Blog

Adaptiv doTERRA – amestec de uleiuri esentiale pentru calmare

Posted by:

Adaptiv doTERRA Calming Blend – amestec de uleiuri esențiale pentru calmare

Adaptiv doTERRA este un amestec de uleiuri esentiale cu propietati calmante, perfect pentru cele mai stresante momente din viață. Este util atunci când vine vorba de o întâlnire mare sau alte evenimente importante. Acest amestec ajută la îmbunătățirea atenției, în timp ce ușurează corpul și mintea. Atunci când stresul și tensiunea par a fi necruțătoare, acest blend este soluția precisă.

În studiile preliminare, s-a descoperit că mirosul de Lavandă (ingredient principal al amestecului doTERRA Adaptiv) a contribuit la un mediu propice îndeplinirii sarcinilor care necesită o atenție susținută. Lavanda, Magnolia, Neroli și Sweetgum asigură efecte de reducere a stresului, în timp ce portocala salbatica și menta creata, energizează. Uleiul de Copaiba și Rozmarin calmează sentimentele anxioase.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Când ai nevoie de ajutor pentru a te calma, Adaptiv doTERRA e soluția. Păstrează Adaptiv doTERRA la îndemână pentru a te ajuta să te liniștești în medii sau situații noi. Uleiurile de levănțică, magnolie, neroli și arbore de ampar au efecte calmante, în vreme ce uleiurile de portocală sălbatică și mentă creață energizează și binedispun. În plus, uleiurile de copaiba și rozmarin contribuie la liniștirea sentimentelor amplificate.

Indiferent că te simți obosit sau agitat, indecis sau iritabil, Adaptiv doTERRA ajută corpul și mintea să își păstreze echilibrul.

Folosește Adaptiv în combinație cu Adaptiv doTERRA Touch pentru rezultate sinergice.

Adaptiv doTERRA Calming Blend – BENEFICII PRIMARE

  • Ajută la îmbunătățirea dispoziției
  • Sprijină munca și studiul eficient
  • Favorizează sentimentele de liniște
  • Calmează și binedispune
  • Aromă calmantă și relaxantă

Adaptiv doTERRA Calming Blend – UTILIZĂRI

  • Fă o baie caldă cu săruri Epsom, adăugând trei-patru picături la apa de baie.
  • Combină trei picături cu ulei de cocos fracționat și pentru un masaj cu efect calmant.
  • Difuzează uleiul în orice încăpere pentru a susține o stare mentală calmă și centrată.
  • Aplică o picătură în mâini și freacă mâinile împreună; repetă în funcție de necesități pe parcursul întregii zile.

INDICAŢII DE UTILIZARE

Uz aromatic: Pune trei-patru picături în difuzorul tău preferat.

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș (purtător). Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

PRECAUŢII

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Evită lumina directă a soarelui sau razele ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Ingrediente: ulei de Citrus Aurantium Dulcis (portocală) (coajă), ulei de Lavandula angustifolia (levănțică), ulei de Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata (rășină), ulei de Mentha Spicata (floare/frunză/tulpină), ulei de Michelia Alba (floare), ulei de Rosmarinum Officinalis (rozmarin) (frunză/tulpină), ulei de Citrus Aurantium Amara (portocală amară) (floare), ulei de Liquidambar Acalycina/Formosana (rășină), limonen*, linalool* (*Compuși naturali)

Descriere aromatică: dulce, citric, floral

Știința din spatele Adaptiv doTERRA Calming Blend.

Ce sunt Uleiurile Esențiale?

0

About the Author:

• Oameni Liberi, Formatori de Oameni Liberi, • Traineri autorizați (certificați de Ministerul Educației), • Profesori Yoga (certificați Yoga Alliance), • Traineri Aromatouch (certificați de dōTERRA), • Aromaterapeuți & Fitoterapeuți (certificați de Ministerul Muncii și Ministerul Educației), • dōTERRA Diamond Wellness Advocates, • Fondatori și Proprietari Spanda Prōject & Spanda Yoga.
  Te-ar putea interesa și următoarele articole