Blog

doTERRA AromaTouch® Massage Blend – amestec de uleiuri esentiale pentru masaj

Posted by:

Ca parte vitală a tehnicii doTERRA AromaTouch, amestecul de uleiuri pentru masaj proprietar doTERRA AromaTouch oferă efecte reconfortante și relaxante, prin combinarea uleiurilor esențiale care aduc beneficii importante unui masaj.

Descriere
AromaTouch, amestecul propriu pentru masaj al doTERRA, combină beneficiile unice ale uleiurilor cunoscute pentru a oferi efecte relaxante și reconfortante. AromaTouch combină uleiurile noastre esențiale de Chiparos, Menta, Maghiran, Busuioc, Grapefruit și Lavandă într-un amestec perfect care aduce multe beneficii importante diferitelor tehnici de masaj. Această combinație populară este o parte vitală a tehnicii doTERRA AromaTouch, o metodă proprie de aplicare a uleiurilor esențiale pentru a produce o experiență profundă de sănătate a întregului corp.

Utilizări
♦ Aplicați pe gât și umerii pentru a promova sentimentele de relaxare și de a reduce tensiunea sau folositi cu un ulei purtător pentru masaj.
♦ Oferiti unuia dintre cei dragi un masaj folosind tehnica de mână AromaTouch și AromaTouch Massage Blend.
♦ Adăugați în săruri Epsom și bucurați-vă de o baie caldă.

Instrucțiuni de utilizare
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos Fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare
♦ Efecte confortabile și relaxante
♦ Ajută la diminuarea tensiunii
♦ Adaugă o experiență aromatică într-un masaj liniștitor

Ingrediente
Frunza de Chiparos, frunze de menta, frunze de maghiran, frunze de busuioc, coajă de grapefruit, uleiuri esențiale de flori de lavandă.

Descriere aromatică: Curat, proaspăt, mentolat, fin

Utilizări:

♦ Relaxează mușchii
♦ Calmează tensiunea
♦ Relaxează membrele
♦ Imbunătățește circulația sanguină
♦ Asistă funcționarea sănătoasă a sistemului respirator
♦ Antispasmodic
♦ Impreună cu amestecul de ulei esențial Serenity ajută dacă survine un tremur involuntar al mușchilor
♦ Tonifică pielea și ajută ca aceasta să își păstreze finețea

Cum se folosește?

♦ Aplicați pe ceafă și pe umeri pentru a vă relaxa si a va elibera de tensiunea acumulată în timpul zilei
♦ Aplicați pe zona afectată
♦ Folositi-l la masaj
♦ Diluați câteva picături în sarea de baie sau miere și puneți în apa de baie

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole