Instructiuni de conectare la platforma “SKYPE FOR BUSINESS”

SA URMARESTI, IN PRIMUL RAND, GHIDAREA VIDEO DE MAI JOS !

 

 

In video-ul de mai jos ai explicat modul de download-are, instalare si pornire a unei sesiuni live pe “Skype for Business”.

 

 

În cele ce urmează doresc să îți ofer câteva indicații legate de modul în care te vei conecta la platforma “SKYPE FOR BUSINESS”.

Platforma utilizată pentru transmisia online este ”Skyep for Business”, o platformă care transmite imagini HD Live Online (aproape Full HD), in timp real, una dintre cele mai performante platforme existente pe piață. Am achiziționat această platformă pentru a vă oferi o experiență online de cea mai bună calitate.

Pentru a va putea bucura de o calitate foarte bună a transmisiei aveți nevoie de o conexiune de Internet normală dar decentă și de un computer bunicel (de preferință cu o memorie RAM de minim 2 GB și un procesor de minim 1.6 GHz). Deasemenea este important ca pe dispozitivul (computerul, tableta, smartphone etc.) cu care vă veți conecta să va instalați aplicația ”Skype for Business”. Softul se downloadează de aici:

 

Download “Skype for Business” - pentru desktop si laptop – Sistem de Operare WINDOWS

 

Platforma “Skype for Business” are nevoie de un sistem de operare minim Windows 7 sau IOS 8.

 

 

RECOMANDARI

 

Înainte cu o zi de curs (sau în ziua cursului) veți primi un email care conține link-ul de conectare (la cursul de Yoga, fiind un eveniment recurent, de la o saptamana la alta, link-ul ramane acelasi). Dă click pe link și urmează pașii descriși mai jos.

Să îți introduci numele complet (e important sa-l introduci asa cum te-ai și înregistrat la eveniment, pentru a te putea identifica).

 

♦ Inainte de a te conecta este important sa instalezi aplicatia “Skype for Business”. Pentru smartphone sau tableta, descarca aplicatia de pe “App Store” si apoi instaleaz-o. Pentru desktop sau laptop poti download-a gratuit aplicatia de la urmatorul link:

 Download “Skype for Business”

♦ Dupa ce descarci aplicatia sa o instalezi !

Daca este posibil, CONECTEAZA-TE la Internet PRIN CABLU. Daca te conectezi prin wireless urmareste sa fii cat mai aproape de modem (router), sa ai un semnal cat mai bun. Sa tii cont de faptul ca o conexiune wireless este de cel putin 5 ori mai slaba decat cea directa, prin cablu.

Iti recomandam sa utilizezi un DESKTOP sau un LAPTOP, insa daca ai posibilitatea de a te conecta doar de pe tableta sau smartphone, sa ne contactezi pentru a-ti crea un cont (la tableta si smartphone, facilitatea de a utiliza chat-ul este disponibila doar daca ai creat un cont Skype for Business).

♦ La prima conectare, este posibil ca sistemul de operare sa-ti ceara permisiunea de lansare in excutie a aplicatiei “Skype for Business”; selecteaza “Allow” (“Permite“).

♦ Intra in email-ul pe care l-ai primit (de la noi), da click pe link-ul de conectare (“Pornire Sesiune”) si apoi astepta pana cand aplicatia se lanseaza in executie.

♦ Se deschide o fereastra in care iti introduci numele si prenumele (asa cum te-ai inregistrat la eveniment). Apoi alegi opțiunea”Join Meeting”.

♦ In momentul in care te-ai conectat vei vedea mesajul de intampinare.

Dacă totuși ai probleme cu conectarea sună-mă la 0744557912.

 

Te așteptăm cu drag !

Echipa Spanda Project