Blog

Uleiul esential MAGNOLIA Touch de la doTERRA – pentru stari de anxietate si piele hidratata

Posted by:

Uleiul esential MAGNOLIA Touch de la doTERRA – pentru stări de anxietate și piele hidratată

Folosit în practicile tradiționale de sănătate chinezești de sute de ani, Magnolia este cunoscuta pentru beneficiile sale emoționale, împreună cu o aromă proaspătă și dulce.

Beneficii primare
♦ Calmeaza si relaxeaza
♦ Poate ajuta la păstrarea pielii curate și sănătoase
♦ Linistitoare pentru piele
♦ Poate ajuta la calmarea sentimentelor anxioase

Descriere aromatică: Fruct, floral, balsamic
Componentele principale: linalool

Descriere
Flora magnoliei este considerată a fi o floare raspindita pe o arie mare, cu specii împrăștiate în Asia de Sud, Pacific și America de Nord. De asemenea, numit Champaca albă sau arborele orhidee alb jad, florile magnolie au fost folosite în practicile tradiționale de sănătate chinezești pentru a ajuta la crearea unui sentiment de echilibru în organism.
Aburul distilat din petalele robuste ale florii magnoliei, uleiul esential Magnolia are o aroma fructata si florala care ajuta la promovarea unei atmosfere relaxante. Ca și Lavandă și Bergamot, Magnolia este în primul rând Linalool, care ne poate ajuta când experimentăm sentimente de stres sau anxietate. Magnolia Touch este hidratant și liniștitor pentru piele.
Adăugați-vă la rutina zilnică pentru a vă menține pielea curată și hidratată. Ca parfum personal, Magnolia Touch oferă un confort constant starea dumneavoastră de spirit în timp ce înălțătoare și revigorant.

Utilizări
♦ Utilizați Magnolia Touch zilnic ca noul dvs. parfum personal.
♦ Atunci când pielea dumneavoastră are nevoie de confort, folositi Magnolia touch pentru a oferi o atingere liniștitoare.
♦ Combinați topic cu Bergamot sau Ylang Ylang pentru a promova pielea sănătoasă și pentru a vă personaliza parfumul zilnic.
♦ Folositi pe fundul picioarelor pentru a crea sentimente de calm și de relaxare.

Instrucțiuni de utilizare
♦ Utilizare locală: Aplicați în zona dorită. Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.

Atențonări
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti sub concultatie medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole