Blog

Aromaterapia pentru cupluri – utilizând uleiurile esențiale doTERRA

Posted by:

Aromaterapia pentru cupluri – utilizând uleiurile esențiale doTERRA

Din acest capitol veţi afla mai multe despre: cum vă poate face aromaterapia mai atractiv din punct de vedere sexual; cum să vă îmbunătăţiţi viaţa amoroasă; cum vă ajută aromaterapia să treceţi peste problemele sexuale;

Simţul natural al mirosului îl avem dezvoltat cu toţii şi putem fi atraşi de alte persoane datorită felului cum acestea miros. Aromele au conotaţii erotice. Excitarea sexuală determină corpul să elibereze tot felul de parfumuri erotice – în special pielea,respiraţia şi organele sexuale. Folosind uleiurile esenţiale este posibil ca aceste mirosuri să fie intensificate pentru a deveni mai atractivi din punct de vedere sexual.

Aroma „poţiunii dragostei” trebuie să se potrivească gusturilor ambilor parteneri.

Preferinţa pentru o anumită aromă este importantă când vă decideţi ce uleiuri esenţiale să amestecaţi, deoarece suntem atraşi în mod instinctiv de acele uleiuri de care avem nevoie.

Sunt multe modalităţi de a folosi uleiurile esenţiale pentru a vă îmbunătăţi viaţa amoroasă şi pentru a ajunge la împlinirea sexuală.

Parfumul

Parfumul lenjeriei intime
Este uşor să vă parfumaţi propria lenjerie. Când vă spălaţi de mână obiectele delicate şi seducătoare, adăugaţi două picături de ulei esenţial la clătirea finală. Dacă le spălaţi la maşină, puneţi patru picături într-o cantitate mică de apă şi adăugaţi-o la clătirea finală.

Uleiuri senzuale pentru lenjeria dumneavoastră
♥ Uleiurile esentiale de bergamotă, geraniu, neroli şi ylang-ylang sunt excelente. Este de preferat să nu le folosiţi pe cele absolute (solide) sau uleiurile greoaie pentru a vă parfuma lenjeria, deoarece este posibil să păteze materialul.
♥ Vă puteţi parfuma lenjeria în sertar sau în dulap. Presăraţi pe discuri de vată cam şase picături de uleiuri esenţiale de bergamotă, geraniu, iasomie, lemn de santal, mirt, neroli, paciuli (patchouli), tămâie (frankincense), trandafir (rose) sau ylang-ylang sau orice preferaţi, şi puneţi-le în pungi impermeabile la grăsime. Găuriţi pungile pentru a permite mirosurilor minunate să ajungă la hainele dumneavoastră. Puneţi aceste pungi în sertare sau atârnaţi-le în şifonier.
♥ Pungile aromatice de mătase sunt un cadou minunat. Tăiaţi un cerc de mătase şi legaţi-l în jurul circumferinţei cu un fir gros. Puneţi un disc de vată în mijlocul cercului de mătase pe care presăraţi uleiuri esenţiale (doTERRA). Strângeţi aţa, astfel încât discurile de vată să fie înconjurate de mătase.
♥ Coaseţi o bucată de fundă subţire deasupra, ca să o puteţi atârna de un cârlig.
♥ Uleiurile esenţiale potrivite în mod special sunt cele din: iasomie (jasmine), paciuli, tămâie, trandafir, vetiver şi ylang-ylang, deoarece aceste arome vor rezista mult timp.
♥ Vă puteţi confecţiona chiar căptuşeli pentru sertare pentru a vă parfuma hainele.
♥ Presăraţi şase picături de ulei esenţial pe o sugativă sau pe orice bucată de hârtie absorbantă.

Parfumul lenjeriei de pat
♥ Lenjeria de pat parfumată este senzuală şi uşor de pregătit.
Există numeroase metode:
♥ Puneţi patru picături de ulei esenţial într-o cantitate mică de apă şi adăugaţi la secţiunea maşinii de spălat pentru clătirea finală.
♥ Umpleţi un tub de spray cu apă de izvor, adăugaţi zece picături din uleiurile esenţiale preferate şi apoi pulverizaţi uşor cearşafurile.
♥ Puneţi câteva picături din uleiurile esenţiale preferate pe discuri de vată sau pe o bucată de absorbant şi aşezaţi-o între cearşafuri sau în interiorul feţei de pernă.

Contact:
Simona Dărăbant
0740 175 185

Aromele din dormitor
Un difuzor de uleiuri esentiale reprezinta modalitatea perfectă de a crea un mediu romantic şi senzual. Puneţi în difuzor şase picături de ulei esenţial.

Reţete sugerate pentru lampa de aromaterapie:
♥ 2 picături de ulei de trandafir
♥ 2 picaturi de ulei de geraniu
♥ 2 picături de ulei de lemn de santal (sandalwood)
sau
♥ 2 picături de ulei de benzoină
♥ 2 picături de ulei de trandafir
♥ 2 picături de ulei de neroli
sau
♥ 2 picături de ulei de iasomie
♥ 2 picături de ulei de paciuli
♥ 2 picături de ulei de ylang-ylang
sau
♥ 2 picături de ulei de salvie (clary sage)
♥ 2 picături de ulei de tămâie
♥ 2 picături de ulei de ylang-ylang

Pentru o aromă masculină încercaţi:
♥ 3 picături de ulei de lemn de cedru (cedarwood)
♥ 3 picături de ulei de lemn de santal
sau
♥ 2 picături de ulei de piper negru (black pepper)
♥ 2 picături de ulei de ylang-ylang
♥ 2 picături de ulei de lămâie/mandarină
sau
♥ 3 picături de ulei de benzoină
♥ 3 picături de ulei de lemn de santal
sau
♥ 2 picături de ulei de bergamotă
♥ 2 picături de ulei de ghimbir (ginger)
♥ 2 picături de ulei de vetiver
Difuzorul de uleiuri esentiale cu ultrasunete este ideal pentru parfumarea dormitorului şi crearea unei atmosfere
romantice.

Masajul
Masajul este o modalitate excelentă de a vă excita partenerul şi nu este necesar să fi luat lecţii de masaj pentru a dobândi efectul dorit. Urmaţi-vă instinctul. Puneţi accent pe zona abdominală, în special zona dintre ombilic şi pubis, precum şi partea inferioară a spatelui şi şezutul. Există anumite puncte eficiente pentru a creşte energia sexuală şi a intensifica răspunsul sexual.
Pentru un cadru perfect, parfumaţi dormitorul cu una din reţetele deja sugerate şi aprindeţi câteva lumânări în cameră pentru un plus de romantism.
Următoarele uleiuri esenţiale sunt ideale pentru creşterea dorinţei sexuale: benzoină, bergamotă, ghimbir, iasomie, lemn de santal, melissa (roinita), mirt, neroli, paciuli, palmarosa, petitgrain (poartocala amara), piper negru, salvie, scorţişoară (cinnamon, cassia), tămâie, trandafir, vetiver şi ylang-ylang.

Amestecuri sugerate pentru masaj
Pentru femei:
♥ 2 picături de ulei de iasomie
♥ 2 picături de ulei de trandafir
♥ 3 picături de ulei de lemn de santal
♥ 2 picături de ulei de ylang-ylang
diluate în 10 ml de ulei vegetal (ulei fractionat de cocos de la doTERRA)
sau

Pentru bărbaţi:
♥ 2 picături de ulei de salvie
♥ 2 picături de ulei de ghimbir sau piper negru
♥ 3 picături de ulei de lemn de santal
♥ 2 picături de ulei de ylang-ylang
diluate în 10 ml de ulei vegetal

Contact:
Simona Dărăbant
0740 175 185

(fragment din cartea ”Aromaterapie” – Denise Whichello Brown)

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole