Blog

Amestecul de uleiuri esentiale PastTENSE de la doTERRA – pentru dureri de cap, migrene

Posted by:

PastTense® Tension Blend – pentru dureri de cap, migrene, tensiune, stres
Pentru a ajuta la impamantenirea si echilibrarea emotiilor, PastTense folosește o aromă proaspătă și răcoroasă care poate ușura sentimentele de stres și poate promova un sentiment de calm.

Descriere
PastTense este un amestec distinctiv de uleiuri esențiale cunoscute pentru a ajuta la linistirea si echilibrarea emotiilor. Cunoscute pentru efectele lor liniștitoare atât asupra minții, cât și asupra corpului, uleiurile esențiale din PastTense rapid promovează sentimente de relaxare și calmare a emotiilor. PastTense vine într-un dispozitiv convenabil de 10 ml, pentru o utilizare ușoară, la locul de muncă, la școală sau la domiciliu. Pur și simplu aplicați pe gât, umerii sau în spatele urechilor pentru a vă ajuta să vă relaxați emoțiile în timp ce respirați aroma distinctivă a PastTense.

Utilizări
♦ Masati pe umeri, gât și spate pentru o senzație de răcorire, liniștitoare.
♦ Aplicati pe tample și spatele gâtului înainte de un examen sau de o prezentare în public.
♦ Aplicați pe încheieturi în timp ce călătoriți pentru a vă ajuta să vă relaxați emoțiile.

Instrucțiuni de utilizare
Utilizare locală: Aplicați în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare
♦ Ajută la punerea la linistirea si echilibrarea emotiilor
♦ Ajută la ameliorarea sentimentelor stresante
♦ Ambalate pentru o aplicare convenabilă într-o sticlă cu roll-on

Ingrediente
Uleiuri esentiale din frunze de wintergreen (Gaultheria procumbens), flori de levănțică, planta de mentă, rășină de tamaie, frunză coriandru, frunză de maghirane, floare de musetel roman, frunze rozmarin și frunze de busuioc.
Descriere aromatică: Proaspăt, menta, pe bază de plante

Contact: Simona Dărăbant – 0740 175 185

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole