Retreat – AUTOHIPNOZA – REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI, Predeal, 11-13 Mai 2018

Posted by on Dec 16, 2017

Retreat – AUTOHIPNOZA – REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI, Predeal, 11-13 Mai 2018

 

Retragere Spirituala – AUTOHIPNOZA – REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI

PREDEAL, 11-13 Mai 2018

Hotel Cool***

Beneficiezi de Early Bird pana pe  10 Aprilie 2018

 

 

IN TOTAL SUNT DISPONIBILE 12 LOCURI !

 

Evenimentul va incepe Vineri, la ora 15:00 si se va incheia Duminica, la ora 14:00.

 

Beneficiezi de ”EARLY BIRD”  daca achiti taxa de participare pana pe 10 Aprilie 2018 – discount de 200 Ron / persoana

Beneficiezi de ”EARLY BOOKING”  daca achiti taxa de participare pana pe 27 Aprilie 2018 – discount de 100 Ron / persoana

 

La ”Early Bird” primesti si un voucher, in valoare de 40 Ron / persoana, pe care il poti utiliza, pe parcursul anului 2018, la o alta retragere spirituala

 

Inregistrare la Eveniment: PREDEAL, 11-13 Mai 2018

 

Te invitam sa participi la o retragere spirituala la munte, un eveniment in care sa inveti si sa practici tehnici de AUTOHIPNOZA.

Proiectul realitatii noastre (karma sau destinul) se scrie la nivelul mintii subconstiente. In functie de cum suntem programati la nivel subconstient, vom experimenta in viata succesul sau insuccesul. Fiecare dintre noi are optiunea de a-si programa subconstientul (destinul), intr-un mod constient, asa cum doreste. In cadrul evenimentului inveti cum sa faci eficient aceasta (re)programare a subconstientului.

Instructorii yoga care susțin acest eveniment (Dan Oros și Simona Dărăbant), au o experiență spirituala practică de peste 23 de ani si au testat personal toate informatiile si tehnicile oferite in cadrul evenimentului. Ei au selectat pentru acest eveniment cele mai eficiente informatii si tehnici de auto-inducere a starii de hipnoza (AUTOHIPNOZA) cu care au venit în contact si cu care au obtinut si ei succesul. Starea hipnotica deschide poarta subconstientului si favorizeaza procesul de (re)programare a subconstientului.

 

Informatiile si tehnicile ce vor fi prezentate si practicate isi au sursa in:

  • traditiile spirituale ale planetei (yoga, kabala etc.),
  • in sistemele de dezvoltare personala (Stephen Covey, Joseph Murphy, Brian Tracy, Jim Rohn, Antonny Robbins etc.)
  • in cursuri de hipnoza si autohipnoza (Igor Ledochowsky, Paul McKenna etc.).
  • brainwave entrainment (isochronic tones, binaural beats, Hemi-Sync etc)

 

Tehnicile oferite pot fi utilizate pentru a obtine succesul in orice domeniu al vieti, insa acest eveniment este focalizat pe ceea ce se numeste YOGA PROSPERITATII. Se vor oferi aplicatii practice de utilizare a tehnicilor de reprogramare a subconstientului in scopul obtinerii prosperitatii pe toate nivelurile fiintei.

 

PENTRU A OBTINE PROSPERITATEA

ESTE NECESAR CA LA NIVELUL MINTII SUBCONSTIENTE SA FII PROGRAMAT PENTRU PROSPERITATE.

 

Programarea mintii subconstiente pentru prosperitate (sau pentru orice altceva) se realizeaza cu ajutorul tehnicilor de programare a subconstientului. Pentru ca orice astfel de tehnica sa functioneze eficient, este necesar sa invatam cum sa deschidem poarta subconstientului. Intotdeauna cand noi experimentam stari de constiinta corelate cu undele cerebrale “alfa” sau “theta” (stare hinotica) poarta subconstientului nostru se deschide partial sau complet. Starea “alfa” este corelata cu o stare de relaxare destul de profunda, iar starea “theta” este corelata cu o stare de relaxare extrem de profunda. Noi putem obtine aceste stari spontan (dar fara sa le putem accesa oricand, la vointa), sau cu ajutorul unor tehnici (si atunci ne dezvoltam capacitatea de a le accesa oricand, la vointa).

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate si practicate mai multe tipuri de tehnici care induc stari hipnotice profunde, corelate su fucntionarea creierului in domeniul undelor cerebrale “alfa” si “theta”. Sunt imbinate armonios elemente din traditia spirituala yoghina si elemente moderne, ce tin de cele mai noi descoperiri stiintifice din domeniul neurostiintei, cele mai recente inventii in domeniul inductiei starilor de constiinta cu ajutorul sunetelor.

 

In cadrul acestei retrageri spirituale, vei primi O INIȚIERE SPECIALĂ în cea mai eficientă tehnică de purificare și disciplinare a minții (și cea mai studiată din punct de vedere științific) – LAYA YOGA. - dă click pe acest text albastru pentru detalii despre tehnica Laya Yoga

În cadrul acestui eveniment vei primi inițierea (printr-o inducție specială) într-o MANTRA DE TREZIRE A REZONANTEI CU ENERGIILE PROSPERITATII, ALE PLENITUDINII.

 

EFECTE FIZIOLOGICE ALE TEHNICII DE LAYA YOGA
EFECTE CE SE RESIMT IN URMA PRACTICII TEHNICILOR YOGA

 

Inregistrare la Eveniment: PREDEAL, 11-13 Mai 2018

 

 

Spanda Project este un sistem tantric. Sistemul Tantra Yoga promoveaza o filosofie conform careia intreaga creatie (realitate) reprezinta expresia, pe diferite domenii de frecventa de vibratie, a Constiintei Unice (Dumnezeu), altfel spus TOTUL ESTE CONSTIINTA (totul este spiritual). Din perspectiva tantrica, nu exista diferentiere intre material si spiritual, pentru ca daca totul este constiinta nu ai cum sa gasesti vreun lucru care sa nu fie spiritual. Tantrismul acorda atentie atat cunoasterii de sine (gasirea celui mai profund raspuns la intrebarea “cine sunt eu?”) cat si implinirii in aceasta lume materiala. Tantrismul nu respinge nimic ci imbratiseaza si spiritualizeaza totul.

Conceptul “YOGA PROSPERITATII” este un concept 100% tantric si se refera la dezvoltarea plenara, armonioasa in viata noastra atat a aspectelor care tin de “material” cat si a celor care tin de “spiritual”, singurul mod in care putem experimenta Armonia, Fericirea si Implinirea totala (Plenitudinea) in viata.

 

CE VEI PRIMI IN CARDUL EVENIMENTULUI:

  • initierea in cea mai eficienta tehnica de focalizare si purificare a mintii – Laya Yoga
  • initierea – printr-o inductie speciala, intr-o mantra ce trezeste rezonanta cu energile prosperitatii si plenitudinii
  • informatii legate de modul de functionare a mintii
  • tehnici de (re)programare a subconstientului
  • vei intelege cum poti sa iti (re)programezi mintea subconstienta pentru succes, prosperitate, plenitudine, fericire, armonie etc.
  • vor fi practicate tehnici de AUTOHIPNOZA inspirate din traditia yoghina si din psihologia occidentala
  • se va prezenta si practica Relaxarea Yoghina Completa
  • se va prezenta si practica Yoga Nidra – Somnul Yoghin Constient – tehnica de intrare constienta in “starea theta”
  • meditatie ghidata de (re)programare a subconstientului
  • intrarea in “starea theta” utilizand tonurile isocronice si cele binaurale (“binaural-beats” – Hemi-Sync)
  • tehnici de vizualizare creatoare
  • si multe altele

 

MATERIALELE PE CARE LE PRIMESTI IN CARDUL EVENIMENTULUI:

  • 3 zile de practica intensa a diferitelor tehnici spirituale ce trezesc rezonanta cu energiile prosperitatii
  • Primești un SUPORT DE CURS TIPĂRIT cu prezentarea detaliata a tuturor tehnicilor si informatiilor prezentate
  • Primești toate materialele utilizate în cadrul evenimentului (filme, muzică, suport audio etc.)
  • Acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online
  • Timp de 7 săptămâni, după Bootcamp, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul evenimentului și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.
  • și multe altele

 

 

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea bootcamp-ului, consideri că acest eveniment nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate activitățile). Nu se va solicita nici un fel de explicație.

 

CAZAREA și MASA se achita la Hotel / Pensiune, separat de taxa de participare.

Cazare + 3 mese = 120 Ron / zi / persoana

Se serveste un regim lacto – ovo – vegetarian.

 

Te așteptăm cu drag,

Echipa Spanda Project

 

Early Bird - Retreat - AUTOHIPNOZA - REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI, Predeal, 11-13 Mai 2018