♦ Despre energia Kundalini și legătura ei cu energia sexuală
♦ Amorul transfigurator, realizat cu controlul energiei sexuale, cale de trezire a energiei Kundalini și a Inimii Spirituale
♦ Transfigurarea
♦ Concentrarea (dharana)
♦ Japa Yoga (rostirea mentala a unei mantre)
♦ Tehnici de respiratie care ajuta la controlul energiei sexuale
♦ Vizionarea unor filmulețe (absolut extraordinare !) conexe cu ideea de alchimie interioară
♦ Meditații de exemplificare: trezirea și ascensiunea energiei Kundalini, starea de armonie în cuplu, starea androginală etc.
♦ și multe altele

CE PRIMEȘTI LA ACEST EVENIMENT
♦ 12 ore de seminar
♦ Primești un SUPORT DE CURS (pdf) cu prezentarea detaliata a tuturor tehnicilor si informatiilor prezentate,
♦ doua carti despre amorul taoist (în format pdf)
♦ acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online
♦ Timp de 7 săptămâni, după eveniment, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul retragerii spirituale și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.
♦ și multe altele

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

logo