fbpx

Retragere Spirituala – INITIERE IN ALCHIMIA INTERIOARA TANTRICA SI TAOISTA

Acest eveniment este un curs de un weekend, pe durata a 12 ore.

Evenimentul este focalizat pe învățarea aspectelor teoretice și practicarea tehnicilor ce permit controlul energiei sexuale (continența sexuală – trasmutarea și sublimarea energiei sexuale), tehnici din tradiția tantrică și taoistă, tehnici ce permit transformarea lăuntrică benefică, trezirea și ascensiunea energiei Kundalini, trezirea sufletului și revelarea Sinelui, vindecarea spirituală, obținerea armoniei individuale și în cuplu, armonizarea cu arhetipul lăuntric (femeia interioară/bărbatul interior) etc..

Există o legătură foarte strânsă între acest eveniment si Retragerea Spirituală – Trezirea energiei Kundalini. Practic retragerea spirituală reprezintă o aplicație practică la acest modul de curs.

În cadrul acestui curs, Dan Oros și Simona Dărăbant, un cuplu spiritual care de aproape 20 de ani practică cu succes continența sexuală și alchimia interioară, o să vă împărtășească din experiența lor personală. Practicând amorul transfigurator cei doi au reușit să-și trezească energia Kundalini și au experimentat unele dintre cele mai spectaculoase și profunde experiențe spirituale posibile, conexe cu trezirea sufletului și revelarea sinelui. Unele dintre aceste experiențe vor fi împărtășite în cadrul cursului.

 

VIZIONEAZĂ URMĂTORUL FILM !

Se vor prezenta elementele de bază necesare utlizării cu succes, într-un mod profund spiritual, a potențialului creator/sexual.

Interacțiunea amoroasă transfiguratoare, plină de iubire, dintre un bărbat și o femeie, este o reprezentare miniaturală a interacțiunii cosmice dintre Principiul Suprem Masculin (Șiva) și Principiul Suprem Feminin (Șakti). Cu cât cei doi reușesc, prin iubire intensă și transfigurare, să identifice tot mai profund în ei înșiși și în celălalt aspectul suprem corespunzător, uniunea lor amoroasă devine din ce în ce mai cosmizată și duce la o stare de unitate tot mai profundă. Cei doi devin Unul, ating starea androginală. La început această stare poate fi obținută doar prin interacțiunea cu celălalt, dar în fazele mai avansate această stare se duplică în fiecare dintre cei doi. Amândoi vor deveni compleți și nu vor mai depinde de nicio ființă exterioară lor. Acest lucru se poate realiza doar prin controlul energiei creatoare/sexuale.

În fiecare dintre noi se găsește, (cel puțin) într-o formă latentă, un potențial colosal pe care, în mod obișnuit, îl irosim sau rămâne neutilizat. Orice persoană care dobândește controlul asupra potențialului său creator/sexual devine o forță spirituală. Deloc întâmplător, în toate tradițiile spirituale (inclusiv în creștinism) se pune accentul pe controlul energiei creatoare/sexuale, ori realizând abstinența sexuală (celibatul – în cazul călugărilor), ori realizând continența sexuală (întreții relații sexuale cu o ființă de sex opus, dar controlezi potețialul creator/sexual – fără descărcare).

Cei care conduc lumea știu că energia creatoare/sexuală reprezintă un potențial uriaș și tocmai de aceea au urmărit sistematic să ducă subiectele legate de sexualitate într-o zonă tabu sau într-o zonă de degradare umană (prostituția, pornografia etc.).

În orient, arta amorului transfigurator s-a dezvoltat și păstrat până în zilele noastre, iar în ultimii zeci de ani a ajuns și în occident.

 

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE LA EVENIMENT

♦  Controlul energiei sexuale (continența sexuală)

♦  Transmutarea și sublimarea potențialului creator/sexual

♦  Tehnici pentru sublimarea (creșterea în frecvență de vibrație a energiei) potențialului creator/sexual (a energiei sexuale)

♦  Noțiuni legate de trezirea ”Femeii interioare”, respectiv a ”Bărbatului interior” – metodă de trezire a Sufletului

♦  Despre energia Kundalini și energia sexuală

♦  Amorul transfigurator, realizat cu controlul energiei sexuale, cale de trezire a energiei Kundalini și a Sufletului

♦  Transfigurarea

♦  Vizionarea unor filme (absolut extraordinare !) conexe cu ideea de alchimie interioară

♦  Meditații de exemplificare: trezirea și ascensiunea energiei Kundalini, starea de armonie în cuplu, starea androginală etc.

♦  și multe altele

 

CE PRIMEȘTI LA ACEST EVENIMENT

♦  12 ore de curs

♦  Primești un SUPORT DE CURS TIPĂRIT (sau pdf pentru varinata online) cu prezentarea detaliata a tuturor tehnicilor si informatiilor prezentate,

♦  suport de curs (pdf) cu slide-urile utilizate

♦  o carte despre amorul taoist în format pdf

♦  acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online

♦  Timp de 7 săptămâni, după eveniment, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul retragerii spirituale și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.

♦  și multe altele

 

 

Te așteptăm cu drag,

Dan și Simona