Blog

CURS DE YOGA – PENTRU INCEPATORI, din 20 Septembrie 2019

Posted by:

Traim intr-o lume extrem de agitata si dinamica, care ne solicita fizicul si psihicul la maxim. Cerem corpului si psihicului tot mai mult si le oferim tot mai putin. Una dintre cele mai eficiente metode de regenerare fizica si psihica (dar si de evolutie spirituala) existente este practica YOGA. De mii de ani acest sistem isi dovedeste eficienta extraordinara. Adaptat la conditiile secolului 21, cursul de yoga oferit de Spanda Project – Spanda Yoga iti ofera posibilitatea de a practica Yoga (si) acasa, in linistea caminului tau prin variantele de curs Online Live si/sau Offline (se practică utilizând înregistrări video ale unor cursuri live, unde ti se indică detaliat pașii de urmat).

Organizăm CURSURI DE YOGA pentru INCEPATORI, in 3 variante:

♦ Curs de Yoga “LA SALĂ” (doar în Cluj-Napoca)
♦ Curs de Yoga “ONLINE LIVE” (se utilizează platforma de webinar Zoom)
♦ Curs de Yoga “OFFLINE” (se utilizează înregistrări video ale unor cursuri live)

Stim că timpul este o resursă limitată si că majoritatea oamenilor se confruntă cu lipsa lui. Tocmai de aceea, am urmarit să ne adaptăm realitătii din teren si să oferim mai multe variante de participare la curs, care se pot mula chiar si pe cel mai aglomerat progam pe care l-ar putea avea o persona. Este 100% flexibil, dar ofera toata informatia si ghidarea necesare unei practici yoga eficiente.

Spanda Yoga este o scoală spirituală si este structurata ca o scoală. Există o programă anuală, cu 44 de cursuri (lecții practice si teoretice) si se învată progresiv tehnici si informatii, care ne ajută să aprofundăm procesul de cunoastere de sine, să evoluăm spiritual, dar si să mentinem corpul si mintea într-o stare de sănătate si fericire.

Instructorii yoga care sustin acest curs (Dan Oros si Simona Darabant), au o experiență practică de peste 25 de ani. Ei au selectat pentru acest curs cele mai eficiente tehnici cu care au venit in contact in practica yoga.

Cursul va începe pe 20 Septembrie 2019. Te poți înscrie până pe 31 Octombrie 2019. Vei învăța și practica pe baza unor înregistrări video ale unor cursuri live. Ai acces non-stop la înregistrare și poți practica atunci când îți permite programul.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
0

About the Author:

Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, Yoga Teachers, doTERRA Diamond Wellness Advocates, Aromatouch Trainers, Spanda Project & Spanda Yoga Founders
  Te-ar putea interesa și următoarele articole
  • No related posts found.