fbpx

Sapun lichid antibacterian – ON GUARD HAND WASH – de la doTERRA

Posted by on iul. 23, 2018

Sapun lichid antibacterian – ON GUARD HAND WASH – de la doTERRA

Beneficii primare

  • Un agent bland de curatare cu efecte emoliente, curăță și înmoaie mâinile pe tot parcursul zilei fără a usca sau irita pielea sensibilă
  • DoTERRA On Guard Hand Wash cu spumă  are un pH echilibrat pentru a proteja barierele delicate de hidratare a pielii
  • Aromele citrice si condimentate ale doTERRA On Guard, invigoreaza simturile in timpul folosirii si dupa
  • Puterea uleiurilor esentiale din blend-ul On Guard amplifica funcția de curățare pentru a o duce la un nou nivel și o diferențiază de alte produse de marcă comercială

 

Descriere

Fortificat cu puterea uleiurilor esentiale Pure Certificate cu Grad Terapeutic – doTerra CPTG®, doTERRA On Guard Foaming Hand Wash oferă  beneficiile protectoare ale unuia dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale marca doTERRA. DoTERRA On Guard Hand Wash curata si inmoaie mâinile cu o spuma delicată, oferind în același timp aroma revigorantă a uleiurilor esențiale care vă lasă mâinile mirosind a curat, proaspat si citrice.

Imagine similară

Instrucțiunile de utilizare

Actionati pompa dispenserului cu amestecul dōTERRA Hand Wash de 1-2 ori pentru a livra in palme cantitatea dorita din spuma de curatare. Spalati bine suprafata mainilor  si apoi clatiti bine cu apa.

 

Măsuri de precauție

Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și pielea ruptă. Depozitați într-un loc răcoros și uscat, evitând expunerea la lumina directă a soarelui.