3 lucruri extraordinare despre uleiurile esențiale doTERRA

Primul lucru extraordinar: sunt 100% naturale şi sigure

Primul lucru interesant despre uleiurile esenţiale de la dōTERRA e că sunt 100% naturale şi sigure. Uleiului nu i se adaugă nimic şi nici nu se înlătură nimic. Sunt pur şi simplu uleiuri esenţiale pure fără efecte secundare şi nu dau dependenţă. Sunt sigure pentru bebeluşi, copii, adulţi şi pentru persoane în vârstă. Uleiuirile sunt extracte din plante care au beneficii uimitoare asupra sănătăţii. Un ulei esenţial pur este de 50-70 de ori mai puternic decât planta. O picătură de ulei esenţial de Peppermint (Mentă) este echivalentul a 28 de căni de ceai de mentă. Aşadar sunt foarte potente!

Ce îmi place foarte mult la aceste uleiuri este standardul CPTG. Vine de la Certified Pure Therapeutic Grade (Grad Terapeutic Pur Certificat), şi înseamnă că aceste uleiuri sunt pure 100% şi potente. Pure înseamnă că nu conţin contaminanţi străini sau substanţe de umplere. Potente înseamnă că fiecare plantă a crescut într-o parte a lumii unde condiţiile sunt optime, rezultatul fiind cea mai bună chimie a acelei plante. Atunci când ai chimia naturală ideală, uleiul esenţial extras face exact ceea ce ne dorim pentru sănătatea noastră.

Aşadar acesta este primul lucru extraordinar despre uleiurile esenţiale, ele sunt 100% naturale şi sigure.

Al doilea lucru extraordinar: Mai eficiente decât multe medicamente

Al doilea lucru interesant legat de uleiurile esenţiale este că sunt mai eficiente decât multe dintre abordările moderne ale problemelor de sănătate.

Să spunem că aceasta e o celulă din corpul tău, şi ştim că celulele au membrane celulare uleioase. Membrana celulară protejează celula, ţine toate lucrurile bune înauntru şi pe cele rele afară. Două dintre lucrurile care dăunează celulelor noastre sunt bacteriile şi virusurile. Bacteriile de obicei se formează în afara celulei şi virusurile îşi duplică ADN-ul în interiorul celulei. Tot ce trebiuie să reţinţi e că bacteriile sunt afară şi viruşii sunt înăuntru.

Să spunem că te duci la doctor cu o infecţie bacteriană. Ce îţi va recomanda? (Îţi va da un antibiotic.) şi după ce iei antibioticul 7-10 zile în majoritatea cazurilor, probabil infecţia va dispărea – dar adesea flora intestinală, hormonii şi sistemul imunitar îţi vor fi date peste cap.

Dar dacă ai un virus, o răceală sau gripă de exemplu, ce ar spune medicul? (Mergi acasă, bea multă apă, odihneşte-te şi aşteaptă să treacă.) Motivul este că majoritatea recomandărilor moderne  sunt medicamente sintetice pe bază de apă – şi vin adesea cu efecte secundare si dependenţe. Apa şi uleiul nu se amestecă, aşa că dacă recomandarea medicului tău e pe bază de apă, va fi dificil să penetreze membrana celulară uleioasă şi să oprească duplicarea virusului.

Uleiurile esenţiale sunt diferite. Ele sunt pe bază de ulei, ceea ce înseamnă că pot traversa membrana celulară. Ele pot acţiona la nivel celular fără efecte secundare şi fără a da dependenţe, şi pot să combată bacteriile din exteriorul celulei şi să prevină duplicarea virusurilor în interior. Prin aceasta sunt adesea mai eficiente decât abordările moderne ale problemelor de sănătate.

Acesta este al doilea lucru extraordinar despre uleiurile esenţiale.

Al treilea lucru extraordinar: Mai ieftine decât alternativele medicale tradiţionale

Al treilea lucru interesant despre uleiurile esenţiale este că ele sunt mai accesibile ca şi preţ decât alternativele medicale tradiţionale. Să vă explic… Cine îmi poate spune cât plăteşte pentru vizita la medic? Şi dacă doctorul îţi dă o reţetă pentru antibiotic, cât te-ar costa să plăteşti reţeta? Când cineva din familia mea are otită, noi masăm două picături de Lavender (Lavanda) şi două de Melaleuca în jurul urechii şi ne punem în pat. 12 ore mai târziu, infecţia a trecut. Ne costă 2 lei. Acum, fie că pe tine te costă 50 de lei pentru plata consultaţiei sau pentru reţetă, sau ca te costă 0 lei pentru că sistemul de sănătate e gratuit, uleiurile esenţiale sunt totuşi mai ieftine decât benzina pe care o foloseşti pentru a merge cu maşina la medic. Asta fără a include jumătatea de zi liberă pe care a trebuit să ţi-o iei de la lucru pentru a merge la medic pentru această urgenţă. Nu am luat în calcul de asemenea faptul că antibioticele sunt dăunătoare pentru flora intestinală, si că s-ar putea să fie nevoie să mai cumperi şi probiotice  pentru două săptămâni pentru a repara daunele, ceea ce te costă în plus.

Economisim sute de dolari pe an din cheltuieli medicale datorită uleiurilor esenţiale. Nu îţi poţi permite să NU foloseşti soluţii naturale! Acesta este motivul pentru care uleiurile esenţiale sunt mai accesibile ca şi preţ decât alternativele medicale tradiţionale.

Si acesta este al treilea lucru extraordinar despre uleiurile esenţiale.

Despre Bucuria de a Împărtăşi uleiurile esenţiale

Suntem încântați că aţi optat să aflaţi mai multe despre Bucuria de a Împărtăşi uleiurile esenţiale şi să parcurgeți acest material.

Vreau să vă spun o poveste, povestea unui om care îşi câştiga existenţa cărând găleţi cu apă. Trăia departe de sursa de apă şi în fiecare zi mergea încoace şi încolo cărându-şi găleţile pentru a le vinde sătenilor. Dacă voia să câştige mai mai mulţi bani, trebuia să muncească mai mult şi să care un număr mai mare de găleţi. După mulţi ani, a obosit şi a început să îşi dorească un alt stil de viaţă. Şi într-o zi inspiraţia a venit. Dacă şi-ar folosi timpul liber pentru a construi o conductă, ar putea ajunge într-un final să nu mai fie nevoie să care găleţi. Aşa că a muncit cu dedicare câţiva ani să-şi construiască conducta. Această conductă se întindea de la sursa de apă până în sat. În ziua în care a pornit robinetul, totul s-a schimbat. Nu mai trebuia să care găleţi ca să-şi câştige existenţa deoarece crease acces nelimitat la apă, îmbunătăţise stilul de viaţă al sătenilor şi obţinuse venit rezidual.

Se simţea liber, într-un final. Mulţi dintre noi ne petrecem vieţile oferind timp în schimbul banilor şi ne lipseşte împlinirea sau un sentimentul de a avea un scop. Cu dōTERRA oricine poate alege să obţină o sănătate mai bună, mai mult timp petrecut cu familia şi libertate financiară în timp ce împărtăşeşte uleiurile esenţiale şi îşi construieşte venit rezidual de durată.”

„Misiunea dōTERRA este de a aduce lumii uleiuri esenţiale de cea mai bună calitate. Astăzi există peste 4.5 milioane de oameni peste tot în lume care îşi schimbă viaţa lor si a familiei cu uleiuri esenţiale dōTERRA. Deoarece uleiurile funcţionează atât de bine, rata noastră de retenţie este de aproape 4 ½ ori mai mare decât media din domeniu. Companiile obişnuite de vânzări directe merg pe ideea oportunităţii de business, şi pentru că focusul nu este pe produsele lor, atunci când oamenii nu mai sunt interesaţi de oportunitate ei încetează să mai achiziţioneze produsele. dōTERRA diferă mult, noi promovăm produse extraordinare care schimbă vieţi şi oamenii cumpără aceste produse independent de oportunitatea de afacere. dōTERRA a fost desemnată cea mai mare companie de uleiuri esenţiale din lume şi în acest moment face viaţa oamenilor din peste 110 tări mai bună.

Marea majoritate a produselor dōTERRA sunt exclusive şi unice. Echipa de executivi de la conducere are împreună peste 150 de ani de experienţă în acest domeniu. Unul dintre aspectele cele mai importante pentru mine este modul în care dōTERRA creează oportunităţi din punct de vedere economic în întreaga lume în ţările în curs de dezvoltare. Ei dăruiesc înapoi comunităţilor dezavantajate, plătesc corect cultivatorii şi îi învaţă cum să păstreze agricultura.

Sunt atât de multe posibilităţi cu dōTERRA. Am vorbit puţin mai devreme despre trei tipuri de oameni care vin la aceste prezentări. Primului tip de persoană îi place mult să trăiască în acest mod natural şi doreşte acelaşi lucru pentru familia sa. Al doilea tip de persoană de abia aşteaptă să împărtăşească aceste informaţii cu alţi oameni care vor beneficia de pe urma lor. Pe măsură ce împărtăşeşti cu alţii, vei putea să acoperi costul tuturor produselor pe care doreşti să le ai în casa ta, şi pe măsură ce împărtăşeşti constant cu alţi oameni, vei putea să generezi un venit suplimentar. Cunosc persoane care au putut să plătească astfel o facultate, să îşi mai ia o maşină, sau să îşi plătească datoriile. Al treilea tip de persoană care vine la prezentare vrea să facă exact ce fac şi eu, adică să spună oamenilor despre puterea uleiurilor esenţiale. Aceşti oameni care vor să construiscă afacerea dōTERRA au potenţial finaciar nelimitat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

logo