Instructiuni de conectare la platforma “FUZE”

În cele ce urmează doresc să îți ofer câteva indicații legate de modul în care te vei conecta la platforma FUZE.

Platforma utilizată pentru transmisia online este ”Fuze Meeting”, o platformă care transmite imagini HD live online, una dintre cele mai performante platforme existente pe piață. Am achiziționat această platformă pentru a vă oferi o experiență online de cea mai bună calitate.

Pentru a va putea bucura de o calitate foarte bună a transmisiei aveți nevoie de o conexiune de Internet normală dar decentă și de un computer bunicel (de preferință cu o memorie RAM de minim 2 GB și un procesor de minim 1.6 GHz). Deasemenea este important ca pe dispozitivul (computerul, tableta, smartphone etc.) cu care vă veți conecta să va instalați aplicația ”Fuze”. Softul se downloadează de aici: ”download Fuze”

Platforma Fuze are nevoie de un sistem de operare minim Windows 7 sau IOS 8.

 

In video-ul de mai jos ai explicat modul de download-are, instalare si pornire a unei sesiuni live pe Fuze Meetings.

 

 

RECOMANDARI

 

Înainte cu o zi de curs (sau în ziua cursului) veți primi un email care conține link-ul de conectare. Dă click pe link și urmează pașii descriși mai jos.

Să îți introduci numele complet (e important sa-l introduci asa cum te-ai și înregistrat pentru a te putea identifica).

 

♦ Inainte de a te conecta este important sa instalezi aplicatia Fuze. Nu vei beneficia de imagine HD decat daca instalezi aplicatia. Poti download-a gratuit aplicatia de la urmatorul link: https://www.fuze.com/download

♦ Dupa ce descarci aplicatia sa o instalezi !

Daca este posibil, CONECTEAZA-TE la Internet PRIN CABLU. Daca te conectezi prin wireless urmareste sa fii cat mai aproape de modem (router), sa ai un semnal cat mai bun. Sa tii cont de faptul ca o conexiune wireless este de cel putin 5 ori mai slaba decat cea directa, prin cablu.

♦ La prima conectare, este posibil ca sistemul de operare sa-ti ceara permisiunea de lansare in excutie a aplicatiei Fuze; selecteaza “Allow” (“Permite“) si “and remember” (“retine / memoreaza“).

♦ Intra in email-ul pe care l-ai primit, da click pe link-ul de conectare si apoi astepta 30-40 de secunde, pana cand aplicatia Fuze se lanseaza in executie. In bara de start (de jos) o sa-ti apara o icoana rosie cu litera “f” (Fuze). Dai click pe ea si urmezi pasii de mai jos. In momentul in care te-ai conectat vei vedea ecranul / mesajul de intampinare. Este important sa ignori pagina care se va deschide in browser-ul tau imediat ce ai dat click pe link-ul de conectare. Te focalizezi pe icoana rosie din bara.

♦ Apoi alegi opțiunea”Join Meeting”.

Introdu-ti numele complet și dai click încă o dată pe ”Join Meeting” și te vei conecta la sesiune.

 

Dacă totuși ai probleme cu conectarea sună-mă la 0744557912.

 

Te așteptăm cu drag !

Echipa Spanda Project